HTC: "Galaxy S5 je komad jeftine plastike"

Bez obzira na to što je u više segmenata tokom prošle, ali i ove godine HTC-ov uređaj HTC One proglašen najboljim uređajem, prodajni rezultati nisu pratili nagrade. Samsung je poslovao bolje, a obe kompanije su nedavno otkrile svoje nove perjanice - i počele sa medijskim ratom.

Tehnopolis

Izvor: Tportal

Subota, 29.03.2014.

08:50

Default images

Predsednik američkog dela HTC-a, Jason Mackenzie nije krio mnogo toga kada je reč o Samsungovom uređaju, kako za vreme službenog otkrivanja novog HTC-a One, tako i u intervjuima koji su usledili.

Mackenzie je za Samsung rekao da je kompanija koja je svoj trud uložila u marketing i oglašavanje, dok u HTC-u rade na proizvodima koji su “prekrasno dizajnirani i na koje se može biti ponosan”.

“Ako želite proizvod koji je napravljen od jeftine plastike, postoji rešenje za vas”, rekao je Mackenzie osvrćući se na Galaxy S5.

“Mi idemo za drugim potrošačima, onima koji jednostavno žele najbolje”, dodao je.

HTC-ov predsednik nije jedini koji se vodi sličnim mislima kad je reč o neverovatno uspešnom Samsungu, ali itekako je reč o istaknutoj figuri koja je ponovila već ranije poznate kritike.

Međutim, da li će kompaniji to biti dovoljno za izvlačenje iz krize tek ostaje da se vidi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

144 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: