Veze i odnosi

Da li je muškarcima izgled najbitniji?

Iako je uvreženo mišljenje da je muškarcima kod žena najvažniji izgled, to definitivno nije tačno.

Ponedeljak, 15.04.2013.

13:07

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Da li je muskarcima izgled najbitniji? Ok, oni ce stvarno prvo primetiti zenu zavisno od njenog izgleda, ali od konfekcijskog broja haljine mnogo su im bitnije sledece stvari. Prirodnost Pre svega. I to mislimo i na ponasanje i na izgled. U suprotnom rec je o zelji za cistom avanturom. Takodje, jednostavnost i spontanost na vrhu su onoga sto zele da opisuje njihovu devojku. Smisao za humor S takvim devojkama muskarcima nikada nije dosadno, jer su uvek spremne za salu bilo na svoj ili tudji racun. A kaze se i da je humor karakteristrican za inteligentne ljude. Zadovoljstvo Muskarci ne vole nesigurne zene. Vole one odlucne, koje znaju sta zele u zivotu i ne odustaju. Samouverene devojke su jako seksi muskoj populaciji. foto: marin/freedigitalphotos.net index.hr Iako je uvrezeno misljenje da je muskarcima kod zena najvazniji izgled, to definitivno nije tacno. Iako je uvrezeno misljenje da je muskarcima kod zena najvazniji izgled, to definitivno nije tacno.

Ok, oni će stvarno prvo primetiti ženu zavisno od njenog izgleda, ali od konfekcijskog broja haljine mnogo su im bitnije sledeće stvari.

Prirodnost

Pre svega. I to mislimo i na ponašanje i na izgled. U suprotnom reč je o želji za čistom avanturom. Takođe, jednostavnost i spontanost na vrhu su onoga što žele da opisuje njihovu devojku.

Smisao za humor

S takvim devojkama muškarcima nikada nije dosadno, jer su uvek spremne za šalu bilo na svoj ili tuđi račun. A kaže se i da je humor karakteristričan za inteligentne ljude.

Zadovoljstvo

Muškarci ne vole nesigurne žene. Vole one odlučne, koje znaju šta žele u životu i ne odustaju. Samouverene devojke su jako seksi muškoj populaciji.

foto: marin/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.