Spotify: Šta se sluša dok se radi?

Spotify, društvena aplikacija za muzički striming za kompjutere i mobilne telefone sproveo je istraživanje o muzičkim ukusima zaposlenih na radnom mestu.

Izvor: Tanjug

Petak, 11.04.2014.

20:22

Default images

Anketa je pokazala da dve od tri osobe slušaju muziku na poslu, dok je jedna trećina ispitanika rekla da im ta navika pomaže da budu produktivniji.

Svaki je deseti zaposleni rekao da ocenjuje kolege po muzici koju slušaju.

Na pitanje šta slušaju na radnom mestu, većina korisnika Spotify je odgovorila da sluša pop ili folk muziku.

Britanska pevačica Adel zauzela je prvo mesto na listi sa 16 odsto glasova, a slede je rok grupe Artik mankiz (14) i Mamford end sans (13).

Dobar deo ispitanika (36 odsto) smatra da im muzika pomaže da prekrate dan, a njih 20 odsto da im razbija dosadu.

Imajući u vidu rezultate istraživanja, Spotifaj je sastavio idealnu listu za radni dan na kojoj su se, između ostalog, našle pesme "Get Lucky" dua Daft Pank i "Drunk In Love" od Bijonse.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: