Češke knedle
Sastojci: kašika ulja, 2 zemičke, 1/2 kg brašna, 1 jaje, 2 dl mleka, malo soli
Utorak, 10.01.2012.
11:36
Ceske knedle Priprema Proprziti na ulju zemicke iseckane na kocke. U zasebnu ciniju staviti brasno, dodati mu jaje, so i postepeno doliti mleko. Ovoj smesi dodati proprzene zemicke. Dobro sve izmesati. U vecu serpu staviti vodu da provri. Kada je voda provrila, kasikom vaditi knedle i spustati ih u vodu. Kada su kuvane isplivace na povrsinu. Za jos recepata posetite www.kuvajsam.com avlxyz/flickr Sastojci: kasika ulja, 2 zemicke, 1/2 kg brasna, 1 jaje, 2 dl mleka, malo soli Sastojci: kasika ulja, 2 zemicke, 1/2 kg brasna, 1 jaje, 2 dl mleka, malo soli
Priprema
Propržiti na ulju zemičke iseckane na kocke. U zasebnu činiju staviti brašno, dodati mu jaje, so i postepeno doliti mleko.
Ovoj smeši dodati propržene zemičke. Dobro sve izmešati. U veću šerpu staviti vodu da provri.
Kada je voda provrila, kašikom vaditi knedle i spuštati ih u vodu.
Kada su kuvane isplivaće na površinu.
Za još recepata posetite www.kuvajsam.com
Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.
Komentari 1
Pogledaj komentare