Valdes odbio novi ugovor sa Barsom

Golmanu Viktoru Valdesu naredna sezona će biti poslednja u dresu Barselone, rekao je predsednik katalonskog kluba Sandro Rosel.

Izvor: JT

Petak, 14.06.2013.

08:58

Default images

Španski internacionalac, koji je upravo stigao u Brazil sa svetskim i evropskim šampionom na Kup konfederacija, odbio je šansu da produži ugovor sa Barselonom. Sadašnji ugovor mu ističe u leto 2014. godine.

31-godišnji Valdes je rekao da bi voleo da iskusi igranje u drugim ligama i drugačijim kulturama pošto je već skoro deceniju prvi golman Barselone.

Predstavnik Viktora Valdesa je zvanično sportskom direktoru Andoniju Zubizareti saopštio da će on ostati do kraja svog ugovora. Prezadovoljni smo što će biti sa nama i naredne sezone“, rekao je Rosel.

Barselona će tako morati da pronađe dugoročnu zamenu za Valdesa, pošto je teško očekivati da će to biti Hose Manuel Pinto, sadašnji rezervni golman, pošto on ima 37 godina.

U letnjem prelaznom roku Barselona je već dovela brazilsku zvezdu Nejmara, a Rosel je istakao da ne očekuje još mnogo pojačanja.

Verujem da ćemo doveti jednog ili dvojicu igrača. Sve zavisi od toga da li će neko od sadašnjih igrača otići“, naglasio je Rosel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: