Fudbal 78

Sreda, 23.04.2014.

14:16

'Večiti': Ništa nije gotovo

Treneri večitih fudbalskih rivala Crvene zvezde i Partizana, Slaviša Stojanović i Marko Nikolić usaglasili su se u sredu da šampionska trka još nije gotova.

'Veèiti': Ništa nije gotovo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

djomladin

pre 10 godina

Hoce li mi neko pojasniti zasto Vukan ima ovako malu minutazu? Nemam nista protiv Stojanovica, ali mi stvarno nije jasno, mali je pretalentovan!

Delija

pre 10 godina

Ako nas svi pustaju dokazite to u subotu i pobedite nas! Od poslednjih 6 derbija mi smo dobili cak 5!!! I dobicemo vas opet... Sto se Evrope tice kada smo mi to ispali od nekog nizerazrednog tima? Najslabiji timovi sto su nas izbacivali su bili Apoel,Liberec,Slavija Prag,Slovan Brstislava... To nisu amaterske ekipe kao sto je recimo Samrok ili tadasnji Makabi petah tikva... U ostalom Uefa je napravila nevidjenu glupost gde je mnogo lakse uci u ligu sampiona nego u ligu Evrope...

Nole

pre 10 godina

Ako smatrate da je Zvezdi mesto sa klubovima iz San Marina i sl.onda se zapitajte gde je Partizanu mesto.Prisetite se samo vasih zvezdanih momenata kojih je bilo na pretek.Ali znate vi vrlo dobro gde je vas problem.Kroz kvalifikacije za ligu sampiona mnogo lakse je doci do lige uefa to je ono sto vas muci.A,drago mi je zbog ovih Trajkovica,Vulicevica,Skuletica izdali Vojvodinu a osvojit ce nista.

Kinsey bezanija

pre 10 godina

Bice tesko bice 5:0
Grobari s tobom sve do pobede aleeeeeeeeeeee
(joca, 23. april 2014 19:01)
Ne secam se kad sam zadnji put procitao ovako glup komentar ...

Istina

pre 10 godina

Hahahahaha,ajde Stojanović to iz kurtoazije mora reći ali nije valjda da se ovaj nada nečemu.Zgaziće ih Zvezda u Subotu,da im naplati sve za one glupe i neodmerene izjave.Za klasu je jača,što će i dokazati i pobeći na 9 razlike.

Lalatović čeka titulu

pre 10 godina

Zvezdaši, želim Vam najiskrenije da poletite što više sa ovom smejurijom od tima, moj smeh će biti veći u sezoni kupanja :)))
(a htela je ona..., 23. april 2014 16:38)

Misliš na sezonu kupanja u šampanjcu? Hehehe

Хумска БГ

pre 10 godina

За мене је вала готово.Ако треба да стрепимо пред овако очајном Звездом до последњег кола онда и не треба да будемо прваци, а са циркузантом од тренера и лешинарима у управи не би било ни поштено.Ако не можете титулу да освојите на нормалан начин немојте је ни освајати.Ко год да је освоји следи му отрежњење у квалификацијама за ЛШ, следи и овима другима у ЛЕ.Чујем најбољи низ у Европи, 15 победа.Баш после онаквог старта сезоне када су се Јавор и Чукарички спрдали и давали по 3-4 комада а Стојановићу се спремао отказ, сад испаде најбољи тренер у Европи.Мало сумњиво, сложиће се свако, ако је уопште и битно.Иста је прича била и претходних година па се зна како је Партизан то решавао.Ниједан тренер, чак ни они који су далеко дуже остајали на клупи Партизана није оволико кукумавчио над "нерегуларним" шампионатом.Весић изгледа после Звезде сад почео да саставља и Партизанова саопштења с обзиром на идентичан садржај истих.Брука и срамота за клуб да допусти себи да има овакву управу, оваквог тренера и овакве играче! О навијачима да не говорим, они су посебна прича, с обзиром да су ту управу и довели(индиректно довели и клуб у ову ситуацију у којој је сада).Драги мој Партизане, преживи ове тешке године како знаш и умеш, док не оде багра.Пошто ћемо морати да чекамо да се сами смилују да оду јер нема ко да их отера.Свима одговарају.Само клубу не.Клуб је изгледа и најмање битан у целој причи...

Celavci vs. Loknasti

pre 10 godina

Hoce li posle derbija biti izbor za najlepsu frizuru Beograda 2014?Kandidati Nikolic i Dzajic protiv Stojanovic i Djuric

oce stoka da nas...

pre 10 godina

@(Mihajlovic, 23. april 2014 17:03)

Eto, znaci, to je razlog zasto ste prvi put u ovom vijeku, tek od ove godine, poceli da pratite navedene sportove. Doduse, neke kao vaterpolo prvi put pratite u istoriji. Zaista, nesto nije u redu cim se racuna samo ova godina, a ne racunate cak ni proslu, sto bi obesmislilo barem pola tvog posta, jer smo u fudbalu i kosarci jos uvijek aktuelni prvaci.

velikani hahaha

pre 10 godina

'imamo boljeg trenera' hahaha Zvezdaši poverovali u Seju Kalača, bravo taksista Miško hahaha

biće smeha u prvom kolu kvalifikacija već sa predstavnicima San Marina i Andore, gde vam je i mesto, doduse, ako Platini da zeleno svetlo ahahaha

masovno ludilo

pre 10 godina

'kakvo je ono bilo sramno ponasanje igraca partizana...prema sudiji i prema igracima napredka..'

kad je Koroman i ekipa to radila, Tole je bio lopov, a Zvezda 'kradena', Koroman, a do skora i Kasalica se zasluzivao po 2-3 ctvena kartona po mecu, sudija nije smeo nijednom da reaguje.

Sada, igraci Zvezde nemaju ama bas nikakve potrebe da protestuju, ali, sve ce to Evropa pozlatiti, u sezoni kupanja, ako se Platini smiluje, naravno :))

srbEUin

pre 10 godina

Sada sve zavisi samo od motivacije zvezdinih igrača.

Ako CZ ozbiljno takmičarski pristupi utakmici, sa imperativom obavezne pobede, sigurno pobeđuju jer imaju uigraniji i kompaktniji tim koji ovog proleća mnogo bolje igra.

Ako u derbi uđu opušteno, zadovoljni stanjem na tabeli, teško će proći neporaženi, jer Ptz mora da se opere pred svojim grobarima i pokaže da je polusezona nameštena.

Ovde može presudnu ulogu imati to što u Zvezdi igraju pravi zvezdaši, a u Partizanu dovedeni legionari koji sam prestiž derbija ne razumeju na pravi način.

Zoki

pre 10 godina

Jedino iznenadjenje za mene je to da je vec kraj aprila,a ovaj lakrdijas Marko Nikolic i dalje sedi na klupi Partizana.Davao sam mu maksimum do polovine marta.Ja jos uvek ne verujem da je on postavljen za trenera Partizana.To pokazuje da se Partizan oprostio od titule jos u decembru,sve posle toga je bilo mrcvarenje

istina

pre 10 godina

Ja sam partizanovac ali mislim da je gotovo.Znali smo pre ili kasnije da ce i oni biti prvaci.To je moralo da se desi.Partizan je previse igraca promenio a to je cena koju placamo zato jer prodajemo mlade i najbolje igrace.Nije lako uigrati ekipu tako brzo.Zvezda je uigranija jer nije prodavala igrace i dosta igraca igra zajedno vec par godina.Mi se moramo jos uigrati i ako se moze kupiti jos par igraca da se sprema za sledecu sezonu.Cestitam ali se nadam samo ove godine :)

zoran

pre 10 godina

Nikolic kao los vic. Stojanovic kao glumi neku velicinu, na proslom derbiju odjurio radovao se ko da ima 5 godina nije se ni pozdravio. A mi smokao deca u obdanistu pa treba oni da nam kazu nista nije gotovo. U kom gradu gde ce to zvezda 2x da izgubi. Kad ce ovaj partizan da pobedi zvezdu, mozda ako pomere utakmicu za 1h ranije pa da bude 3:0 sluzbeni rezultat. Mnogo mi je zao sto smo ovako izgubili titulu ali nismo zasluzili ove godine sa trenutnom igrom i formom nama je svaka utakmica mucenje kao kad Radnicki iz KG sutira trojke 3 od 38 i kao izgubili smo. Tako i mi napadamo bunker. U subotu zvezda ce da da loptu partizanu a mi cemo da se primimo kao napadamom ali to ce sve da bude izmedju centra i 25m od gola, bez suta na go i ako Obradovic/Stankovic ili neko iz srednbjeg reda kiksne eto gola iz kontre a ako se to desi onda ce biti 0:3. Ali naj realnije je da bude 0:0 jer mi tesko da mozemo bolje.
Neka me Nikolic uveri da je ova titula kupljena tako sto ce da postavi taktiku i da razbije zvezdu igrom i taktikom. Volim partizan i sve im je oprosteno ali ako je titula prodata neka odigraju u subotu za svoju dusu i neka pokazu da su bolji od zvezda

santa justa

pre 10 godina

Igraju 2 propala kluba. Kakve veze ima ko je prvi u selu kad ni jun ne mogu da docekaju u Evropi. Jedine evropske utakmice su im na Islandu, Grenlandu, Farskim ostrvima.... Ukinuti fudbal i ulagati u kosarku, vaterpolo i sl.

Don Quijote

pre 10 godina

Sve je to lepo, dzentlmenske izjave, dizanje temperature pred derbi i sve tako to. Istina je da jos uvek nije sve gotovo, ali posle derbija mora biti gotovo. Sve!
Redovno gledam utakmice i Zvezde i Partizana, i svakako da Zvezda igra mnogo bolje, jaca je kao tim, i ovu utakmicu mora da odigra na pobedu. Pobeda resava prvenstvo i nikakve kalkulacije ne dolaze u obzir. Vucic mora da im metne tri komada i sva tri kroz noge!
Volim te Zvezdo!

Mihajlovic

pre 10 godina

Odbojkaski klub "Crvena zvezda" je osvajac titule sampiona Srbije i pobednik nacionalnog kupa za sezonu 2013/14. Kosarkaski klub
"Crvena zvezda" je pobednik Kupa Radivoja Koraca, zavrsio je ligaski deo ABA lige na prvom mestu, oba puta je savladao KK Partizan. Vaterpolo klub "Crvena zvezda", koji se od petka bori za titulu sampiona drzave, takodje je dobio oba duela protiv ekipe Partizana u ligaskom delu takmicenja. Rukometni klub "Crvena zvezda" je u ponedeljak slavio protiv Partizana u prvom derbiju ove sezone. FK Crvena zvezda, lider domaceg sampionata sa 6 bodova vise od vecitog rivala, slavio je u prvom vecitom derbiju 1:0.
Sportski pozdrav

Batko

pre 10 godina

hahaha, a onda, u julu, kad dodje neki Naftan, pa napuni do vrha mrezu (SEDAM KOMADA U DVOMEČU), onda nam nista nije jasno, pa kako to da protivnik hoce da ti da gol ??? pa kako? pa kako?

Inace, taj Naftan POSLEDNJEPLSIRANA EKIPA BELORUSKOG PRVENSTVA sa skorom 4 8 8.

Ili se strepi do poslednjeg zvizduka na islandskoj livadi protiv ekipe koja igra fudbal 4 meseca godisnje.
Onda dodje prejaki Černomorec, koji nakon zvezde igra produzetke i 10 serija penala u albanskim planinama protiv Skender Korče.

A vi se i dalje lozite da ste evropski velikan... xDD
(za 23 godine 2 puta zalutali u ligu uefa, 23. april 2014 16:36)

Očito si zaboravio Šarmnok,Tikvu i ostale velesile koje su vas naduvavale kako su stigle...
Realno ne zna se ko je gori, ali ovako iskompleksiran komentar skoro ne videhh

blesan

pre 10 godina

Odbojkaski klub "Crvena zvezda" je osvajac titule sampiona Srbije i pobednik nacionalnog kupa za sezonu 2013/14. Kosarkaski klub
"Crvena zvezda" je pobednik Kupa Radivoja Koraca, zavrsio je ligaski deo ABA lige na prvom mestu, oba puta je savladao KK Partizan. Vaterpolo klub "Crvena zvezda", koji se od petka bori za titulu sampiona drzave, takodje je dobio oba duela protiv ekipe Partizana u ligaskom delu takmicenja. Rukometni klub "Crvena zvezda" je u ponedeljak slavio protiv Partizana u prvom derbiju ove sezone. FK Crvena zvezda, lider domaceg sampionata sa 6 bodova vise od vecitog rivala, slavio je u prvom vecitom derbiju 1:0.
Sportski pozdrav
(Mihajlovic, 23. april 2014 17:03)

Da nabrajam recimo od 2000te? Pa na primer da pomenem derbi u kosarci koji izgubite sa 41 razlike? Jel vas stamota

Samir, Sarajevo

pre 10 godina

"Dolazi nam tim koji ima 15 pobeda u nizu. To je fantastičan skor, najbolji u Evropi."
Ovakvim floskulama se vjestacki zaludjuju mase da se u nasem regionu igra dobar fudbal...imamo sampione sa 10-15 pobjeda u nizu (cak i 5-10 sampionskih titula u nizu!) a onda dodje Evropa i "veciti" i Dinamo, i moj Zeljo i ostali se brukaju i ispadaju od predstavnika Moldavije, Albanije, Armenije, Bjelorusije, Slovacke...

Partizan68

pre 10 godina

Zvezda igra bolje to je cinjenica, ali mi smo domacini. Ako Nikolic zapocne utakmicu sa Skleticem i Lazovicem u napadu imamo sansu.

fenomen

pre 10 godina

Kvalitet da ostanu u Partizanu imaju Lukac, Vulicevic, Drincic, A. Zivkovic i mozda Fofana. A ostale ili rasprodati ili pokloniti uz naravno Saleta i Obrada koji su za penziju. A celavom zabraniti pristup stadionu. Titula je izgubljena kad je Rasovic smenjen a ne juce u Krusevcu. Poz...

joker

pre 10 godina

@veljko
@Vladimir
U slučaju istog broja bodova, šampion je onaj koji ima bolji međusobni skor, uključujući pravilo "gol u gostima". Ako su i tu izjednačeni igra se majstorica, a domaćin će biti određen žrebom. Ne gleda se ukupna gol-razlika kao ni broj datih golova.

Tole

pre 10 godina

Kako nije gotovo.Iz aviona se vidi kako protiv Zvezde protivnicki bekovi daju for krilima Zvezge,halfovi se sklanjaju od spiceva,golmani primaju golove sa cetrdeset metara kao prave neke parade,sudije sviraju nepostojoce penale... Vidi se sampion iz aviona,samo neznam cemu to vodi i dokle ce da traje.Da sam navijac Zvezde stideo bi se ovakve titule.

marko_bgd

pre 10 godina

kakvo je ono bilo sramno ponasanje igraca partizana...prema sudiji i prema igracima napredka...kakve uvrede je samo sudija dobio od igraca partizana...na prvom mestu od legende sase ilica,pa od trajkovica,lazovica...to je ono sto je kamera uspela da snimi...a nije smeo da reaguje...pa u normalnim ligama to bi sve bili direktni crveni kartoni...a zbog cega?zato sto su bili nemocni na terenu...samo ovde mogu tako da se ponasaju...i partizan treba da bude sampion?e pa dosta je bilo primitivizma...fudbal=zvezda!!!

24,232

pre 10 godina

Za vreme utakmice juče Djura i bivši direktor Zvezde piju kafu u mažestiku na vencu a partizan u Kruševcu, toliko o večitima.
(fan topdzija, 23. april 2014 15:42)

Znaci Partizan postao nasa filijala.

AHTUNG Zvezdo!

pre 10 godina

he, he juce je bio bas lep dan da malo zezamo grobare, ali iskreno receno tacno je da jos uvek nista nije sve gotovo, ostalo nam je da odradimo i taj derbi, imamo boljeg trenera, vecu bodovnu i psiholosku prednost pa ako hocete i bolju ekipu, ali trenutak nepaznje, los dan ili losa sreca mogli bi sve da promene u korist jednog ili drugog tima, sto se Zvezde tice za nas bi eventualna pobeda pa i neki nereseni rezultat znacio gotovo sigurno osvajanje nove titule, ali bi nam sve drugo donelo novu i neprijatnu neizvesnost do kraja prvenstva!

Nenad

pre 10 godina

Teško da će Partizan dobiti Zvezdu iz više razloga.
1. Zvezda je uigrana, stvara šanse kada hoće.
2. Odlična hemija u ekipi.
3.Dobra fizička spremnost.
4. Psihološka prednost, kao i sam kvalitet ekipe.
15 pobeda za redom nije mala stvar, ubedljivo prvi u Evropi. Kako je lepo kada se ne da otkaz treneru i urade se ful pripreme.
U svakom slučaju biće zanimljiv derbi.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (drmr, 23. april 2014 15:30)

Pa pazi ovako...zvezda u subotu igra prvu takmicarsku utakmicu tako da sve te tvoje brojke padaju u vodu....
(realno, 23. april 2014 16:04) Znaci li to da Zvezda nije igrala ni sa Partizanom takmicarsku utakmicu kada ga je jesenas pobedila 1:0 i tako zapocela niz pobeda?

za 23 godine 2 puta zalutali u ligu uefa

pre 10 godina

'15 pobeda za redom nije mala stvar, ubedljivo prvi u Evropi. Kako je lepo kada se ne da otkaz treneru i urade se ful pripreme.
U svakom slučaju biće zanimljiv derbi.'

hahaha, a onda, u julu, kad dodje neki Naftan, pa napuni do vrha mrezu (SEDAM KOMADA U DVOMEČU), onda nam nista nije jasno, pa kako to da protivnik hoce da ti da gol ??? pa kako? pa kako?

Inace, taj Naftan POSLEDNJEPLSIRANA EKIPA BELORUSKOG PRVENSTVA sa skorom 4 8 8.

Ili se strepi do poslednjeg zvizduka na islandskoj livadi protiv ekipe koja igra fudbal 4 meseca godisnje.
Onda dodje prejaki Černomorec, koji nakon zvezde igra produzetke i 10 serija penala u albanskim planinama protiv Skender Korče.

A vi se i dalje lozite da ste evropski velikan... xDD

Sale

pre 10 godina

Poslednji put je bilo nereseno kada je Moreira u 95 minutu dao gol... Koliko jr to davno bilo dovoljno je reci da je tada Kleo bio u Zvezdi... Sve mirise na neresen ishod!

Sale

pre 10 godina

Poslednji put je bilo nereseno kada je Moreira u 95 minutu dao gol... Koliko jr to davno bilo dovoljno je reci da je tada Kleo bio u Zvezdi... Sve mirise na neresen ishod!

Struki

pre 10 godina

Za Veljka,naravno da se racuna gol u gostima u slucaju da su ekipe na kraju bodovno izjednacene. Ali od toga nema nista,vec posle subote slavimo titulu! "Svuda grmi okolo"...

ja

pre 10 godina

Da je Partizan ostao na minus 3 igrao bih derbi 0 do 2 gola,kvota je bila lepa.
Bilo bi u tom slucaju 1:0 ili 1:1 na JNA.
Ali sada kada Zvezda bezi 6 bodova derbi mi mirise da dolazi iz 2 u 2.
Zvezda rasterecena,Partizan u nokdaunu,kapiten im suspendovan a Zvezda dolazi u najacem sastavu.
Moj savet igrajte iz 2 u 2.Ko voli da reskira neka odigra GG3plus.

realno

pre 10 godina

Teško da će Partizan dobiti Zvezdu iz više razloga.
1. Zvezda je uigrana, stvara šanse kada hoće.
2. Odlična hemija u ekipi.
3.Dobra fizička spremnost.
4. Psihološka prednost, kao i sam kvalitet ekipe.
15 pobeda za redom nije mala stvar, ubedljivo prvi u Evropi. Kako je lepo kada se ne da otkaz treneru i urade se ful pripreme.
U svakom slučaju biće zanimljiv derbi.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (drmr, 23. april 2014 15:30)

Pa pazi ovako...zvezda u subotu igra prvu takmicarsku utakmicu tako da sve te tvoje brojke padaju u vodu....

a htela je ona...

pre 10 godina

Zvezdaši, želim Vam najiskrenije da poletite što više sa ovom smejurijom od tima, moj smeh će biti veći u sezoni kupanja :)))

fan topdzija

pre 10 godina

Za vreme utakmice juče Djura i bivši direktor Zvezde piju kafu u mažestiku na vencu a partizan u Kruševcu, toliko o večitima.

Delija

pre 10 godina

O Stojanovicu nisam imao nikakvo oformljeno misljenje kada je postao trener Zvezde, nisam ni cuo za njega do tada, ali vec duze vreme me ubedjuje da se radi o jako dobrom treneru, sa puno harizme, i sto je najvaznije, voli Zvezdu...Svaka cast Slavisa.Sto se tice derbija, nek pobedi bolji!Srecno

Mare

pre 10 godina

Nikolić bi pristao i na pobedu od 1:0. E moj Nikoliću... Pa odbrana koju si ti organizovao ne može da ne primi bar dva gola protiv Zvezde. Oni tako lako ispadaju i protiv mnogo slabijih timova. A onda da Partizan da više od dva gola je opet jednako nemoguće. Ko će bre da da gol, da neće možda Škuletić ili Luka???

Carapan

pre 10 godina

Gotovo je, ovakav Partizan ne moze do titule. Moj Napredak im je juce pokazao koliko su se visoko podigli, a nisko igraju. Zahvalan sam treneru Nenadu Lalatovicu, jer je stvarno pokazao da Napredak moze da igra sa vecitim!

drmr

pre 10 godina

Teško da će Partizan dobiti Zvezdu iz više razloga.
1. Zvezda je uigrana, stvara šanse kada hoće.
2. Odlična hemija u ekipi.
3.Dobra fizička spremnost.
4. Psihološka prednost, kao i sam kvalitet ekipe.
15 pobeda za redom nije mala stvar, ubedljivo prvi u Evropi. Kako je lepo kada se ne da otkaz treneru i urade se ful pripreme.
U svakom slučaju biće zanimljiv derbi.

ranGo Unchained

pre 10 godina

ma ne lupajte više od tituli, nego je ovo šansa da da se nešto promeni u mom partizanu, smenite sve, ceo odbor, nadja zabetonirajte negde da nikad ne izadje, ako ovo ne iskoristimo sad, nista se neće promeniti!

drmr

pre 10 godina

Teško da će Partizan dobiti Zvezdu iz više razloga.
1. Zvezda je uigrana, stvara šanse kada hoće.
2. Odlična hemija u ekipi.
3.Dobra fizička spremnost.
4. Psihološka prednost, kao i sam kvalitet ekipe.
15 pobeda za redom nije mala stvar, ubedljivo prvi u Evropi. Kako je lepo kada se ne da otkaz treneru i urade se ful pripreme.
U svakom slučaju biće zanimljiv derbi.

Delija

pre 10 godina

O Stojanovicu nisam imao nikakvo oformljeno misljenje kada je postao trener Zvezde, nisam ni cuo za njega do tada, ali vec duze vreme me ubedjuje da se radi o jako dobrom treneru, sa puno harizme, i sto je najvaznije, voli Zvezdu...Svaka cast Slavisa.Sto se tice derbija, nek pobedi bolji!Srecno

Carapan

pre 10 godina

Gotovo je, ovakav Partizan ne moze do titule. Moj Napredak im je juce pokazao koliko su se visoko podigli, a nisko igraju. Zahvalan sam treneru Nenadu Lalatovicu, jer je stvarno pokazao da Napredak moze da igra sa vecitim!

Nenad

pre 10 godina

Teško da će Partizan dobiti Zvezdu iz više razloga.
1. Zvezda je uigrana, stvara šanse kada hoće.
2. Odlična hemija u ekipi.
3.Dobra fizička spremnost.
4. Psihološka prednost, kao i sam kvalitet ekipe.
15 pobeda za redom nije mala stvar, ubedljivo prvi u Evropi. Kako je lepo kada se ne da otkaz treneru i urade se ful pripreme.
U svakom slučaju biće zanimljiv derbi.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (drmr, 23. april 2014 15:30)

Pa pazi ovako...zvezda u subotu igra prvu takmicarsku utakmicu tako da sve te tvoje brojke padaju u vodu....
(realno, 23. april 2014 16:04) Znaci li to da Zvezda nije igrala ni sa Partizanom takmicarsku utakmicu kada ga je jesenas pobedila 1:0 i tako zapocela niz pobeda?

Mare

pre 10 godina

Nikolić bi pristao i na pobedu od 1:0. E moj Nikoliću... Pa odbrana koju si ti organizovao ne može da ne primi bar dva gola protiv Zvezde. Oni tako lako ispadaju i protiv mnogo slabijih timova. A onda da Partizan da više od dva gola je opet jednako nemoguće. Ko će bre da da gol, da neće možda Škuletić ili Luka???

Mihajlovic

pre 10 godina

Odbojkaski klub "Crvena zvezda" je osvajac titule sampiona Srbije i pobednik nacionalnog kupa za sezonu 2013/14. Kosarkaski klub
"Crvena zvezda" je pobednik Kupa Radivoja Koraca, zavrsio je ligaski deo ABA lige na prvom mestu, oba puta je savladao KK Partizan. Vaterpolo klub "Crvena zvezda", koji se od petka bori za titulu sampiona drzave, takodje je dobio oba duela protiv ekipe Partizana u ligaskom delu takmicenja. Rukometni klub "Crvena zvezda" je u ponedeljak slavio protiv Partizana u prvom derbiju ove sezone. FK Crvena zvezda, lider domaceg sampionata sa 6 bodova vise od vecitog rivala, slavio je u prvom vecitom derbiju 1:0.
Sportski pozdrav

24,232

pre 10 godina

Za vreme utakmice juče Djura i bivši direktor Zvezde piju kafu u mažestiku na vencu a partizan u Kruševcu, toliko o večitima.
(fan topdzija, 23. april 2014 15:42)

Znaci Partizan postao nasa filijala.

marko_bgd

pre 10 godina

kakvo je ono bilo sramno ponasanje igraca partizana...prema sudiji i prema igracima napredka...kakve uvrede je samo sudija dobio od igraca partizana...na prvom mestu od legende sase ilica,pa od trajkovica,lazovica...to je ono sto je kamera uspela da snimi...a nije smeo da reaguje...pa u normalnim ligama to bi sve bili direktni crveni kartoni...a zbog cega?zato sto su bili nemocni na terenu...samo ovde mogu tako da se ponasaju...i partizan treba da bude sampion?e pa dosta je bilo primitivizma...fudbal=zvezda!!!

Batko

pre 10 godina

hahaha, a onda, u julu, kad dodje neki Naftan, pa napuni do vrha mrezu (SEDAM KOMADA U DVOMEČU), onda nam nista nije jasno, pa kako to da protivnik hoce da ti da gol ??? pa kako? pa kako?

Inace, taj Naftan POSLEDNJEPLSIRANA EKIPA BELORUSKOG PRVENSTVA sa skorom 4 8 8.

Ili se strepi do poslednjeg zvizduka na islandskoj livadi protiv ekipe koja igra fudbal 4 meseca godisnje.
Onda dodje prejaki Černomorec, koji nakon zvezde igra produzetke i 10 serija penala u albanskim planinama protiv Skender Korče.

A vi se i dalje lozite da ste evropski velikan... xDD
(za 23 godine 2 puta zalutali u ligu uefa, 23. april 2014 16:36)

Očito si zaboravio Šarmnok,Tikvu i ostale velesile koje su vas naduvavale kako su stigle...
Realno ne zna se ko je gori, ali ovako iskompleksiran komentar skoro ne videhh

ranGo Unchained

pre 10 godina

ma ne lupajte više od tituli, nego je ovo šansa da da se nešto promeni u mom partizanu, smenite sve, ceo odbor, nadja zabetonirajte negde da nikad ne izadje, ako ovo ne iskoristimo sad, nista se neće promeniti!

AHTUNG Zvezdo!

pre 10 godina

he, he juce je bio bas lep dan da malo zezamo grobare, ali iskreno receno tacno je da jos uvek nista nije sve gotovo, ostalo nam je da odradimo i taj derbi, imamo boljeg trenera, vecu bodovnu i psiholosku prednost pa ako hocete i bolju ekipu, ali trenutak nepaznje, los dan ili losa sreca mogli bi sve da promene u korist jednog ili drugog tima, sto se Zvezde tice za nas bi eventualna pobeda pa i neki nereseni rezultat znacio gotovo sigurno osvajanje nove titule, ali bi nam sve drugo donelo novu i neprijatnu neizvesnost do kraja prvenstva!

Samir, Sarajevo

pre 10 godina

"Dolazi nam tim koji ima 15 pobeda u nizu. To je fantastičan skor, najbolji u Evropi."
Ovakvim floskulama se vjestacki zaludjuju mase da se u nasem regionu igra dobar fudbal...imamo sampione sa 10-15 pobjeda u nizu (cak i 5-10 sampionskih titula u nizu!) a onda dodje Evropa i "veciti" i Dinamo, i moj Zeljo i ostali se brukaju i ispadaju od predstavnika Moldavije, Albanije, Armenije, Bjelorusije, Slovacke...

Don Quijote

pre 10 godina

Sve je to lepo, dzentlmenske izjave, dizanje temperature pred derbi i sve tako to. Istina je da jos uvek nije sve gotovo, ali posle derbija mora biti gotovo. Sve!
Redovno gledam utakmice i Zvezde i Partizana, i svakako da Zvezda igra mnogo bolje, jaca je kao tim, i ovu utakmicu mora da odigra na pobedu. Pobeda resava prvenstvo i nikakve kalkulacije ne dolaze u obzir. Vucic mora da im metne tri komada i sva tri kroz noge!
Volim te Zvezdo!

ja

pre 10 godina

Da je Partizan ostao na minus 3 igrao bih derbi 0 do 2 gola,kvota je bila lepa.
Bilo bi u tom slucaju 1:0 ili 1:1 na JNA.
Ali sada kada Zvezda bezi 6 bodova derbi mi mirise da dolazi iz 2 u 2.
Zvezda rasterecena,Partizan u nokdaunu,kapiten im suspendovan a Zvezda dolazi u najacem sastavu.
Moj savet igrajte iz 2 u 2.Ko voli da reskira neka odigra GG3plus.

Struki

pre 10 godina

Za Veljka,naravno da se racuna gol u gostima u slucaju da su ekipe na kraju bodovno izjednacene. Ali od toga nema nista,vec posle subote slavimo titulu! "Svuda grmi okolo"...

santa justa

pre 10 godina

Igraju 2 propala kluba. Kakve veze ima ko je prvi u selu kad ni jun ne mogu da docekaju u Evropi. Jedine evropske utakmice su im na Islandu, Grenlandu, Farskim ostrvima.... Ukinuti fudbal i ulagati u kosarku, vaterpolo i sl.

fenomen

pre 10 godina

Kvalitet da ostanu u Partizanu imaju Lukac, Vulicevic, Drincic, A. Zivkovic i mozda Fofana. A ostale ili rasprodati ili pokloniti uz naravno Saleta i Obrada koji su za penziju. A celavom zabraniti pristup stadionu. Titula je izgubljena kad je Rasovic smenjen a ne juce u Krusevcu. Poz...

Zoki

pre 10 godina

Jedino iznenadjenje za mene je to da je vec kraj aprila,a ovaj lakrdijas Marko Nikolic i dalje sedi na klupi Partizana.Davao sam mu maksimum do polovine marta.Ja jos uvek ne verujem da je on postavljen za trenera Partizana.To pokazuje da se Partizan oprostio od titule jos u decembru,sve posle toga je bilo mrcvarenje

Lalatović čeka titulu

pre 10 godina

Zvezdaši, želim Vam najiskrenije da poletite što više sa ovom smejurijom od tima, moj smeh će biti veći u sezoni kupanja :)))
(a htela je ona..., 23. april 2014 16:38)

Misliš na sezonu kupanja u šampanjcu? Hehehe

fan topdzija

pre 10 godina

Za vreme utakmice juče Djura i bivši direktor Zvezde piju kafu u mažestiku na vencu a partizan u Kruševcu, toliko o večitima.

Sale

pre 10 godina

Poslednji put je bilo nereseno kada je Moreira u 95 minutu dao gol... Koliko jr to davno bilo dovoljno je reci da je tada Kleo bio u Zvezdi... Sve mirise na neresen ishod!

realno

pre 10 godina

Teško da će Partizan dobiti Zvezdu iz više razloga.
1. Zvezda je uigrana, stvara šanse kada hoće.
2. Odlična hemija u ekipi.
3.Dobra fizička spremnost.
4. Psihološka prednost, kao i sam kvalitet ekipe.
15 pobeda za redom nije mala stvar, ubedljivo prvi u Evropi. Kako je lepo kada se ne da otkaz treneru i urade se ful pripreme.
U svakom slučaju biće zanimljiv derbi.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (drmr, 23. april 2014 15:30)

Pa pazi ovako...zvezda u subotu igra prvu takmicarsku utakmicu tako da sve te tvoje brojke padaju u vodu....

blesan

pre 10 godina

Odbojkaski klub "Crvena zvezda" je osvajac titule sampiona Srbije i pobednik nacionalnog kupa za sezonu 2013/14. Kosarkaski klub
"Crvena zvezda" je pobednik Kupa Radivoja Koraca, zavrsio je ligaski deo ABA lige na prvom mestu, oba puta je savladao KK Partizan. Vaterpolo klub "Crvena zvezda", koji se od petka bori za titulu sampiona drzave, takodje je dobio oba duela protiv ekipe Partizana u ligaskom delu takmicenja. Rukometni klub "Crvena zvezda" je u ponedeljak slavio protiv Partizana u prvom derbiju ove sezone. FK Crvena zvezda, lider domaceg sampionata sa 6 bodova vise od vecitog rivala, slavio je u prvom vecitom derbiju 1:0.
Sportski pozdrav
(Mihajlovic, 23. april 2014 17:03)

Da nabrajam recimo od 2000te? Pa na primer da pomenem derbi u kosarci koji izgubite sa 41 razlike? Jel vas stamota

za 23 godine 2 puta zalutali u ligu uefa

pre 10 godina

'15 pobeda za redom nije mala stvar, ubedljivo prvi u Evropi. Kako je lepo kada se ne da otkaz treneru i urade se ful pripreme.
U svakom slučaju biće zanimljiv derbi.'

hahaha, a onda, u julu, kad dodje neki Naftan, pa napuni do vrha mrezu (SEDAM KOMADA U DVOMEČU), onda nam nista nije jasno, pa kako to da protivnik hoce da ti da gol ??? pa kako? pa kako?

Inace, taj Naftan POSLEDNJEPLSIRANA EKIPA BELORUSKOG PRVENSTVA sa skorom 4 8 8.

Ili se strepi do poslednjeg zvizduka na islandskoj livadi protiv ekipe koja igra fudbal 4 meseca godisnje.
Onda dodje prejaki Černomorec, koji nakon zvezde igra produzetke i 10 serija penala u albanskim planinama protiv Skender Korče.

A vi se i dalje lozite da ste evropski velikan... xDD

a htela je ona...

pre 10 godina

Zvezdaši, želim Vam najiskrenije da poletite što više sa ovom smejurijom od tima, moj smeh će biti veći u sezoni kupanja :)))

Istina

pre 10 godina

Hahahahaha,ajde Stojanović to iz kurtoazije mora reći ali nije valjda da se ovaj nada nečemu.Zgaziće ih Zvezda u Subotu,da im naplati sve za one glupe i neodmerene izjave.Za klasu je jača,što će i dokazati i pobeći na 9 razlike.

Kinsey bezanija

pre 10 godina

Bice tesko bice 5:0
Grobari s tobom sve do pobede aleeeeeeeeeeee
(joca, 23. april 2014 19:01)
Ne secam se kad sam zadnji put procitao ovako glup komentar ...

Partizan68

pre 10 godina

Zvezda igra bolje to je cinjenica, ali mi smo domacini. Ako Nikolic zapocne utakmicu sa Skleticem i Lazovicem u napadu imamo sansu.

joker

pre 10 godina

@veljko
@Vladimir
U slučaju istog broja bodova, šampion je onaj koji ima bolji međusobni skor, uključujući pravilo "gol u gostima". Ako su i tu izjednačeni igra se majstorica, a domaćin će biti određen žrebom. Ne gleda se ukupna gol-razlika kao ni broj datih golova.

istina

pre 10 godina

Ja sam partizanovac ali mislim da je gotovo.Znali smo pre ili kasnije da ce i oni biti prvaci.To je moralo da se desi.Partizan je previse igraca promenio a to je cena koju placamo zato jer prodajemo mlade i najbolje igrace.Nije lako uigrati ekipu tako brzo.Zvezda je uigranija jer nije prodavala igrace i dosta igraca igra zajedno vec par godina.Mi se moramo jos uigrati i ako se moze kupiti jos par igraca da se sprema za sledecu sezonu.Cestitam ali se nadam samo ove godine :)

srbEUin

pre 10 godina

Sada sve zavisi samo od motivacije zvezdinih igrača.

Ako CZ ozbiljno takmičarski pristupi utakmici, sa imperativom obavezne pobede, sigurno pobeđuju jer imaju uigraniji i kompaktniji tim koji ovog proleća mnogo bolje igra.

Ako u derbi uđu opušteno, zadovoljni stanjem na tabeli, teško će proći neporaženi, jer Ptz mora da se opere pred svojim grobarima i pokaže da je polusezona nameštena.

Ovde može presudnu ulogu imati to što u Zvezdi igraju pravi zvezdaši, a u Partizanu dovedeni legionari koji sam prestiž derbija ne razumeju na pravi način.

Delija

pre 10 godina

Ako nas svi pustaju dokazite to u subotu i pobedite nas! Od poslednjih 6 derbija mi smo dobili cak 5!!! I dobicemo vas opet... Sto se Evrope tice kada smo mi to ispali od nekog nizerazrednog tima? Najslabiji timovi sto su nas izbacivali su bili Apoel,Liberec,Slavija Prag,Slovan Brstislava... To nisu amaterske ekipe kao sto je recimo Samrok ili tadasnji Makabi petah tikva... U ostalom Uefa je napravila nevidjenu glupost gde je mnogo lakse uci u ligu sampiona nego u ligu Evrope...

Nole

pre 10 godina

Ako smatrate da je Zvezdi mesto sa klubovima iz San Marina i sl.onda se zapitajte gde je Partizanu mesto.Prisetite se samo vasih zvezdanih momenata kojih je bilo na pretek.Ali znate vi vrlo dobro gde je vas problem.Kroz kvalifikacije za ligu sampiona mnogo lakse je doci do lige uefa to je ono sto vas muci.A,drago mi je zbog ovih Trajkovica,Vulicevica,Skuletica izdali Vojvodinu a osvojit ce nista.

Sale

pre 10 godina

Poslednji put je bilo nereseno kada je Moreira u 95 minutu dao gol... Koliko jr to davno bilo dovoljno je reci da je tada Kleo bio u Zvezdi... Sve mirise na neresen ishod!

zoran

pre 10 godina

Nikolic kao los vic. Stojanovic kao glumi neku velicinu, na proslom derbiju odjurio radovao se ko da ima 5 godina nije se ni pozdravio. A mi smokao deca u obdanistu pa treba oni da nam kazu nista nije gotovo. U kom gradu gde ce to zvezda 2x da izgubi. Kad ce ovaj partizan da pobedi zvezdu, mozda ako pomere utakmicu za 1h ranije pa da bude 3:0 sluzbeni rezultat. Mnogo mi je zao sto smo ovako izgubili titulu ali nismo zasluzili ove godine sa trenutnom igrom i formom nama je svaka utakmica mucenje kao kad Radnicki iz KG sutira trojke 3 od 38 i kao izgubili smo. Tako i mi napadamo bunker. U subotu zvezda ce da da loptu partizanu a mi cemo da se primimo kao napadamom ali to ce sve da bude izmedju centra i 25m od gola, bez suta na go i ako Obradovic/Stankovic ili neko iz srednbjeg reda kiksne eto gola iz kontre a ako se to desi onda ce biti 0:3. Ali naj realnije je da bude 0:0 jer mi tesko da mozemo bolje.
Neka me Nikolic uveri da je ova titula kupljena tako sto ce da postavi taktiku i da razbije zvezdu igrom i taktikom. Volim partizan i sve im je oprosteno ali ako je titula prodata neka odigraju u subotu za svoju dusu i neka pokazu da su bolji od zvezda

Хумска БГ

pre 10 godina

За мене је вала готово.Ако треба да стрепимо пред овако очајном Звездом до последњег кола онда и не треба да будемо прваци, а са циркузантом од тренера и лешинарима у управи не би било ни поштено.Ако не можете титулу да освојите на нормалан начин немојте је ни освајати.Ко год да је освоји следи му отрежњење у квалификацијама за ЛШ, следи и овима другима у ЛЕ.Чујем најбољи низ у Европи, 15 победа.Баш после онаквог старта сезоне када су се Јавор и Чукарички спрдали и давали по 3-4 комада а Стојановићу се спремао отказ, сад испаде најбољи тренер у Европи.Мало сумњиво, сложиће се свако, ако је уопште и битно.Иста је прича била и претходних година па се зна како је Партизан то решавао.Ниједан тренер, чак ни они који су далеко дуже остајали на клупи Партизана није оволико кукумавчио над "нерегуларним" шампионатом.Весић изгледа после Звезде сад почео да саставља и Партизанова саопштења с обзиром на идентичан садржај истих.Брука и срамота за клуб да допусти себи да има овакву управу, оваквог тренера и овакве играче! О навијачима да не говорим, они су посебна прича, с обзиром да су ту управу и довели(индиректно довели и клуб у ову ситуацију у којој је сада).Драги мој Партизане, преживи ове тешке године како знаш и умеш, док не оде багра.Пошто ћемо морати да чекамо да се сами смилују да оду јер нема ко да их отера.Свима одговарају.Само клубу не.Клуб је изгледа и најмање битан у целој причи...

Tole

pre 10 godina

Kako nije gotovo.Iz aviona se vidi kako protiv Zvezde protivnicki bekovi daju for krilima Zvezge,halfovi se sklanjaju od spiceva,golmani primaju golove sa cetrdeset metara kao prave neke parade,sudije sviraju nepostojoce penale... Vidi se sampion iz aviona,samo neznam cemu to vodi i dokle ce da traje.Da sam navijac Zvezde stideo bi se ovakve titule.

velikani hahaha

pre 10 godina

'imamo boljeg trenera' hahaha Zvezdaši poverovali u Seju Kalača, bravo taksista Miško hahaha

biće smeha u prvom kolu kvalifikacija već sa predstavnicima San Marina i Andore, gde vam je i mesto, doduse, ako Platini da zeleno svetlo ahahaha

Celavci vs. Loknasti

pre 10 godina

Hoce li posle derbija biti izbor za najlepsu frizuru Beograda 2014?Kandidati Nikolic i Dzajic protiv Stojanovic i Djuric

masovno ludilo

pre 10 godina

'kakvo je ono bilo sramno ponasanje igraca partizana...prema sudiji i prema igracima napredka..'

kad je Koroman i ekipa to radila, Tole je bio lopov, a Zvezda 'kradena', Koroman, a do skora i Kasalica se zasluzivao po 2-3 ctvena kartona po mecu, sudija nije smeo nijednom da reaguje.

Sada, igraci Zvezde nemaju ama bas nikakve potrebe da protestuju, ali, sve ce to Evropa pozlatiti, u sezoni kupanja, ako se Platini smiluje, naravno :))

oce stoka da nas...

pre 10 godina

@(Mihajlovic, 23. april 2014 17:03)

Eto, znaci, to je razlog zasto ste prvi put u ovom vijeku, tek od ove godine, poceli da pratite navedene sportove. Doduse, neke kao vaterpolo prvi put pratite u istoriji. Zaista, nesto nije u redu cim se racuna samo ova godina, a ne racunate cak ni proslu, sto bi obesmislilo barem pola tvog posta, jer smo u fudbalu i kosarci jos uvijek aktuelni prvaci.

djomladin

pre 10 godina

Hoce li mi neko pojasniti zasto Vukan ima ovako malu minutazu? Nemam nista protiv Stojanovica, ali mi stvarno nije jasno, mali je pretalentovan!

realno

pre 10 godina

Teško da će Partizan dobiti Zvezdu iz više razloga.
1. Zvezda je uigrana, stvara šanse kada hoće.
2. Odlična hemija u ekipi.
3.Dobra fizička spremnost.
4. Psihološka prednost, kao i sam kvalitet ekipe.
15 pobeda za redom nije mala stvar, ubedljivo prvi u Evropi. Kako je lepo kada se ne da otkaz treneru i urade se ful pripreme.
U svakom slučaju biće zanimljiv derbi.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (drmr, 23. april 2014 15:30)

Pa pazi ovako...zvezda u subotu igra prvu takmicarsku utakmicu tako da sve te tvoje brojke padaju u vodu....

a htela je ona...

pre 10 godina

Zvezdaši, želim Vam najiskrenije da poletite što više sa ovom smejurijom od tima, moj smeh će biti veći u sezoni kupanja :)))

za 23 godine 2 puta zalutali u ligu uefa

pre 10 godina

'15 pobeda za redom nije mala stvar, ubedljivo prvi u Evropi. Kako je lepo kada se ne da otkaz treneru i urade se ful pripreme.
U svakom slučaju biće zanimljiv derbi.'

hahaha, a onda, u julu, kad dodje neki Naftan, pa napuni do vrha mrezu (SEDAM KOMADA U DVOMEČU), onda nam nista nije jasno, pa kako to da protivnik hoce da ti da gol ??? pa kako? pa kako?

Inace, taj Naftan POSLEDNJEPLSIRANA EKIPA BELORUSKOG PRVENSTVA sa skorom 4 8 8.

Ili se strepi do poslednjeg zvizduka na islandskoj livadi protiv ekipe koja igra fudbal 4 meseca godisnje.
Onda dodje prejaki Černomorec, koji nakon zvezde igra produzetke i 10 serija penala u albanskim planinama protiv Skender Korče.

A vi se i dalje lozite da ste evropski velikan... xDD

blesan

pre 10 godina

Odbojkaski klub "Crvena zvezda" je osvajac titule sampiona Srbije i pobednik nacionalnog kupa za sezonu 2013/14. Kosarkaski klub
"Crvena zvezda" je pobednik Kupa Radivoja Koraca, zavrsio je ligaski deo ABA lige na prvom mestu, oba puta je savladao KK Partizan. Vaterpolo klub "Crvena zvezda", koji se od petka bori za titulu sampiona drzave, takodje je dobio oba duela protiv ekipe Partizana u ligaskom delu takmicenja. Rukometni klub "Crvena zvezda" je u ponedeljak slavio protiv Partizana u prvom derbiju ove sezone. FK Crvena zvezda, lider domaceg sampionata sa 6 bodova vise od vecitog rivala, slavio je u prvom vecitom derbiju 1:0.
Sportski pozdrav
(Mihajlovic, 23. april 2014 17:03)

Da nabrajam recimo od 2000te? Pa na primer da pomenem derbi u kosarci koji izgubite sa 41 razlike? Jel vas stamota

drmr

pre 10 godina

Teško da će Partizan dobiti Zvezdu iz više razloga.
1. Zvezda je uigrana, stvara šanse kada hoće.
2. Odlična hemija u ekipi.
3.Dobra fizička spremnost.
4. Psihološka prednost, kao i sam kvalitet ekipe.
15 pobeda za redom nije mala stvar, ubedljivo prvi u Evropi. Kako je lepo kada se ne da otkaz treneru i urade se ful pripreme.
U svakom slučaju biće zanimljiv derbi.

Tole

pre 10 godina

Kako nije gotovo.Iz aviona se vidi kako protiv Zvezde protivnicki bekovi daju for krilima Zvezge,halfovi se sklanjaju od spiceva,golmani primaju golove sa cetrdeset metara kao prave neke parade,sudije sviraju nepostojoce penale... Vidi se sampion iz aviona,samo neznam cemu to vodi i dokle ce da traje.Da sam navijac Zvezde stideo bi se ovakve titule.

velikani hahaha

pre 10 godina

'imamo boljeg trenera' hahaha Zvezdaši poverovali u Seju Kalača, bravo taksista Miško hahaha

biće smeha u prvom kolu kvalifikacija već sa predstavnicima San Marina i Andore, gde vam je i mesto, doduse, ako Platini da zeleno svetlo ahahaha

Partizan68

pre 10 godina

Zvezda igra bolje to je cinjenica, ali mi smo domacini. Ako Nikolic zapocne utakmicu sa Skleticem i Lazovicem u napadu imamo sansu.

masovno ludilo

pre 10 godina

'kakvo je ono bilo sramno ponasanje igraca partizana...prema sudiji i prema igracima napredka..'

kad je Koroman i ekipa to radila, Tole je bio lopov, a Zvezda 'kradena', Koroman, a do skora i Kasalica se zasluzivao po 2-3 ctvena kartona po mecu, sudija nije smeo nijednom da reaguje.

Sada, igraci Zvezde nemaju ama bas nikakve potrebe da protestuju, ali, sve ce to Evropa pozlatiti, u sezoni kupanja, ako se Platini smiluje, naravno :))

fan topdzija

pre 10 godina

Za vreme utakmice juče Djura i bivši direktor Zvezde piju kafu u mažestiku na vencu a partizan u Kruševcu, toliko o večitima.

santa justa

pre 10 godina

Igraju 2 propala kluba. Kakve veze ima ko je prvi u selu kad ni jun ne mogu da docekaju u Evropi. Jedine evropske utakmice su im na Islandu, Grenlandu, Farskim ostrvima.... Ukinuti fudbal i ulagati u kosarku, vaterpolo i sl.

Delija

pre 10 godina

O Stojanovicu nisam imao nikakvo oformljeno misljenje kada je postao trener Zvezde, nisam ni cuo za njega do tada, ali vec duze vreme me ubedjuje da se radi o jako dobrom treneru, sa puno harizme, i sto je najvaznije, voli Zvezdu...Svaka cast Slavisa.Sto se tice derbija, nek pobedi bolji!Srecno

Sale

pre 10 godina

Poslednji put je bilo nereseno kada je Moreira u 95 minutu dao gol... Koliko jr to davno bilo dovoljno je reci da je tada Kleo bio u Zvezdi... Sve mirise na neresen ishod!

Carapan

pre 10 godina

Gotovo je, ovakav Partizan ne moze do titule. Moj Napredak im je juce pokazao koliko su se visoko podigli, a nisko igraju. Zahvalan sam treneru Nenadu Lalatovicu, jer je stvarno pokazao da Napredak moze da igra sa vecitim!

Sale

pre 10 godina

Poslednji put je bilo nereseno kada je Moreira u 95 minutu dao gol... Koliko jr to davno bilo dovoljno je reci da je tada Kleo bio u Zvezdi... Sve mirise na neresen ishod!

Mihajlovic

pre 10 godina

Odbojkaski klub "Crvena zvezda" je osvajac titule sampiona Srbije i pobednik nacionalnog kupa za sezonu 2013/14. Kosarkaski klub
"Crvena zvezda" je pobednik Kupa Radivoja Koraca, zavrsio je ligaski deo ABA lige na prvom mestu, oba puta je savladao KK Partizan. Vaterpolo klub "Crvena zvezda", koji se od petka bori za titulu sampiona drzave, takodje je dobio oba duela protiv ekipe Partizana u ligaskom delu takmicenja. Rukometni klub "Crvena zvezda" je u ponedeljak slavio protiv Partizana u prvom derbiju ove sezone. FK Crvena zvezda, lider domaceg sampionata sa 6 bodova vise od vecitog rivala, slavio je u prvom vecitom derbiju 1:0.
Sportski pozdrav

Nenad

pre 10 godina

Teško da će Partizan dobiti Zvezdu iz više razloga.
1. Zvezda je uigrana, stvara šanse kada hoće.
2. Odlična hemija u ekipi.
3.Dobra fizička spremnost.
4. Psihološka prednost, kao i sam kvalitet ekipe.
15 pobeda za redom nije mala stvar, ubedljivo prvi u Evropi. Kako je lepo kada se ne da otkaz treneru i urade se ful pripreme.
U svakom slučaju biće zanimljiv derbi.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (drmr, 23. april 2014 15:30)

Pa pazi ovako...zvezda u subotu igra prvu takmicarsku utakmicu tako da sve te tvoje brojke padaju u vodu....
(realno, 23. april 2014 16:04) Znaci li to da Zvezda nije igrala ni sa Partizanom takmicarsku utakmicu kada ga je jesenas pobedila 1:0 i tako zapocela niz pobeda?

Batko

pre 10 godina

hahaha, a onda, u julu, kad dodje neki Naftan, pa napuni do vrha mrezu (SEDAM KOMADA U DVOMEČU), onda nam nista nije jasno, pa kako to da protivnik hoce da ti da gol ??? pa kako? pa kako?

Inace, taj Naftan POSLEDNJEPLSIRANA EKIPA BELORUSKOG PRVENSTVA sa skorom 4 8 8.

Ili se strepi do poslednjeg zvizduka na islandskoj livadi protiv ekipe koja igra fudbal 4 meseca godisnje.
Onda dodje prejaki Černomorec, koji nakon zvezde igra produzetke i 10 serija penala u albanskim planinama protiv Skender Korče.

A vi se i dalje lozite da ste evropski velikan... xDD
(za 23 godine 2 puta zalutali u ligu uefa, 23. april 2014 16:36)

Očito si zaboravio Šarmnok,Tikvu i ostale velesile koje su vas naduvavale kako su stigle...
Realno ne zna se ko je gori, ali ovako iskompleksiran komentar skoro ne videhh

Don Quijote

pre 10 godina

Sve je to lepo, dzentlmenske izjave, dizanje temperature pred derbi i sve tako to. Istina je da jos uvek nije sve gotovo, ali posle derbija mora biti gotovo. Sve!
Redovno gledam utakmice i Zvezde i Partizana, i svakako da Zvezda igra mnogo bolje, jaca je kao tim, i ovu utakmicu mora da odigra na pobedu. Pobeda resava prvenstvo i nikakve kalkulacije ne dolaze u obzir. Vucic mora da im metne tri komada i sva tri kroz noge!
Volim te Zvezdo!

zoran

pre 10 godina

Nikolic kao los vic. Stojanovic kao glumi neku velicinu, na proslom derbiju odjurio radovao se ko da ima 5 godina nije se ni pozdravio. A mi smokao deca u obdanistu pa treba oni da nam kazu nista nije gotovo. U kom gradu gde ce to zvezda 2x da izgubi. Kad ce ovaj partizan da pobedi zvezdu, mozda ako pomere utakmicu za 1h ranije pa da bude 3:0 sluzbeni rezultat. Mnogo mi je zao sto smo ovako izgubili titulu ali nismo zasluzili ove godine sa trenutnom igrom i formom nama je svaka utakmica mucenje kao kad Radnicki iz KG sutira trojke 3 od 38 i kao izgubili smo. Tako i mi napadamo bunker. U subotu zvezda ce da da loptu partizanu a mi cemo da se primimo kao napadamom ali to ce sve da bude izmedju centra i 25m od gola, bez suta na go i ako Obradovic/Stankovic ili neko iz srednbjeg reda kiksne eto gola iz kontre a ako se to desi onda ce biti 0:3. Ali naj realnije je da bude 0:0 jer mi tesko da mozemo bolje.
Neka me Nikolic uveri da je ova titula kupljena tako sto ce da postavi taktiku i da razbije zvezdu igrom i taktikom. Volim partizan i sve im je oprosteno ali ako je titula prodata neka odigraju u subotu za svoju dusu i neka pokazu da su bolji od zvezda

oce stoka da nas...

pre 10 godina

@(Mihajlovic, 23. april 2014 17:03)

Eto, znaci, to je razlog zasto ste prvi put u ovom vijeku, tek od ove godine, poceli da pratite navedene sportove. Doduse, neke kao vaterpolo prvi put pratite u istoriji. Zaista, nesto nije u redu cim se racuna samo ova godina, a ne racunate cak ni proslu, sto bi obesmislilo barem pola tvog posta, jer smo u fudbalu i kosarci jos uvijek aktuelni prvaci.

Хумска БГ

pre 10 godina

За мене је вала готово.Ако треба да стрепимо пред овако очајном Звездом до последњег кола онда и не треба да будемо прваци, а са циркузантом од тренера и лешинарима у управи не би било ни поштено.Ако не можете титулу да освојите на нормалан начин немојте је ни освајати.Ко год да је освоји следи му отрежњење у квалификацијама за ЛШ, следи и овима другима у ЛЕ.Чујем најбољи низ у Европи, 15 победа.Баш после онаквог старта сезоне када су се Јавор и Чукарички спрдали и давали по 3-4 комада а Стојановићу се спремао отказ, сад испаде најбољи тренер у Европи.Мало сумњиво, сложиће се свако, ако је уопште и битно.Иста је прича била и претходних година па се зна како је Партизан то решавао.Ниједан тренер, чак ни они који су далеко дуже остајали на клупи Партизана није оволико кукумавчио над "нерегуларним" шампионатом.Весић изгледа после Звезде сад почео да саставља и Партизанова саопштења с обзиром на идентичан садржај истих.Брука и срамота за клуб да допусти себи да има овакву управу, оваквог тренера и овакве играче! О навијачима да не говорим, они су посебна прича, с обзиром да су ту управу и довели(индиректно довели и клуб у ову ситуацију у којој је сада).Драги мој Партизане, преживи ове тешке године како знаш и умеш, док не оде багра.Пошто ћемо морати да чекамо да се сами смилују да оду јер нема ко да их отера.Свима одговарају.Само клубу не.Клуб је изгледа и најмање битан у целој причи...

marko_bgd

pre 10 godina

kakvo je ono bilo sramno ponasanje igraca partizana...prema sudiji i prema igracima napredka...kakve uvrede je samo sudija dobio od igraca partizana...na prvom mestu od legende sase ilica,pa od trajkovica,lazovica...to je ono sto je kamera uspela da snimi...a nije smeo da reaguje...pa u normalnim ligama to bi sve bili direktni crveni kartoni...a zbog cega?zato sto su bili nemocni na terenu...samo ovde mogu tako da se ponasaju...i partizan treba da bude sampion?e pa dosta je bilo primitivizma...fudbal=zvezda!!!

ranGo Unchained

pre 10 godina

ma ne lupajte više od tituli, nego je ovo šansa da da se nešto promeni u mom partizanu, smenite sve, ceo odbor, nadja zabetonirajte negde da nikad ne izadje, ako ovo ne iskoristimo sad, nista se neće promeniti!

24,232

pre 10 godina

Za vreme utakmice juče Djura i bivši direktor Zvezde piju kafu u mažestiku na vencu a partizan u Kruševcu, toliko o večitima.
(fan topdzija, 23. april 2014 15:42)

Znaci Partizan postao nasa filijala.

ja

pre 10 godina

Da je Partizan ostao na minus 3 igrao bih derbi 0 do 2 gola,kvota je bila lepa.
Bilo bi u tom slucaju 1:0 ili 1:1 na JNA.
Ali sada kada Zvezda bezi 6 bodova derbi mi mirise da dolazi iz 2 u 2.
Zvezda rasterecena,Partizan u nokdaunu,kapiten im suspendovan a Zvezda dolazi u najacem sastavu.
Moj savet igrajte iz 2 u 2.Ko voli da reskira neka odigra GG3plus.

fenomen

pre 10 godina

Kvalitet da ostanu u Partizanu imaju Lukac, Vulicevic, Drincic, A. Zivkovic i mozda Fofana. A ostale ili rasprodati ili pokloniti uz naravno Saleta i Obrada koji su za penziju. A celavom zabraniti pristup stadionu. Titula je izgubljena kad je Rasovic smenjen a ne juce u Krusevcu. Poz...

srbEUin

pre 10 godina

Sada sve zavisi samo od motivacije zvezdinih igrača.

Ako CZ ozbiljno takmičarski pristupi utakmici, sa imperativom obavezne pobede, sigurno pobeđuju jer imaju uigraniji i kompaktniji tim koji ovog proleća mnogo bolje igra.

Ako u derbi uđu opušteno, zadovoljni stanjem na tabeli, teško će proći neporaženi, jer Ptz mora da se opere pred svojim grobarima i pokaže da je polusezona nameštena.

Ovde može presudnu ulogu imati to što u Zvezdi igraju pravi zvezdaši, a u Partizanu dovedeni legionari koji sam prestiž derbija ne razumeju na pravi način.

Mare

pre 10 godina

Nikolić bi pristao i na pobedu od 1:0. E moj Nikoliću... Pa odbrana koju si ti organizovao ne može da ne primi bar dva gola protiv Zvezde. Oni tako lako ispadaju i protiv mnogo slabijih timova. A onda da Partizan da više od dva gola je opet jednako nemoguće. Ko će bre da da gol, da neće možda Škuletić ili Luka???

Kinsey bezanija

pre 10 godina

Bice tesko bice 5:0
Grobari s tobom sve do pobede aleeeeeeeeeeee
(joca, 23. april 2014 19:01)
Ne secam se kad sam zadnji put procitao ovako glup komentar ...

Nole

pre 10 godina

Ako smatrate da je Zvezdi mesto sa klubovima iz San Marina i sl.onda se zapitajte gde je Partizanu mesto.Prisetite se samo vasih zvezdanih momenata kojih je bilo na pretek.Ali znate vi vrlo dobro gde je vas problem.Kroz kvalifikacije za ligu sampiona mnogo lakse je doci do lige uefa to je ono sto vas muci.A,drago mi je zbog ovih Trajkovica,Vulicevica,Skuletica izdali Vojvodinu a osvojit ce nista.

joker

pre 10 godina

@veljko
@Vladimir
U slučaju istog broja bodova, šampion je onaj koji ima bolji međusobni skor, uključujući pravilo "gol u gostima". Ako su i tu izjednačeni igra se majstorica, a domaćin će biti određen žrebom. Ne gleda se ukupna gol-razlika kao ni broj datih golova.

Lalatović čeka titulu

pre 10 godina

Zvezdaši, želim Vam najiskrenije da poletite što više sa ovom smejurijom od tima, moj smeh će biti veći u sezoni kupanja :)))
(a htela je ona..., 23. april 2014 16:38)

Misliš na sezonu kupanja u šampanjcu? Hehehe

Zoki

pre 10 godina

Jedino iznenadjenje za mene je to da je vec kraj aprila,a ovaj lakrdijas Marko Nikolic i dalje sedi na klupi Partizana.Davao sam mu maksimum do polovine marta.Ja jos uvek ne verujem da je on postavljen za trenera Partizana.To pokazuje da se Partizan oprostio od titule jos u decembru,sve posle toga je bilo mrcvarenje

Istina

pre 10 godina

Hahahahaha,ajde Stojanović to iz kurtoazije mora reći ali nije valjda da se ovaj nada nečemu.Zgaziće ih Zvezda u Subotu,da im naplati sve za one glupe i neodmerene izjave.Za klasu je jača,što će i dokazati i pobeći na 9 razlike.

djomladin

pre 10 godina

Hoce li mi neko pojasniti zasto Vukan ima ovako malu minutazu? Nemam nista protiv Stojanovica, ali mi stvarno nije jasno, mali je pretalentovan!

Struki

pre 10 godina

Za Veljka,naravno da se racuna gol u gostima u slucaju da su ekipe na kraju bodovno izjednacene. Ali od toga nema nista,vec posle subote slavimo titulu! "Svuda grmi okolo"...

Samir, Sarajevo

pre 10 godina

"Dolazi nam tim koji ima 15 pobeda u nizu. To je fantastičan skor, najbolji u Evropi."
Ovakvim floskulama se vjestacki zaludjuju mase da se u nasem regionu igra dobar fudbal...imamo sampione sa 10-15 pobjeda u nizu (cak i 5-10 sampionskih titula u nizu!) a onda dodje Evropa i "veciti" i Dinamo, i moj Zeljo i ostali se brukaju i ispadaju od predstavnika Moldavije, Albanije, Armenije, Bjelorusije, Slovacke...

Celavci vs. Loknasti

pre 10 godina

Hoce li posle derbija biti izbor za najlepsu frizuru Beograda 2014?Kandidati Nikolic i Dzajic protiv Stojanovic i Djuric

Delija

pre 10 godina

Ako nas svi pustaju dokazite to u subotu i pobedite nas! Od poslednjih 6 derbija mi smo dobili cak 5!!! I dobicemo vas opet... Sto se Evrope tice kada smo mi to ispali od nekog nizerazrednog tima? Najslabiji timovi sto su nas izbacivali su bili Apoel,Liberec,Slavija Prag,Slovan Brstislava... To nisu amaterske ekipe kao sto je recimo Samrok ili tadasnji Makabi petah tikva... U ostalom Uefa je napravila nevidjenu glupost gde je mnogo lakse uci u ligu sampiona nego u ligu Evrope...

AHTUNG Zvezdo!

pre 10 godina

he, he juce je bio bas lep dan da malo zezamo grobare, ali iskreno receno tacno je da jos uvek nista nije sve gotovo, ostalo nam je da odradimo i taj derbi, imamo boljeg trenera, vecu bodovnu i psiholosku prednost pa ako hocete i bolju ekipu, ali trenutak nepaznje, los dan ili losa sreca mogli bi sve da promene u korist jednog ili drugog tima, sto se Zvezde tice za nas bi eventualna pobeda pa i neki nereseni rezultat znacio gotovo sigurno osvajanje nove titule, ali bi nam sve drugo donelo novu i neprijatnu neizvesnost do kraja prvenstva!

istina

pre 10 godina

Ja sam partizanovac ali mislim da je gotovo.Znali smo pre ili kasnije da ce i oni biti prvaci.To je moralo da se desi.Partizan je previse igraca promenio a to je cena koju placamo zato jer prodajemo mlade i najbolje igrace.Nije lako uigrati ekipu tako brzo.Zvezda je uigranija jer nije prodavala igrace i dosta igraca igra zajedno vec par godina.Mi se moramo jos uigrati i ako se moze kupiti jos par igraca da se sprema za sledecu sezonu.Cestitam ali se nadam samo ove godine :)