Stanković: Ne napuštam Inter

Srpski fudbaler Dejan Stanković rekao je da bi želeo da ostane u Interu, iako je tokom prošle sezone odigrao samo tri utakmice.

Izvor: JT

Petak, 14.06.2013.

09:32

Default images

Mediji su prethodnih nedelja Stankovića selili u Severnu Ameriku, tačnije u Sijetl i Toronto, ali on insistira da bi voleo da ostane na „Đuzepe Meaci“, ako trener Valter Macari želi da ga zadrži.

Prošle sezone, tadašnji trener Andrea Stramačoni nije imao mnogo poverenja u Stankovića, ali on ističe da je spreman da se bori za mesto među ’nerazurima’.

Nije istina da želim da napustim Inter. Voleo bih da započnem sezonu sa ’nerazurima’, ali sve zavisi od trenera“, rekao je Stanković.

Stanković je u redove milanskog kluba stigao 2004. godine iz Lacija i do tada je sa ’nerazurima’ osvojio pet titula u Seriji A, četiri Kupa Italije i jedan trofej u Ligi šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: