Sreli se tako Cortana, Siri i Google Now... (VIDEO)

Kortana (Cortana) je poslednji član porodice virtuelnih "pametnih" asistenata i portal Gizmodo je rešio da sve te pametnjakoviće okupi na jednom mestu i da im omogući da se siti ispričaju.

Tehnopolis

Izvor: Izvor: Gizmodo

Utorak, 15.04.2014.

11:35

Default images

Rezultat ove njihove sedeljke je video koji možete da pogledate dole, a kako je prošlo druženje Siri, Cortane i Google Now može da posluži za scenario nekog budućeg apokaliptičnog filma.

Sva tri asistenta su bila uglavnom korisna dok su pitanja bila jasna i direktna, ali sve se to promenilo kada su postavljena "prava" pitanja i to na pravi način. Tada je nastao apsolutni haos. Naravoučenije: ne pitajte "to whom shall I send this text."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: