Hajnkes: Ništa još nije gotovo

Trener Bajerna Jup Hajnkes rekao je da je njegov tim zasluženo slavio protiv Barselone.

Izvor: B92

Sreda, 24.04.2013.

11:30

Default images

On je međutim upozorio na oprez pred revanš, podsećajući da Katalonci još važe za najmoćniju ekipu u poslednjih deset godina.

Bajern je u utorak uveče u prvom polufinalnom meču Lige šampiona deklasirao Barselonu (4:0), prikazavši sjajan fudbal, pa je zaslužio čestitke sa svih strana.

"Naravno da smo svi srećni zbog pobede, posebno zbog velike razlike koja nam daje puno pravo da se nadamo finalu. Medjutim, nećemo preterivati u slavlju, znamo da je pred nama još 90 minuta u Španiji", izjavio je Hejnkes.

Iskusni stručnjak naveo je da njegova ekipa cele sezone igra na visokom nivou.

"Posle dve godine bez trofeja glad za uspehom je velika. Mislim da cele sezone igramo izvanredan fudbal. Moji igrači se bore i izgaraju na svakoj utakmici i to je donelo rezultate. Ponosan sam na njih", kazao je Hejnkes.

Počasni predsednik Bajerna, legendarni Franc Bekenbauer, bio je prezadovoljan ubedljivom pobedom, ali i igrom Hejnkesovih izabranika.

"Ovakav rezultat nismo mogli da očekujemo ni u snovima. Bajern je u svemu nadmašio velikog protivnika. Verujem da postoji dobra šansa da u finalu Lige šampiona igraju dva nemačka kluba", rekao je Bekenbauer.

U drugom polufinalu elitnog takmičenja večeras od 20.45 sati u Dortmundu sastaju se Borusija i Real Madrid.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: