Bekam vlasnik kluba u MLS?

Dejvid Bekam ne može bez fudbala, njegovi predstavnici već pregovaraju sa čelnicima MLS o mogućnosti kupovine nekog od klubova.

Izvor: SV

Subota, 18.05.2013.

14:43

Default images

Englez je objavio da će na kraju sezone završiti karijeru, a dok je branio boje Los Anđeles Galaksija najavio je da bi voleo da bude vlasnik nekog tima MLS lige.

“Već su obavljeni preliminarni razgovori sa Bekamovim savetnicima. U nekom trenutku ćemo proći kroz proces utvrđivanja šta je najbolje kako za Dejvida, tako i za ligu”, rekao je potpredsednik MLS Den Kurtmenč.

U decembru prošle godine Bekam je razgovarao sa pojedinim klubovima o kupovini akcija, a u narednom periodu će biti osnovan klub u Njujorku, čiji će vlasnik biti šeik Mansur, prvi čovek Mančester Sitija.

Kao moguća lokacija za Bekamov klub pominje se Majami, a Englez će morati da izdvoji 25 miliona dolara, što predstavlja mnogo manju sumu od one koja se traži za ulazak u već postojeći klub.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: