Nađ optužuje, Petković demantuje

Koordinator za sportska pitanja Partizana Albert Nađ izjavio je je da je pre početka utakmice protiv Crvene zvezde Nikola Petković fizički napao domaće igrače.

Izvor: B92

Subota, 18.05.2013.

23:27

Default images

"Bilo je svega u tunelu pre početka utakmice. Nikola Petković je napao Lazara Markovića i Predraga Luku i udario ih", rekao je Nađ novinarima posle meča.

Partizan je pobedio Zvezdu sa 1:0 i došao na korak od osvajanja titule. Novinare je zanimalo i da li je tačno da se Nađ potukao sa sportskim direktorom crveno-belih Zoranom Stojadinovićem.

"Bilo je teških reči, ali nije bilo fizičkog obračuna", rekao je Nađ.

Luka je izneo nešto drugačiju verziju događaja iz tunela.

"Pokoškali su se Petković i Vladimir Volkov, ali ništa strašno", rekao je Luka, koji je delovao zbunjeno na pitanje novinara.

Petković je, međutim, demantovao da je došlo do sukoba i uputio je oštre reči na račun Nađa.

"Tenzije su normalna stvar na 'večitom' derbiju. Sporečkali smo se, ali nije tačno da sam ih udario. Nađ priča gluposti, on nije previše inteligentan da bi nešto pričao"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: