Zverka iz serije "Seks i grad" jedva stao pred oltar

Kris Not (Chris Noth) poput Zverke koga je igrao u seriji "Seks i grad" dugo je bio neženja. U bračne vode je uplovio tek u šestoj deceniji života nakon 10 godina veze.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 20.04.2014.

11:00

Default images

Veoma je uspešan i ima stila. Ima vozača, savršeno namešten stan, nosi Armanijeva odela i vozi stari model Jaguara. Niko zapravo ne zna kojim se to unosnim poslovima Mr Big, odnosno Zverka bavi, ali u novcu ne oskudeva jer je verovatno biznismen. Kao što nosi probranu odeću, tako bira i lepe žene. Od svake zastaje dah jer su one redom manekenke, glumice, starlete... Ima i bivšu suprugu Natašu sa kojom nikako da raskine odnose, iako su nakon nje kroz njegov život i spavaću sobu prodefilovale mnoge.

Uprkos svemu Keri stalno ima utisak da bi možda baš ona jedina mogla da osvoji njegovo srce, ali to se nikako ne događa pa je jedino njegova bivša supruga dokaz da i Zverka može da se zaljubi i barem neko vreme skrasi sa pravom ženom od krvi i mesa.

Istvoremeno, Zverka je osećajan sin koji savesno ispunjava jednu jedinu porodičnu obavezu, a to je da subotom redovno sa majkom odlazi u crkvu. Ali ni jednu od svojih devojaka nikako ne upoznaje sa njom, pa tako ni našu Keri koju je, nakon godina premišljanja, ipak odveo pred oltar.

Slično kao i u seriji, u privatnom životu glumac Kristofer Dejvid Not je neverovatno šarmantan muškarac. I danas, 15-ak godina nakon emitovanja prve epizode serije, za njim se žene okreću na ulici. I da, baš kao i u seriji, dugo je izbegavao brak. Ipak nije bio tipičan zavodnik jer, barem koliko je poznato, uz njegovo ime vezuju se samo tri ženska imena.

Od 1992. godine bio je u vezi sa glumicom i modelom Beverli Džonson. Nagađa se da je nakratko bio i sa 17 godina mlađom glumicom Vinonom Rajder, ali to nikad nije potvrđeno, a oženio se tek pre dve godine, u 57. godini života. Srećnica je danas 32-godišnja Tara Vilson sa kojom se venčao nakon 10 godina veze. Ako zavirimo u njegovu biografiju, ona je takođe veoma zanimljiva.
&quotSex and the City", Outnow.ch
Kristofer Dejvid Not rođen je 13. novembra 1954. u Medisonu, a tokom detinjstva i mladosti mnogo puta je menjao adrese i putovao celom zemaljskom kuglom. Otac mu je radio u osiguravajućem društvu, a umro je kad je Krisu bilo samo osam godina. Stoga je nastavio da živi sa majkom Žane Par koja je bila televizijska novinarka mreže CBS i među prvim ženama reporterkama je izveštavala iz svih delova sveta.

Kris je odrastao u Engleskoj, Španiji, pa čak i bivšoj Jugoslaviji. Sredinom ‘80-ih Not se zasitio pozorišta, pa se okrenuo filmskim ulogama i TV serijama. Najpre se 1986. pojavio u jednoj epizodi serije “Off Beat” u kojoj je glumio policajca, a nastavio je u manjim ulogama u ABC i HBO serija. Napokon se 1988. godine preselio u Indoneziju gde je odigrao ulogu u filmu “Džakarta”. Međutim, umesto da se nakon zadnje klape vrati sa ostatkom ekipe u Ameriku, ostao je tamo da živi. Za ovu zemlju i danas rado kaže da je njegov “duhovni dom”. Nakon što je u godinu dana proputovao uzduž i popreko, vratio se u Ameriku i nastavio da glumi u TV serijama. I privatno se skrasio, i to sa dve godine starijom kolegicom Beverli Džonson.

Nakon pet godina veze, Kris je ostavio Beverli početkom 1995.godine, a godinu dana kasnije , početkom 1996. godine, ona ga je optužila za nasilništvo. “Dešavalo se da me udari”, ispričala je jednom tabloidu, što je sablaznilo sve njihove zajedničke prijatelje koji su složno stali u Krisovu obranu.

“Smešno je da se toga setila godinu dana nakon raskida. U pozadini tih optužbi je njena želja da se domogne njegovog novca. Jedino nasilje koje je Kris učinio sam sebi jeste to što je bio tako dugo s njom”, tvrdili su njegovi prijatelji. On pak nikad nije voleo da govori o svom privatnom životu, pa nikad nije odgovorio na ove optužbe. Jednom je samo džentlmenski rekao:

"Ne dolazi u obzir da vučem po blatu našu intimu. Ipak sam sa Beverli bio pet godina." Dugo godina je bio sam. Radio je i marljivo snimao iz godine u godinu, a ušteđevinu je uložio u otvaranje džez kluba `Cutting Room` na Menhetnu. Kris se zaljubio u mladu konobaricu koju je zaposlio u klubu. Tamnoputa Tara Vilson i Kris Not počeli su da se zabavljaju 2002. a verili su se 2007. godine. Nekoliko meseci kasnije, u januaru 2008. rodio im se sin Orion.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: