Klop i dalje veruje Mariju Geceu

Trener Borusije Dortmund Jirgen Klop rekao je da veruje u Marija Gecea i da njegov transfer u Bajern na leto neće biti smetnja u polufinalu LŠ sa Realom.

Izvor: MS

Sreda, 24.04.2013.

11:56

Default images

Gece je navukao gnev navijača Borusije jer će u julu preći u najvećeg rivala, iako je pre samo godinu dana potpisao ugovor sa ’milionerima’ do 2016. godine.

Klop je uveren da će Gece nastaviti sa sjajnim partijama ove sezone.

„Ako gledamo realno, onda će nam Mario pomoći da dostignemo naše ciljeve. Vest je da sada možemo da se fokusiramo na utakmicu sa Realom. Svi smo sanjali o ovoj situaciji i nećemo dozvoliti da nas bilo šta poremeti. Taj udarac čak nas je učinio jačim“, rekao je Jirgen Klop.

U sredu se na stadionu ’Signal Iduna park’ igra prva utakmica polufinala Lige šampiona između Borusije Dortmund i Reala Madrida.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: