Partizan počeo rad na Zlatiboru

Fudbaleri Partizana stigli su u petak na Zlatibor gde će obaviti prvi deo visinskih priprema za sezonu 2013/2014.

Izvor: AK

Petak, 14.06.2013.

21:17

Default images

Posle dva dana testiranja i treniranja u Zemunelu, "crno-beli" su stigli u hotel "Palisad" gde će boraviti do 22. juna.

Trener Vuk Rašović je na prvi deo priprema poveo 23 fudbalera, kojima će se reprezentativci priključiti 18. juna. Igrači srpskog šampiona će trenirati dva puta dnevno (od 10 i 17 časova), a 21. juna odigraće prvi test meč protiv Rudara iz Pljevalja.

Na Zlatiboru rade 23 fudbalera: Nikola Petrović, Živko Živković, Vojislav Stanković, Ilić Saša, Stefan Šćepović, Dejan Babić, Nemanja Kojić, Predrag Luka, Filip Knežević, Miloš Ostojić, Marko Živković, Danilo Pantić, Andrija Živković, Saša Ivković, Nemanja Petrović, Milan Jokić, Saša Lukić, Miroslav Bogosavac, Miladin Stevanović, Branko Pauljević, Saša Marković, Eliomar Silva.

Nakon sedam dana na Zlatiboru, "crno-beli" će se vratiti u Beograd, a potom se tri dna kasnije preseliti na slovenačko Pohorje. "Crno-beli" su planirali tri glavna test meča u Sloveniji.

Prvi "glavni" rival (27. jun, 18:30h) biće moskovska Lokomotiva u Ptuju, potom sledi duel sa rumunskom Petrolulom (30. jun, 18:00h), a treći protivnik biće ukrajinski Metalist Harkov (3. jul, 18:00h).

Po završetku priprema u Sloveniji Partizan će otputovati na jak turnir u Varšavi (6. i 7. jul) gde će učestvovati domaćin Legija, potom Fluminense iz Rio de Žaneira i Austrija iz Beča. Rival Partizanu u polufinalu biće šampion Poljske.

Partizan će kvalifikacije za Ligu šampiona početi u drugoj rundi, a termini mečeva su 16/17. jul i 23/24. jul.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: