Levandovski: Samo se finale računa

Veče iz snova u Dortmundu imao je Robert Levandovski. Poljak je postao prvi igrač koji je dao četiri gola Real Madridu u Evropi.

Izvor: AK

Sreda, 24.04.2013.

23:25

Default images

Levandovski je predvodio Borusiju Dortmund do veličanstvene pobede od 4:1 nad Madriđanima, i velikom koraku ka finalu Lige šampiona na Vembliju.

"Srećan sam što sam potigao četiri gola, ali najvažnije je plasirati se u finale. To je jedina stvar koja se računa", rekao je Levandovski.

Borusija je dominirala nad Realom svih 90 minuta, ali nakon što je primila gol u finišu prvog poluvremena, nije se očekivao rasplet koji se na kraju dogodio.

"Igrali smo veoma dobro u prvom poluvremenu. Ali smo sve potpuno kontrolisali u drugom", kratko je rekao Poljak, koji je za jedan gol nadmašio učinak Jana Kolera sa osam golova u LŠ u jednoj sezoni za Borusiju.

Jedan od igrača meča bio je i sjajni zadnji vezni Borusije, Turčin Ilkaj Gundoan.

"Bilo je ovo kraljevko veče za nas. Bilo bi savršeno da nismo primili gol. Ipak, veoma je teško ostvariti bolji rezultat protiv Reala. Odigrali smo sjajnu utakmicu, od početka do poslednjeg zvižduka, zaslužili smo pobedu ovom razlikom", rekao je Gundoan.

Revanš meč igra se za šest dana u Madridu. Finale Lige šampiona je 25. maja na Vembliju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: