Izraelci "videli NLO"

Stotine Izraelaca širom zemlje telefoniralo je sinoć policiji da prijavi neidentifikovani leteći objekat koji se na nebu kreće spiralno i ostavlja ogroman trag za sobom.

Život

Izvor: B92

Petak, 08.06.2012.

11:13

Default images

Policija je saopštila da proverava izveštaje s izraelskom armijom, a Izraelsko astronomsko udruženje - da je objekat na visini 80 kilometara i da nije meteor.

U međuvremenu je i na jednom libanskom novinskom sajtu objavljeno da je primećen svetleći objekat iznad libansko-izraelske i libansko-turske granice, a jasno se video i iznad palestinskih teritorija.

Mediji su se potom "setili" da je nešto slično viđeno iznad Norveške 2009. godine, pa se ispostavilo da je u pitanju bio neuspešan ruski raketni test, iako su građani verovali da su videli neki svemirski brod vanzemaljaca.

"Misteriju" je, bar što se Izraelaca tiče, jutros razrešio list "Džeruzalem post", koji je preneo da je Rusija izvela uspešan test međukontinentalne balističke rakete - što objašnjava misterioznu svetlost iznad Izraela, Libana, Azerbejdžana, Turske i Jordana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: