Arsenal dobio novog predsednika

Londonski Arsenal ima novog predsednika, Ser Čipendejl Kesvik zamenio je Pitera Hil-Vuda koji se povukao zbog bolesti.

Izvor: AK

Petak, 14.06.2013.

20:01

Default images

Hil-Vud, čiji su otac i deda takođe bili čelni ljudi "tobdžija", imao je infarkt prošle godine, pa je zbog lošeg zdravlja teško obavljao svoju funkciju.

Čovek koji je od 1962. godine deo Upravnog odbora Arsenala je odluku opisao kao "tešku", jer je klub postao "deo njegovog života", ali smatra da je pravo vreme da se povuče.

Ser Kesvik, poznatiji kao Čips, je 73-godišnji predsednik Hambros banke koja je u UO Arsenala od 2005. godine. Najavio je da će zajedno sa izvršnim direktorom Ivanom Gazidisom raditi na fudbalskim i poslovnim ambicijama kluba.

"Oduševljen sam što je Ser Čips pristao da bude predsednik. Veoma je uspešan u svom poslu, a obezbediće podršku našim mabicijama da se borimo za trofeje u Engleskoj i Evropi", rekao je većinski vlasnik Arsenala Sten Krenke.

Arsenal je poslednji trofej osvojio 2005. godine kada je trijumfovao u Kupu, a prethodnu sezonu završio je na četvrtom mestu u Premijer ligi, pa će igrati kvalifikacije za Ligu šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: