Leonardo negirao dolazak Kavanija

Dan nakon što je radio Monte Karlo preneo vest da je Pari Sen Žermen kupio Edisona Kavanija iz Napolija, to je demantovao sportski direktor PSŽ-a Leonardo.

Izvor: AK

Sreda, 24.04.2013.

18:45

Default images

Radio MK je preneo da će Kavani u Pariz preći za oko 60 miliona evra, ali Leonardo ističe da PSŽ već ima sjajan tim i da Urugvajac nije njihova želja.

"Nije vreme da pričamo o transferima, ali mogu da vam kažem da Kavani trenutno nije naš cilj. Nemojte da očekujete neverovatne transfere od nas predstojećeg leta", rekao je Leonardo.

Prethodnih dana se pominjalo i interesovanje Juventusa za Zlatana Ibrahimovića, a tim iz Torina mu je navodno poslao i ponudu.

"Ibrahimović i Laveci definitivno ostaju ovde, 100 odsto. Želim i da trener Karlo Ančeloti ostane, ali sve zavisi od njega", naglasio je Brazilac.

Pari Sen Žermen je u prethodna dva prelazna roka napravio tim snova, doveo je Ibrahimovića, Lavecija, Tijaga Silvu, Marka Veratija, Lukasa Muru, Gregorija van der Vila, Dejvida Bekama, pre toga su stigli Havijer Pastore, Žeremi Menez, Aleks, Maksvel, Kevin Gameiro...

PSŽ je ove sezone potrošio 152 miliona evra na pojačanja, a prethodne 110 miliona. "Sveci" su ove sezone eliminisani u četvrtfinalu Lige šampiona, iako neporaženi u dvomeču sa Barselonom, dok su u Ligi 1 na korak od prve titule šampiona Francuske od 1994. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: