Đuričić: Nisam se dvoumio

Nova ’desetka’ Benfike Filip Đuričić izjavio je da se nijednog trenutka dvoumio kada je potpisivao petogodišnji ugovor sa lisabonskim klubom.

Izvor: MS

Petak, 14.06.2013.

11:43

Default images

Đuričić je prešao iz Herenvena, a u Benfiki će se pridružiti srpskim fudbalerima Nemanji Matiću, Miralemu Sulejmaniju, Stefanu Mitroviću i Lazaru Markoviću.

On je prošao je lekarske preglede i zvanično je predstavljen kao novi igrač portugalskog kluba.

Nisam se dvoumio kada sam odlučivao o prelasku u Benfiku. Pet godina u klubu će mi pomoći da napredujem. Sada sam samo koncentrisan na novi klub“, rekao je Đuričić portugalskim medijima.

Reprezentativac je rekao da želi da se dokaže u Benfiki.

Znam mnogo o Benfiki i njenom napadačkom stilu igre, gde igrači koji nose dres sa brojem 10 imaju ključnu ulogu. To su radili Aimar i Rui Košta i zbog toga mi je bilo lako da donesem odluku“, reči su Filipa Đuričića.

Benfika ima veliku istoriju i nadam se da ću dati svoj doprinos“, zaključio je Đuričić.

Filip Đuričić je prošle godine debitovao za reprezentaciju Srbije, odigreao je 11 utakmica i postigao je četiri gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: