Grifin: Marihuana može da pomogne

Zvezda Los Anđeles Klipersa Blejk Grifin priznao je u intervjuu za jedan američki magazin da ne bi imao ništa protiv medicinske upotrebe marihuane u sportu.

Izvor: MLN

Petak, 18.04.2014.

17:27

Default images

Eksplozivni krilni centar misli da većina sportista doživljava velike bolove i da bi upotreba kanabisa olakšala neke od tegoba koje se javljaju kod košarkaša.

Nedelju dana ranije centar Milvokija Leri Senders izjavio je da je apsolutno za legalizovanje marihuane i njenu upotrebu u NBA, a njegove reči očigledno su naišle na odjek u ligi.

"Znam šta hoćete da me naterate da kažem, ali neću to učiniti. Mislim da "trava" može da pomogne košarkašima, to nije droga u pravom smislu te reči, barem ja tako vidim stvari. Lično je ne bih koristio, ali znam mnoge momke koje bi i uopšte ne smatram da tu postoji problem. Moramo da istražimo sve mogućnosti" rekao je Grifin za kontroverzni magazin Roling Stoun.

On ove sezone beleži 24 poena i devet skokova po meču, a njegovi Klipersi plej-of započinju sa treće pozicije konferencije, duelom protiv Golden Stejt Voriorsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: