Kasalica: Ne bavim se kalkulacijama

Napadač Crvene zvezde Filip Kasalica istakao je da će ’crveno-beli’ do kraja sezone u svakom meču ići na pobedu, kao i da nijedan protivnik neće biti lak.

Izvor: JT

Sreda, 24.04.2013.

21:47

Default images

Gledajući tabelu, izabranike Sa Pinta na papiru u subotu čeka najlakši susret do kraja sezone sa Donjim Sremom, međutim razliku u kvalitetu treba potvrditi na terenu, ističe Kasalica.

Nijedan protivnik nije lak ako u utakmicu ne uđemo maksimalno koncentrisani i motivisani. Za opomenu može da nam posluži i prošlogodišnji duel sa timom iz Pećinaca koji smo igrali u Novom Sadu i gde smo trijumfovali posle mnogo problema“, rekao je Kasalica.

Crnogorski reprezentativac ističe da ključ svake pobede na Marakani leži u ranom pogotku, odnosno vođstvu, jer na taj način je najlakše protivnika izvući iz ’bunkera’.

Uglavnom se svi protiv Crvene zvezde opredele za totalnu defanzivu. Sigurno da bih voleo da na početku susreta postignemo gol, jer bismo tako mnogo lakše igrali ostatak meča. Međutim, i ako se to ne desi, treba da ostanemo strpljivi i da ne srljamo. Bilo bi nam drago da pobedimo sa što većom razlikom, ali nama je najvažniji cilj da pobedimo sve rivale do kraja prvenstva, i ne bih imao ništa protiv da to bude i minimalnim rezultatima“, naglasio je Kasalica.

Posle uvodnih nekoliko kola prolećne polusezone teško je bilo naslutiti neizvesnu završnicu u borbi za prvaka Srbije. Kasalica i ostali još uvek nisu u poziciji da sami odlučuju o svojoj sudbini, ali nisu ni daleko od takve mogućnosti.

Ne želim da pravim bilo kakve kalkulacije jer ne držimo svoju sudbinu u našim rukama. Ako nam se "otvori" mogućnost da stignemo i prestignemo večitog rivala, verujem da ćemo je iskoristiti. Do tada gledamo samo sebe, i razmišljamo o prvom narednom protivniku“, zaključio je Kasalica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: