Bajković: Izgubili smo titulu

Golman Crvene zvezde Boban Bajković rekao je da je jasno da je njegov tim izgubio titulu, i rekao je da njegove dobre odbrane ništa ne znače posle poraza.

Izvor: B92, Beta

Subota, 18.05.2013.

23:23

Default images

"Nema šta da se priča, izgubili smo titulu, a imali smo svoju šansu. U prvom poluvremenu smo dali svoj maksimum, a u drugom je pitanje da li smo odigrali slabije ili oni bolje... Šta imam od toga što sam bio dobar kada smo izgubili. Bitan je tim, a ne pojedinac", rekao je Bajković novinarima.

Partizan je pobedio sa 1:0 golom Miloša Jojića iz slobodnog udarca u 90. minutu i tako stekao pet bodova prednosti dva kola pre kraja prvenstva.

Novinare je zanimalo i da li će Bajković ostati u Zvezdi sledeće sezone, na šta je on odgovorio:

"Ja sam oduvek govorio da sam spreman da celog života ostanem u Zvezdi".

Kapiten Nenad Milijaš rekao je da niko u timu nije očekivao poraz.

"Nismo očekivali ovo. Teško nam je pao poraz. Malo nas je poremetila i povreda Lazovića. Pogodili smo prečku i bilo bi mnogo lakše da je to ušlo. Partizan nas je zatvorio u drugom poluvremenu i dao lep gol iz slobodnjaka. Dali smo svoj maksimum, svi smo utučeni, ali niko se nije nadao da ćemo doći do 'minus dva' i na pobedu od titule", rekao je Milijaš.

Luka Milivojević je posredno priznao da je Partizan bio bolji rival

"Mnogo smo razočarani. Razgovarali smo posle utakmice i shvatili smo da smo dali sve od sebe, a nismo uradili ništa. Sve što sam imao dao sam na terenu... Zašto? Sigurno se nismo uplašili. Možda smo igrali protiv protivnika koji igra dobro", rekao je Milivojević.

Nikola Maksimović je dodao da je kartone dobio u žaru borbe.

"Sve je to bilo u žaru borbe, jednostanvo me je ponelo. Sudija pre toga nije svirao čist faul za nas. Žao mi je što se na ovaj način opraštam od kluba. Mislio sam da ću se oprostiti sa titulom, to mi je najžalije. Nisam hteo saigrače da ostavim na cedilu. Jasno je da je sve gotovo što se tiče borbe za titulu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: