Češke knedle

Sastojci: kašika ulja, 2 zemičke, 1/2 kg brašna, 1 jaje, 2 dl mleka, malo soli

Izvor: B92

Utorak, 10.01.2012.

11:36

Default images

Priprema

Propržiti na ulju zemičke iseckane na kocke. U zasebnu činiju staviti brašno, dodati mu jaje, so i postepeno doliti mleko.

Ovoj smeši dodati propržene zemičke. Dobro sve izmešati. U veću šerpu staviti vodu da provri.

Kada je voda provrila, kašikom vaditi knedle i spuštati ih u vodu.

Kada su kuvane isplivaće na površinu.

Za još recepata posetite www.kuvajsam.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: