Otkriven fenomen letećih tanjira?

Prema tvrdnjama Mehrana Tavakolia Keše, iranskog inženjera koji se oglasio ovih dana putem svog bloga, leteći tanjiri su produkt iranskog svemirskog programa, piše Wired.com.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 15.01.2012.

11:53

Default images

Nakon što je američka bespilotna letelica završila u rukama Irana, navodni začetnik akcije koja je prizemljila letelicu odlučio je da progovori o tehnologiji kojom su to ostvarili.

U svom objašnjenju navodi da je korišćena napredna tehnologija iranskog svemirskog programa, koja uključuje i prave leteće tanjire. Ove letelice koristile su polja sile i vučni vazduh kako bi sigurno i bez oštećenja prizemljile američku letelicu.

Osim što se hvali svojim dostignućima, Keše tvrdi da je tehnologija koju Iran razvija inspirisana vanzemaljskim tehnologijama i poziva na prestanak ratova i agresija u svetu i želi da podeli svoja znanja sa svetskim naučnicima i omogući svim nacijama sveta pristup "revolucionarnim svemirskim tehnologijama koje će nas ujediniti u mirovnoj, a ne ratnoj trci."

Ovu vest nisu komentarisali iz Pentagona, ali njihov PR Džordž Litl u šali poručuje Iranu da im vrate lightsaber. Neki veruju da je i Amerika u posedu vanzemaljske tehnologije, kojom je možda inspirisana i bespilotna letelica nevidljiva radaru koje se dočepao Iran.

Da li to znači da svetske nacije beskrajne potencijale vanzemaljske tehnologije već sada koriste u ratne svrhe, umesto da pokušavajaju da otkriju tajne istraživanja svemira?

Mnogi misle da je upravo o tome reč i da nam pre pravog istraživanja svemira predstoji dugo razdoblje borbe za dominaciju nad Zemljom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: