Probajte ovaj sendvič (samo za najhrabrije)

Vlasnik fast-fud restorana u Njujorku, inače poreklom Britanac - Kris Sel, smislio je kako da unese deo "ostrvske tradicije" u SAD i napravio je sendvič sa sastojcima koji su tipični za engleski doručak.

Život

Izvor: B92

Sreda, 31.10.2012.

11:37

Default images

Ovaj superkalorični doručak ima neverovatnih 1.200 kalorija, a sadrži beli hleb, slaninu, jaja i pečurke, a sve to se prži u fritezi, u dubokom ulju.

Kada se ima u vidu da je preporučeni dnevni kalorijski unos za žene 2.000, a za muškarce 2.500 kalorija, onda je sasvim jasno da je sendvič 45-godišnjeg Krisa Sela, koji je u SAD došao iz Ragbija u Vorvikširu, prava kalorijska bomba koju ne bi trebalo prečesto konzumirati.

"Prva polovina sendviča je imala izvanredan ukus, ali kako se prži u ulju, dok dođete do druge polovine, sendvič već postaje malo vlažan. Čini mi se da će biti savršen za mamurluk ili kao hrana za utehu", rekao je Sel, a prenosi "Dejli Mejl".

Britanac se ni najmanje ne brine za zdravlje svojih klijenata pa tako u svom restoranu "Park Slope Chip Shop" nudi i drugu superkaloričnu hranu kao što su pohovani komadi pice, pohovane čokoladice, makaroni sa sirom, a od skora je počeo da pohuje i hranu koju mušterije same donesu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: