Fudbal 97

Subota, 19.04.2014.

20:22

Poraz Čelsija u režiji sudije Dina!

Fudbaleri Sanderlenda pobedili su Čelsi u Londonu sa 2:1, u 35. kolu Premijer lige i tako dodatno približili Liverpul tituli.

Poraz Èelsija u režiji sudije Dina! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

97 Komentari

Sortiraj po:

MilosSt

pre 10 godina

Evo sad gledam Liverpool protiv Norwich-a, ljudi u 15. minutu vode sa 2-0. A vi kukate kako je Chelsea ostecen tj. da im je sudija kriv za poraz. Pa ako su ekipa za tiulu onda moraju tako i da igraju,a e da u 90. minutu jure pobedu protiv poslednje ekipe u Premiership-u. Inace taj Chelsea po imenima ima duplo bolju sredinu i odbrenu od Liverpoola. Inace i naslov je stvarno smesan!

oclone

pre 10 godina

Mislim da je NBA od svih sportova jedino fer takmicenje u kojem ces dobiti sudjenje na maksimalnom nivou! Ocigledno je da se Liverpul poslednjih nedelja gura ka LS a sada i ka tituli. Desava se tako jednom u 50 godina da neki osrednji klub osvoji neku titulu, tako ce i Liverpul a jednom i Arsenal i to ce biti to do 2050 godine ako i tada bude.

lecont

pre 10 godina

Celzi...koliko sam voleo taj klub, volim ga i sada, ali...poceli su da mi se gade sa ovakvom igrom...u stvari, ovo nije igra, ovo je mucenje ! mucenje lopte, protivnickih igraca, sudija, gledalaca, dodavaca lopti..ma, cak i ptica, koje se slucajno zadese na stadionu, gde Celzi igra !!! Svako ko se IOLE razume u fudbal, a nije pristrasan, mora da prizna da penal nije postojao, cak je crnac trebao da dobije zuti karton, zbog namere, medjutim, to nije NIKAKVO opravdanje ekipi, koja pretenduje da bude najbolja ! Najbolji gaze sve, ko sto to sad radi Liverpul, moram priznati da ove godine jedino crveni zasluzuju titulu.I jos jedna stvar, sto se tice penala...na zalost, proslo je vreme, kada je VELIKI Fauler (ROBBIE FOWLER )namerno promasivao penale, jer nisu postojali ! Zbog njega, zbog jos mnogih velikih igraca, koje su igrali za Liverpul, zbog navijaca, kopa, covek jednostavno mora, ako ne da voli ovaj klub, onda da ima veliko postovanje za njega ! veliki pozdrav svim navijacima "redsa" od jednog "plavca"

BgHQ

pre 10 godina

Mislim da bi vecina sudija dosudila penal u toj situaciji.Kontakt je postojao a da li je bio dovoljan za penal,pa postoji slobodno sudijsko uverenje koje ostavlja slobodu arbitrima.

On a Cold Rainy Night in Stoke

pre 10 godina

Što kažu ovde, ako hoćeš biti prvi pa moraš biti u stanju ubedljivo nadigrati poslednjeg a ne da kukaš k'o ranjenik. Ali takav je Murinjo, kad njegov tim gubi, drugi su krivi, sudije, sopstveni igrači, klinci što dobacuju lopte, a kad dobija onda je to specijalni, taktičar itd.
A onda pogledam snimak pa i bio je penal. Onaj uklizao a Altindor je doskočio na njegovu nogu na zemlji i izgubio ravnotežu i pao.
A što se tamošnjeg sudijskog kriterijuma i organizacije tiča pa šta da kaže npr Svonsi, oni su prošle godine valjda imali 40 utakmica vezano a da im NIJEDAN penal nije bio dosuđen. Znači za 60 sati igre kao niko nije napravio nikakav prekršaj nad njima u svom šesnaestercu. Pa brate da su igrali dva i po dana sa petogodišnjom decom iz vrtića pa saplelo bi jednom dete nekog slučajno.
Ali tako je to svuda, za mnoge sudije postoje veliki i mali, važni i nevažni.

offside

pre 10 godina

'Navijam' za Chelsea...ALI... Do kraja sezone sam uz Liverpool! Gerrard zasluzuje titulu! Veliko postovanje imam prema ovoj ekipi Liverpoola! Walk on... And you'll never walk alone!

lane

pre 10 godina

Iako sam navijao da Celzi pobedi,da bi utakmica izmedju Liverpula i Celzija bila utakmica godine(posle finala LS),penal je bio! Glupi Azpilikueta je odigrao ameterski,golman nije iskoristio sansu da postane junak,cak naprotiv i odose bodovi... Steta...

andreas kisser

pre 10 godina

@ISKRENO? Liverpul zasluzuje titulu! Celsi pokraden veceras ,kao i protiv Aston Vile za gol Matica! To bi bilo 2 boda vise na kontu!
(Floro Flores, 19. april 2014 21:23)

@(Siniša, 19. april 2014 21:59)

ISKRENO? u prvoj utakmici protiv celsija liverpul je pokraden i to je celsiju dva boda manje, a liverpulu bod vise na kontu. liverpul je pokraden i protiv sitija, opet dva boda manje za njih, bod vise za LFC. sitiju su poklonjena dva boda i protiv njukasla kada je ponisten gol sezone sa 35 metara zbog pasivnog ofsajda (igrac njukasla markirao harta!?), pa siti protiv svonsija kada je silva tri metra u ofsajdu (ne izgledalo vazno zbog krajnjeg rezultata, ali to je bio gol za siti na 1:1 u 44. minutu - vrlo bitan trenutak jer je do tada svonsi bio ravnopravan), pa celsi protiv VBA, pa gol vest hema protiv LFC kada kerol pravi faul nad minjoleom koji pomocni sudija signalizira, a glavni ipak priznaje, itd, itd. jedino sto svi vi simpatizeri celsija, man utd, sitija i ostalih kmecite ovde kad je liverpul u pitanju su penali, od kojih sem jednog protiv mancestera (koji na tada vec 2:0 vise nista nije odlucivao) nijedan nije bio sporan! tako da ako cemo ISKRENO, prvenstvo je posle ovog kiksa celsija danas vec trebalo da bude odluceno, makar za siti kojeg su samo ocigledne sudijske greske u njihovu korist dovele tu gde su! a celsi je sada realno otp. tu gde mu je i mesto u odnosu na liverpul imajuci u vidu igru, htenje, zalaganje, golove, navijace, bukvalno sve, ove sezone.

Goran

pre 10 godina

Kakva kuknjava zbog jednog penala. Pa i da nije dosuđen šta bi to promenilo. Bilo bi 1:1 i opet nema nade. Treba biti objektivan a to u ovoj situaciji znači shvatiti da se ne može svaka utakmica dobijati sa 1:0 i osvajati premier liga. Chelsea je ove sezone dao 67 golova a Liverpool 93 uz utakmicu manje. Skoro 30 golova više, skoro na svakoj utakmici gol više. To je veoma moćan pokazatelj ljudima koji vole i razumeju fudbal. I veoma je dobro za fudbal uopšte da titulu ne izgubi onaj koji u sezoni da 100 golova. To je nepravda, a ne Din ili bilo koji drugi sudija. To je ono što Liverpool izdvaja ove sezone i uz svo poštovanje svih , bila bi kosmička nepravda da Chelsea bude prvak. Iako , hajde da ne dramatizujemo previše, čak i da je Din svirao penal za Chelsea, sledeće subote će svakako biti 4:1 za Liverpool. Samo bi više bolelo nego što će boleti ovako. Barem ćete moći kukati na Dina iako ne vidim šta bi to promenilo do kraja. Nije Liverpool zavisio od Chelsijevih rezultata već od svojih. Tako da nema za čim da žalite.

Mjau

pre 10 godina

Nije Čelsi bio loš, ispromašivali se, preko 30 šuteva imali, prečke, nesereće i bio je nedosuđen penal za njih u prvom poluvremenu, neko je igrao rukom. Penal je bio smešan, ali dobro, nije im prvi put da kiksnu protiv fenjeraša.
Liverpulu je suđeno da uzme titulu ove godine. Kao što je Čelsiju bila LŠ 2012, tako je PL 2014 namenjena njima.

Kure

pre 10 godina

Pouzdana informacija...Jose Murinjo zvao u Humsku da mu smisle saopštenje (samo reomeniti imena i staviti nova, npr.sudija Din, Džejms Kameron, Megi Tačer...)

Floro Flores

pre 10 godina

ISKRENO? Liverpul zasluzuje titulu! Celsi pokraden veceras ,kao i protiv Aston Vile za gol Matica! To bi bilo 2 boda vise na kontu!

inxs

pre 10 godina

Ako se ne varam ovaj isti sudija je pre nekoliko godina priznao gol Drogbe iz ofsajda na Old Trafordu u utakmici koja je prakticno tada odlucila prvenstvo. Sudije te ponekad nagrade, ponekad kazne i Vikam nije u ofsajdu u trenutku kada igrac Sanderlenda sutira na gol, jedan drugi igrac jeste ali ne utice na igru, tako da je tu sve regularno.

osvald

pre 10 godina

Cista statistika. Murinjo nepobedjen 70 utakmica na St. bridzu (ako se ne varam) . I jednom je moralo i to da se desi , a slucaj ne bira...cim je komentator saopstio tan podatak pomislio sam na poraz. Tako je bilo i sa Noletom pre dve godine, cim je pocelo brojanje do rekorda, smrklo mi se.

tika

pre 10 godina

Crveni karton za Ramireza, oprosten.
Inace igrac koji je vec iznudio jedan nepostojeci penal ove sezone, ne secam se da se Murinjo bunio.
Ovo je inace prvi penal koji je sudjen protiv Celzija ove sezone! A bilo je prilike za dosta njih, bar dva protiv Liverpula.
I posle svega toga jos neko kuka na sudija, pa taj Murinjo ima djon umesto obraza.

Kingslayer

pre 10 godina

Ko bi rekao da ce poslednjeplasirana ekipa u samo nekoliko dana odluciti sampiona. Inace navijam za Celzi, ali nemam nista protiv i da Liverpul osvoji.

do mene

pre 10 godina

dobro bi bilo da celzi tuce liverpola i eto cityu tutula..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dejo, 19. april 2014 20:51)

Idi igraj hrkljus, ne smaraj ovde.

Nikola

pre 10 godina

izvinjavam se navijacima Liverpoola i ako sam neutralan ali sutra navijam za Noric cisto da prvenstvo i dalje bude zanimljivo,pa ako dobijete chelsea onda ste zasluzili titulu!

Polako Anto,polako

pre 10 godina

Matic je ponovo bio najbolje ocenjeni igrac u Celsiju.
(code381, 19. april 2014 20:30)
Nisam primetio da se toliko isticao pa resih da proverim. Ivanovic -7.2
Eto - 7.7 Ramires - 7.6 Vilian- 9.1 Oskar - 7.2 Matic - 7.1

Najbolje ocenjeni posle ove petorice?

Siniša

pre 10 godina

Pustite tu priču, Čelsi je do tog momenta morao ovo ili ono, da nije pokraden protiv Vile i Sanderlenda sada bi imao isti broj bodova kao Liverpul.

Siniša

pre 10 godina

Izgleda da zbog tog čuvenog penala za Čelsi protiv WBA, Čelsiju treba ukrasti 9 bodova pa da stvari budu poštene. Ako je to jedina odluka koja je ove sezone otišla Čelsiju u prilog, onda se Plavci odlično drže, kao da Citiju i Liverpulu nije ništa poklonjeno ove sezone.

PimPong

pre 10 godina

Ne slazem se sa konstantacijom da je Chelsea izgubio zbog sudije. Oni samo sebe mogu da krive. Ako su pravi kandidati za titulu, onda nikad ne bi trebali da budu u ovakvoj situaciji, da se grcevito bore za bodove protiv Sunderlenda u Londonu. Isto stoji i za Manchester City. A sto se tice same sporne situacije, mislim da nije bila toliko sporna. Nemam neku omiljenu ekipu u ovoj ligi, ali mi je nekako drago kad male ekipe dobijaju "tajkune" tipa Chelsea ili City.

Milos

pre 10 godina

Ovog sudiju obozavam. Ima sjajan osecaj za igru. Penal je bio i to se iz aviona videlo. Jedino sto je pogresio je to sto nije iskljucio Ramiresa. Ostalo je bilo bez greske.

hawkeye

pre 10 godina

You never walk alone ! Dosta se Murinjo provlačio sa svojim antinogometom,jeste nepostojeći penal ali koliko ih je Čelzi dobio,tada nije dizana galama !

danguba

pre 10 godina

Volio bih da Liverpul osvoji titulu, ali očekujem sutra njihovo posrtanje, mogući X i neizvjesnu završnicu do zadnjeg minuta prvenstva. Ipak je pritisak prevelik, a Norič tvrd i izginuće na terenu za bodove spasa...

Vox

pre 10 godina

Penal ili ne, Celsi je do tog momenta MORAO da obezbedi pobedu. Pratim Premijer Ligu od nastanka, ali ovo je najneizvesnija i najcudnija sezona /u svakom smislu/ koju pamtim.

Bojan Filipovic

pre 10 godina

Nije sudija kriv nego ceo Celsi ,iako navijam za njih ovo me nije zacudilo.Uvek zeznu stvar kad je najvaznije ...prosto ne mogu da verujem kako umeju da pobede sami sebe. Ovi su poslednji na tabeli a Cesli kod kuce ne moze da ih pobedi i ne zasluzuju da budu sampioni...Strasno

musa dembele

pre 10 godina

SOKANTNO!Ovo nije floskula,ali ovo moze samo u PL!!! Davljenik ,kome verovatno nema spasa,u tri dana u gostima kod favorita za titulu,resava prvenstvo.Celsi nije zasluzio sa ovakom neefikasnoscu da osvoji pehar.Liverpul sutra sa 3 boda resava prvenstvo!!!! P.S.Murinju se vratilo za poklon protv VBA,ali kad tad je moralo to da se desi

budala

pre 10 godina

Ovo nema veze sa temom ali moram da se izjadam negde cekao sam sa ulogom od 5000dinara oko 400.000 dinara i ostao mi Galatasary kec za naplatu spojio sam tiket od srede Galatasary izgubio kuci 0:4 dobio crveni u petom minutu, osecam se jako lose Kunem se da nikada vise necu uci u taj pakao zvani kocka.

Jax

pre 10 godina

Ja nisam pristalica teorija zavera..Medjutim, ovo što se dešava na terenima Engleske ovih dana je u najmanju ruku čudno...
Samo kažem :)

реалан

pre 10 godina

навијач сам челзија, али због овога пратим премијер лигу, кад задњи на табели избаце челзи и сити у борби за титулу и то у гостима, и ако ливерпул освоји, а све изгледа да хоће, биће ми драго... поззз свима који прате најбољу лигу

Fabolous

pre 10 godina

Liverpul mora da bude sampion,Asplikueta decko nije pipnuo Altindora,Penal za Celzi pred kraj prvog poluvremena igrac Sanderlenda igrao sako jasno se vidi.

znanje

pre 10 godina

E Branislave i Nemanja pa ni zadnjeg na tablici i to doma ne možete dobiti a da će te postati svjetski igrači. Pod hitno, temeljita rekonsrtukcija tima.

Nemanja

pre 10 godina

Takodje je u svojoj "režiji" Din izostavio isključenje Ramireza za namerno udaranje protivnika u lice. A penal nije neobičan, takvi se stalno sviraju i igrači su naučili da lepo isprate svaki opasan klizeci u šesnaestercu.

Gajetano

pre 10 godina

Liverpul je sada u ciljnoj ravnini, fali jos samo par stotina metara da predje crtu i da crno-bela sahovnica oznaci novog sampiona. Sutra je verovatno i odlucujuca utakmica za Redse. Ako dobiju skromni Norwich City, evo ih na pragu titule.

Celzi bez Azara = pola tima. Jeste sudija pogresio i tako to, ali Celzi je morao da resi mec mnooogo ranije. Da je Ceh bio na golu verovatno bi se to i desilo, ovako im ostaje nada u Ligi sampiona. Nadam se finalu Real-Celzi, sa Ronaldom i Azarom u prvoj postavi, pa kud puklo da puklo.

Pozdrav,

Владимир

pre 10 godina

Не знам зашто овакав наслов?

Рекао сам да је Мурињо угушио Челси. Он га вози на 1500 обртаја у 3. брзини?!
Друго, тотално је промашио тајминг у ротацији играча, испали су (из форме ил тима, како који) Оскар и Мата, Ба није ни улазио, однекуд се у пола сезоне појавио Салах, а Ширле као један од најбољих (и најчвршћих карактером) греје клупу!
Вилијан је заиста врхунско појачање, ал он уместо да је за управљачем, седи на задњем седишту!
Врхунац је ово поливање траве (вероватно је то уредио професор фубадала, чим се сви онако клизају) да би убрзао игру, кад оно леви бек (не знам му ни имена) се саплео и продао утакмицу.

Челси последња 2- 3 месеца делује пребијено и потрошено. То нема везе с Дином.

zg slavac

pre 10 godina

Kako mi drago. Sad samo još da čujem kmečanje Mou-a i sretan sam! Njegova igra s dva defanzivca u vezi nema ključ za slabije i njihov buker.

nekle

pre 10 godina

Zasto ovako tendeciozan naslov...kontakta je definitivno bilo, a i Cezlijevci, sam Aspilketa se nije bunio nesto narocito posle.
Ne gotivim nesto liverpul, ali zasluzili su titulu vise nego iko.
Rodzers odusevio, menadzer evrope ove godine.
Steta sto ovaj liverpul nije igrao LS.

Goran ynwa

pre 10 godina

Znamo da navijate za celsi al preyerujete,penal je bio cist ko suza a celsi nista pokazao nije za 95 min,sudija Din je ok sudio,dosta glupiranja sa celsijem,dobice svoje u utorak od Atletika a onda u nedelju od Liverpula idemo crveni oo titulu,celsi veze nema sa fudbalom,ne moze na silu sve,idemo YNWA

yoyo

pre 10 godina

"Gosti su do pobede došli iz nepostojećeg penala"

Start na noge suparnickog igraca u sesnestercu je u svakom udzbeniku penal , molim vas za malo vise objektivnosti.

Dule

pre 10 godina

Din je sudio kao ćorav, učestvovao u akcijama Sanderlenda i lično poveo jednu kontru gostiju pred kraj meča! Još je samo falilo da opali neki volej i predstava bi bila kompletna!

lane

pre 10 godina

Iako sam navijao da Celzi pobedi,da bi utakmica izmedju Liverpula i Celzija bila utakmica godine(posle finala LS),penal je bio! Glupi Azpilikueta je odigrao ameterski,golman nije iskoristio sansu da postane junak,cak naprotiv i odose bodovi... Steta...

Ovo kao da je Tole rezirao

pre 10 godina

Ja sam mislio da ovakav lopovluk ima samo kod nas. Dva puta igrali rukom u 16m i sudija ne svira penal, dali gol iz ofsajda i dobili ne postojeci penal! Uzas..

Православ

pre 10 godina

Ма какав судија, него је Мурке дао бодове јер га интересује само ЛШ !!

o.o

pre 10 godina

Zasto tako tendenciozno komentarisete?Penal je postojao,niko se nije ni bunio.Videcete po komentarima da gresite.Zakacio mu levu nogu.Ni za koga navijam,ali ne mogu da kazem da penal nije bilo.

Liverpool Man

pre 10 godina

Sanjao sam nocas da ce Celzi da odigra nereseno,ispod jastuka mi je bio dres Liverpoola.Sta da kazem,onda odigram tiket i odigram X ali nije mi krivo sto su ovi ljudi pobedili,i protiv Sitija su zasluzili sva 3 boda.Hvala Sanderlendu,sad samo da pobedimo Norvic i zbog nas a i zbog njih.Sudjeno nam je Redsi.
YNWA!!

fash de la fash

pre 10 godina

pa vraca se gospodo draga! kako je poput kasapina startovao na hendersona na bridzu oko bozica, tako je sada chelsi realno ostecen. da li je to fabio doneo titulu nasem liveru? saznajemo sutra nakon gostovanja kanarincima i nadam se nakon naredne nedelje i overe titule! ludo burazeru, ludo! YNWA!

Bill Shankley

pre 10 godina

Najlakše je svaliti krivicu na sudiju za poraz. Da je Čelzi igrao bolje i imao neku ideju na sredini terena, taj jedan penal (za koji mnogi kažu da je nepravedno dosuđen) ne bi promenio ništa pri rezultatu. Jednostavno treba da igraju na gol više. Liverpul osvaja titulu. YNWA

Rajko od Rasine

pre 10 godina

Sudija je bio na 5 metara od igrača, kamera je snimala s leđa, ovoga puta verujem sudiji a i niko od igrača Čelzija nije protestvovao... penal čist k'o suza. Ako pogledamo kako je Čelzi odigrao celu utakmicu rezultat je mogao biti i znatno gori... Murinjo će spakovati kofere posle Madrida garant!!!

Voracek 93

pre 10 godina

Metalac na plus deset...e moj Partizane. Iskreno, zabrinut sam za kraj sezone sa ovom igrom. Svi cele godine pricaju "Partizanovo prolece"...ljudi, zar ne vidite da se mucimo? Ne znam sta ce biti zaista.

nekle

pre 10 godina

Zasto ovako tendeciozan naslov...kontakta je definitivno bilo, a i Cezlijevci, sam Aspilketa se nije bunio nesto narocito posle.
Ne gotivim nesto liverpul, ali zasluzili su titulu vise nego iko.
Rodzers odusevio, menadzer evrope ove godine.
Steta sto ovaj liverpul nije igrao LS.

Vox

pre 10 godina

Penal ili ne, Celsi je do tog momenta MORAO da obezbedi pobedu. Pratim Premijer Ligu od nastanka, ali ovo je najneizvesnija i najcudnija sezona /u svakom smislu/ koju pamtim.

musa dembele

pre 10 godina

SOKANTNO!Ovo nije floskula,ali ovo moze samo u PL!!! Davljenik ,kome verovatno nema spasa,u tri dana u gostima kod favorita za titulu,resava prvenstvo.Celsi nije zasluzio sa ovakom neefikasnoscu da osvoji pehar.Liverpul sutra sa 3 boda resava prvenstvo!!!! P.S.Murinju se vratilo za poklon protv VBA,ali kad tad je moralo to da se desi

Bojan Filipovic

pre 10 godina

Nije sudija kriv nego ceo Celsi ,iako navijam za njih ovo me nije zacudilo.Uvek zeznu stvar kad je najvaznije ...prosto ne mogu da verujem kako umeju da pobede sami sebe. Ovi su poslednji na tabeli a Cesli kod kuce ne moze da ih pobedi i ne zasluzuju da budu sampioni...Strasno

Владимир

pre 10 godina

Не знам зашто овакав наслов?

Рекао сам да је Мурињо угушио Челси. Он га вози на 1500 обртаја у 3. брзини?!
Друго, тотално је промашио тајминг у ротацији играча, испали су (из форме ил тима, како који) Оскар и Мата, Ба није ни улазио, однекуд се у пола сезоне појавио Салах, а Ширле као један од најбољих (и најчвршћих карактером) греје клупу!
Вилијан је заиста врхунско појачање, ал он уместо да је за управљачем, седи на задњем седишту!
Врхунац је ово поливање траве (вероватно је то уредио професор фубадала, чим се сви онако клизају) да би убрзао игру, кад оно леви бек (не знам му ни имена) се саплео и продао утакмицу.

Челси последња 2- 3 месеца делује пребијено и потрошено. То нема везе с Дином.

реалан

pre 10 godina

навијач сам челзија, али због овога пратим премијер лигу, кад задњи на табели избаце челзи и сити у борби за титулу и то у гостима, и ако ливерпул освоји, а све изгледа да хоће, биће ми драго... поззз свима који прате најбољу лигу

Liverpool Man

pre 10 godina

Sanjao sam nocas da ce Celzi da odigra nereseno,ispod jastuka mi je bio dres Liverpoola.Sta da kazem,onda odigram tiket i odigram X ali nije mi krivo sto su ovi ljudi pobedili,i protiv Sitija su zasluzili sva 3 boda.Hvala Sanderlendu,sad samo da pobedimo Norvic i zbog nas a i zbog njih.Sudjeno nam je Redsi.
YNWA!!

yoyo

pre 10 godina

"Gosti su do pobede došli iz nepostojećeg penala"

Start na noge suparnickog igraca u sesnestercu je u svakom udzbeniku penal , molim vas za malo vise objektivnosti.

tika

pre 10 godina

Crveni karton za Ramireza, oprosten.
Inace igrac koji je vec iznudio jedan nepostojeci penal ove sezone, ne secam se da se Murinjo bunio.
Ovo je inace prvi penal koji je sudjen protiv Celzija ove sezone! A bilo je prilike za dosta njih, bar dva protiv Liverpula.
I posle svega toga jos neko kuka na sudija, pa taj Murinjo ima djon umesto obraza.

do mene

pre 10 godina

dobro bi bilo da celzi tuce liverpola i eto cityu tutula..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dejo, 19. april 2014 20:51)

Idi igraj hrkljus, ne smaraj ovde.

fash de la fash

pre 10 godina

pa vraca se gospodo draga! kako je poput kasapina startovao na hendersona na bridzu oko bozica, tako je sada chelsi realno ostecen. da li je to fabio doneo titulu nasem liveru? saznajemo sutra nakon gostovanja kanarincima i nadam se nakon naredne nedelje i overe titule! ludo burazeru, ludo! YNWA!

Mjau

pre 10 godina

Nije Čelsi bio loš, ispromašivali se, preko 30 šuteva imali, prečke, nesereće i bio je nedosuđen penal za njih u prvom poluvremenu, neko je igrao rukom. Penal je bio smešan, ali dobro, nije im prvi put da kiksnu protiv fenjeraša.
Liverpulu je suđeno da uzme titulu ove godine. Kao što je Čelsiju bila LŠ 2012, tako je PL 2014 namenjena njima.

Milos

pre 10 godina

Ovog sudiju obozavam. Ima sjajan osecaj za igru. Penal je bio i to se iz aviona videlo. Jedino sto je pogresio je to sto nije iskljucio Ramiresa. Ostalo je bilo bez greske.

Kingslayer

pre 10 godina

Ko bi rekao da ce poslednjeplasirana ekipa u samo nekoliko dana odluciti sampiona. Inace navijam za Celzi, ali nemam nista protiv i da Liverpul osvoji.

inxs

pre 10 godina

Ako se ne varam ovaj isti sudija je pre nekoliko godina priznao gol Drogbe iz ofsajda na Old Trafordu u utakmici koja je prakticno tada odlucila prvenstvo. Sudije te ponekad nagrade, ponekad kazne i Vikam nije u ofsajdu u trenutku kada igrac Sanderlenda sutira na gol, jedan drugi igrac jeste ali ne utice na igru, tako da je tu sve regularno.

Bill Shankley

pre 10 godina

Najlakše je svaliti krivicu na sudiju za poraz. Da je Čelzi igrao bolje i imao neku ideju na sredini terena, taj jedan penal (za koji mnogi kažu da je nepravedno dosuđen) ne bi promenio ništa pri rezultatu. Jednostavno treba da igraju na gol više. Liverpul osvaja titulu. YNWA

hawkeye

pre 10 godina

You never walk alone ! Dosta se Murinjo provlačio sa svojim antinogometom,jeste nepostojeći penal ali koliko ih je Čelzi dobio,tada nije dizana galama !

andreas kisser

pre 10 godina

@ISKRENO? Liverpul zasluzuje titulu! Celsi pokraden veceras ,kao i protiv Aston Vile za gol Matica! To bi bilo 2 boda vise na kontu!
(Floro Flores, 19. april 2014 21:23)

@(Siniša, 19. april 2014 21:59)

ISKRENO? u prvoj utakmici protiv celsija liverpul je pokraden i to je celsiju dva boda manje, a liverpulu bod vise na kontu. liverpul je pokraden i protiv sitija, opet dva boda manje za njih, bod vise za LFC. sitiju su poklonjena dva boda i protiv njukasla kada je ponisten gol sezone sa 35 metara zbog pasivnog ofsajda (igrac njukasla markirao harta!?), pa siti protiv svonsija kada je silva tri metra u ofsajdu (ne izgledalo vazno zbog krajnjeg rezultata, ali to je bio gol za siti na 1:1 u 44. minutu - vrlo bitan trenutak jer je do tada svonsi bio ravnopravan), pa celsi protiv VBA, pa gol vest hema protiv LFC kada kerol pravi faul nad minjoleom koji pomocni sudija signalizira, a glavni ipak priznaje, itd, itd. jedino sto svi vi simpatizeri celsija, man utd, sitija i ostalih kmecite ovde kad je liverpul u pitanju su penali, od kojih sem jednog protiv mancestera (koji na tada vec 2:0 vise nista nije odlucivao) nijedan nije bio sporan! tako da ako cemo ISKRENO, prvenstvo je posle ovog kiksa celsija danas vec trebalo da bude odluceno, makar za siti kojeg su samo ocigledne sudijske greske u njihovu korist dovele tu gde su! a celsi je sada realno otp. tu gde mu je i mesto u odnosu na liverpul imajuci u vidu igru, htenje, zalaganje, golove, navijace, bukvalno sve, ove sezone.

Goran ynwa

pre 10 godina

Znamo da navijate za celsi al preyerujete,penal je bio cist ko suza a celsi nista pokazao nije za 95 min,sudija Din je ok sudio,dosta glupiranja sa celsijem,dobice svoje u utorak od Atletika a onda u nedelju od Liverpula idemo crveni oo titulu,celsi veze nema sa fudbalom,ne moze na silu sve,idemo YNWA

Goran

pre 10 godina

Kakva kuknjava zbog jednog penala. Pa i da nije dosuđen šta bi to promenilo. Bilo bi 1:1 i opet nema nade. Treba biti objektivan a to u ovoj situaciji znači shvatiti da se ne može svaka utakmica dobijati sa 1:0 i osvajati premier liga. Chelsea je ove sezone dao 67 golova a Liverpool 93 uz utakmicu manje. Skoro 30 golova više, skoro na svakoj utakmici gol više. To je veoma moćan pokazatelj ljudima koji vole i razumeju fudbal. I veoma je dobro za fudbal uopšte da titulu ne izgubi onaj koji u sezoni da 100 golova. To je nepravda, a ne Din ili bilo koji drugi sudija. To je ono što Liverpool izdvaja ove sezone i uz svo poštovanje svih , bila bi kosmička nepravda da Chelsea bude prvak. Iako , hajde da ne dramatizujemo previše, čak i da je Din svirao penal za Chelsea, sledeće subote će svakako biti 4:1 za Liverpool. Samo bi više bolelo nego što će boleti ovako. Barem ćete moći kukati na Dina iako ne vidim šta bi to promenilo do kraja. Nije Liverpool zavisio od Chelsijevih rezultata već od svojih. Tako da nema za čim da žalite.

PimPong

pre 10 godina

Ne slazem se sa konstantacijom da je Chelsea izgubio zbog sudije. Oni samo sebe mogu da krive. Ako su pravi kandidati za titulu, onda nikad ne bi trebali da budu u ovakvoj situaciji, da se grcevito bore za bodove protiv Sunderlenda u Londonu. Isto stoji i za Manchester City. A sto se tice same sporne situacije, mislim da nije bila toliko sporna. Nemam neku omiljenu ekipu u ovoj ligi, ali mi je nekako drago kad male ekipe dobijaju "tajkune" tipa Chelsea ili City.

Polako Anto,polako

pre 10 godina

Matic je ponovo bio najbolje ocenjeni igrac u Celsiju.
(code381, 19. april 2014 20:30)
Nisam primetio da se toliko isticao pa resih da proverim. Ivanovic -7.2
Eto - 7.7 Ramires - 7.6 Vilian- 9.1 Oskar - 7.2 Matic - 7.1

Najbolje ocenjeni posle ove petorice?

o.o

pre 10 godina

Zasto tako tendenciozno komentarisete?Penal je postojao,niko se nije ni bunio.Videcete po komentarima da gresite.Zakacio mu levu nogu.Ni za koga navijam,ali ne mogu da kazem da penal nije bilo.

Nemanja

pre 10 godina

Takodje je u svojoj "režiji" Din izostavio isključenje Ramireza za namerno udaranje protivnika u lice. A penal nije neobičan, takvi se stalno sviraju i igrači su naučili da lepo isprate svaki opasan klizeci u šesnaestercu.

Rajko od Rasine

pre 10 godina

Sudija je bio na 5 metara od igrača, kamera je snimala s leđa, ovoga puta verujem sudiji a i niko od igrača Čelzija nije protestvovao... penal čist k'o suza. Ako pogledamo kako je Čelzi odigrao celu utakmicu rezultat je mogao biti i znatno gori... Murinjo će spakovati kofere posle Madrida garant!!!

lane

pre 10 godina

Iako sam navijao da Celzi pobedi,da bi utakmica izmedju Liverpula i Celzija bila utakmica godine(posle finala LS),penal je bio! Glupi Azpilikueta je odigrao ameterski,golman nije iskoristio sansu da postane junak,cak naprotiv i odose bodovi... Steta...

zg slavac

pre 10 godina

Kako mi drago. Sad samo još da čujem kmečanje Mou-a i sretan sam! Njegova igra s dva defanzivca u vezi nema ključ za slabije i njihov buker.

Floro Flores

pre 10 godina

ISKRENO? Liverpul zasluzuje titulu! Celsi pokraden veceras ,kao i protiv Aston Vile za gol Matica! To bi bilo 2 boda vise na kontu!

Ovo kao da je Tole rezirao

pre 10 godina

Ja sam mislio da ovakav lopovluk ima samo kod nas. Dva puta igrali rukom u 16m i sudija ne svira penal, dali gol iz ofsajda i dobili ne postojeci penal! Uzas..

Kure

pre 10 godina

Pouzdana informacija...Jose Murinjo zvao u Humsku da mu smisle saopštenje (samo reomeniti imena i staviti nova, npr.sudija Din, Džejms Kameron, Megi Tačer...)

Православ

pre 10 godina

Ма какав судија, него је Мурке дао бодове јер га интересује само ЛШ !!

Fabolous

pre 10 godina

Liverpul mora da bude sampion,Asplikueta decko nije pipnuo Altindora,Penal za Celzi pred kraj prvog poluvremena igrac Sanderlenda igrao sako jasno se vidi.

osvald

pre 10 godina

Cista statistika. Murinjo nepobedjen 70 utakmica na St. bridzu (ako se ne varam) . I jednom je moralo i to da se desi , a slucaj ne bira...cim je komentator saopstio tan podatak pomislio sam na poraz. Tako je bilo i sa Noletom pre dve godine, cim je pocelo brojanje do rekorda, smrklo mi se.

budala

pre 10 godina

Ovo nema veze sa temom ali moram da se izjadam negde cekao sam sa ulogom od 5000dinara oko 400.000 dinara i ostao mi Galatasary kec za naplatu spojio sam tiket od srede Galatasary izgubio kuci 0:4 dobio crveni u petom minutu, osecam se jako lose Kunem se da nikada vise necu uci u taj pakao zvani kocka.

danguba

pre 10 godina

Volio bih da Liverpul osvoji titulu, ali očekujem sutra njihovo posrtanje, mogući X i neizvjesnu završnicu do zadnjeg minuta prvenstva. Ipak je pritisak prevelik, a Norič tvrd i izginuće na terenu za bodove spasa...

Gajetano

pre 10 godina

Liverpul je sada u ciljnoj ravnini, fali jos samo par stotina metara da predje crtu i da crno-bela sahovnica oznaci novog sampiona. Sutra je verovatno i odlucujuca utakmica za Redse. Ako dobiju skromni Norwich City, evo ih na pragu titule.

Celzi bez Azara = pola tima. Jeste sudija pogresio i tako to, ali Celzi je morao da resi mec mnooogo ranije. Da je Ceh bio na golu verovatno bi se to i desilo, ovako im ostaje nada u Ligi sampiona. Nadam se finalu Real-Celzi, sa Ronaldom i Azarom u prvoj postavi, pa kud puklo da puklo.

Pozdrav,

Jax

pre 10 godina

Ja nisam pristalica teorija zavera..Medjutim, ovo što se dešava na terenima Engleske ovih dana je u najmanju ruku čudno...
Samo kažem :)

Siniša

pre 10 godina

Pustite tu priču, Čelsi je do tog momenta morao ovo ili ono, da nije pokraden protiv Vile i Sanderlenda sada bi imao isti broj bodova kao Liverpul.

Dule

pre 10 godina

Din je sudio kao ćorav, učestvovao u akcijama Sanderlenda i lično poveo jednu kontru gostiju pred kraj meča! Još je samo falilo da opali neki volej i predstava bi bila kompletna!

Nikola

pre 10 godina

izvinjavam se navijacima Liverpoola i ako sam neutralan ali sutra navijam za Noric cisto da prvenstvo i dalje bude zanimljivo,pa ako dobijete chelsea onda ste zasluzili titulu!

Siniša

pre 10 godina

Izgleda da zbog tog čuvenog penala za Čelsi protiv WBA, Čelsiju treba ukrasti 9 bodova pa da stvari budu poštene. Ako je to jedina odluka koja je ove sezone otišla Čelsiju u prilog, onda se Plavci odlično drže, kao da Citiju i Liverpulu nije ništa poklonjeno ove sezone.

offside

pre 10 godina

'Navijam' za Chelsea...ALI... Do kraja sezone sam uz Liverpool! Gerrard zasluzuje titulu! Veliko postovanje imam prema ovoj ekipi Liverpoola! Walk on... And you'll never walk alone!

znanje

pre 10 godina

E Branislave i Nemanja pa ni zadnjeg na tablici i to doma ne možete dobiti a da će te postati svjetski igrači. Pod hitno, temeljita rekonsrtukcija tima.

On a Cold Rainy Night in Stoke

pre 10 godina

Što kažu ovde, ako hoćeš biti prvi pa moraš biti u stanju ubedljivo nadigrati poslednjeg a ne da kukaš k'o ranjenik. Ali takav je Murinjo, kad njegov tim gubi, drugi su krivi, sudije, sopstveni igrači, klinci što dobacuju lopte, a kad dobija onda je to specijalni, taktičar itd.
A onda pogledam snimak pa i bio je penal. Onaj uklizao a Altindor je doskočio na njegovu nogu na zemlji i izgubio ravnotežu i pao.
A što se tamošnjeg sudijskog kriterijuma i organizacije tiča pa šta da kaže npr Svonsi, oni su prošle godine valjda imali 40 utakmica vezano a da im NIJEDAN penal nije bio dosuđen. Znači za 60 sati igre kao niko nije napravio nikakav prekršaj nad njima u svom šesnaestercu. Pa brate da su igrali dva i po dana sa petogodišnjom decom iz vrtića pa saplelo bi jednom dete nekog slučajno.
Ali tako je to svuda, za mnoge sudije postoje veliki i mali, važni i nevažni.

lane

pre 10 godina

Iako sam navijao da Celzi pobedi,da bi utakmica izmedju Liverpula i Celzija bila utakmica godine(posle finala LS),penal je bio! Glupi Azpilikueta je odigrao ameterski,golman nije iskoristio sansu da postane junak,cak naprotiv i odose bodovi... Steta...

MilosSt

pre 10 godina

Evo sad gledam Liverpool protiv Norwich-a, ljudi u 15. minutu vode sa 2-0. A vi kukate kako je Chelsea ostecen tj. da im je sudija kriv za poraz. Pa ako su ekipa za tiulu onda moraju tako i da igraju,a e da u 90. minutu jure pobedu protiv poslednje ekipe u Premiership-u. Inace taj Chelsea po imenima ima duplo bolju sredinu i odbrenu od Liverpoola. Inace i naslov je stvarno smesan!

lecont

pre 10 godina

Celzi...koliko sam voleo taj klub, volim ga i sada, ali...poceli su da mi se gade sa ovakvom igrom...u stvari, ovo nije igra, ovo je mucenje ! mucenje lopte, protivnickih igraca, sudija, gledalaca, dodavaca lopti..ma, cak i ptica, koje se slucajno zadese na stadionu, gde Celzi igra !!! Svako ko se IOLE razume u fudbal, a nije pristrasan, mora da prizna da penal nije postojao, cak je crnac trebao da dobije zuti karton, zbog namere, medjutim, to nije NIKAKVO opravdanje ekipi, koja pretenduje da bude najbolja ! Najbolji gaze sve, ko sto to sad radi Liverpul, moram priznati da ove godine jedino crveni zasluzuju titulu.I jos jedna stvar, sto se tice penala...na zalost, proslo je vreme, kada je VELIKI Fauler (ROBBIE FOWLER )namerno promasivao penale, jer nisu postojali ! Zbog njega, zbog jos mnogih velikih igraca, koje su igrali za Liverpul, zbog navijaca, kopa, covek jednostavno mora, ako ne da voli ovaj klub, onda da ima veliko postovanje za njega ! veliki pozdrav svim navijacima "redsa" od jednog "plavca"

Voracek 93

pre 10 godina

Metalac na plus deset...e moj Partizane. Iskreno, zabrinut sam za kraj sezone sa ovom igrom. Svi cele godine pricaju "Partizanovo prolece"...ljudi, zar ne vidite da se mucimo? Ne znam sta ce biti zaista.

BgHQ

pre 10 godina

Mislim da bi vecina sudija dosudila penal u toj situaciji.Kontakt je postojao a da li je bio dovoljan za penal,pa postoji slobodno sudijsko uverenje koje ostavlja slobodu arbitrima.

oclone

pre 10 godina

Mislim da je NBA od svih sportova jedino fer takmicenje u kojem ces dobiti sudjenje na maksimalnom nivou! Ocigledno je da se Liverpul poslednjih nedelja gura ka LS a sada i ka tituli. Desava se tako jednom u 50 godina da neki osrednji klub osvoji neku titulu, tako ce i Liverpul a jednom i Arsenal i to ce biti to do 2050 godine ako i tada bude.

Ovo kao da je Tole rezirao

pre 10 godina

Ja sam mislio da ovakav lopovluk ima samo kod nas. Dva puta igrali rukom u 16m i sudija ne svira penal, dali gol iz ofsajda i dobili ne postojeci penal! Uzas..

Fabolous

pre 10 godina

Liverpul mora da bude sampion,Asplikueta decko nije pipnuo Altindora,Penal za Celzi pred kraj prvog poluvremena igrac Sanderlenda igrao sako jasno se vidi.

Siniša

pre 10 godina

Izgleda da zbog tog čuvenog penala za Čelsi protiv WBA, Čelsiju treba ukrasti 9 bodova pa da stvari budu poštene. Ako je to jedina odluka koja je ove sezone otišla Čelsiju u prilog, onda se Plavci odlično drže, kao da Citiju i Liverpulu nije ništa poklonjeno ove sezone.

Siniša

pre 10 godina

Pustite tu priču, Čelsi je do tog momenta morao ovo ili ono, da nije pokraden protiv Vile i Sanderlenda sada bi imao isti broj bodova kao Liverpul.

Jax

pre 10 godina

Ja nisam pristalica teorija zavera..Medjutim, ovo što se dešava na terenima Engleske ovih dana je u najmanju ruku čudno...
Samo kažem :)

Nikola

pre 10 godina

izvinjavam se navijacima Liverpoola i ako sam neutralan ali sutra navijam za Noric cisto da prvenstvo i dalje bude zanimljivo,pa ako dobijete chelsea onda ste zasluzili titulu!

Dule

pre 10 godina

Din je sudio kao ćorav, učestvovao u akcijama Sanderlenda i lično poveo jednu kontru gostiju pred kraj meča! Još je samo falilo da opali neki volej i predstava bi bila kompletna!

znanje

pre 10 godina

E Branislave i Nemanja pa ni zadnjeg na tablici i to doma ne možete dobiti a da će te postati svjetski igrači. Pod hitno, temeljita rekonsrtukcija tima.

Voracek 93

pre 10 godina

Metalac na plus deset...e moj Partizane. Iskreno, zabrinut sam za kraj sezone sa ovom igrom. Svi cele godine pricaju "Partizanovo prolece"...ljudi, zar ne vidite da se mucimo? Ne znam sta ce biti zaista.

nekle

pre 10 godina

Zasto ovako tendeciozan naslov...kontakta je definitivno bilo, a i Cezlijevci, sam Aspilketa se nije bunio nesto narocito posle.
Ne gotivim nesto liverpul, ali zasluzili su titulu vise nego iko.
Rodzers odusevio, menadzer evrope ove godine.
Steta sto ovaj liverpul nije igrao LS.

Floro Flores

pre 10 godina

ISKRENO? Liverpul zasluzuje titulu! Celsi pokraden veceras ,kao i protiv Aston Vile za gol Matica! To bi bilo 2 boda vise na kontu!

Liverpool Man

pre 10 godina

Sanjao sam nocas da ce Celzi da odigra nereseno,ispod jastuka mi je bio dres Liverpoola.Sta da kazem,onda odigram tiket i odigram X ali nije mi krivo sto su ovi ljudi pobedili,i protiv Sitija su zasluzili sva 3 boda.Hvala Sanderlendu,sad samo da pobedimo Norvic i zbog nas a i zbog njih.Sudjeno nam je Redsi.
YNWA!!

Gajetano

pre 10 godina

Liverpul je sada u ciljnoj ravnini, fali jos samo par stotina metara da predje crtu i da crno-bela sahovnica oznaci novog sampiona. Sutra je verovatno i odlucujuca utakmica za Redse. Ako dobiju skromni Norwich City, evo ih na pragu titule.

Celzi bez Azara = pola tima. Jeste sudija pogresio i tako to, ali Celzi je morao da resi mec mnooogo ranije. Da je Ceh bio na golu verovatno bi se to i desilo, ovako im ostaje nada u Ligi sampiona. Nadam se finalu Real-Celzi, sa Ronaldom i Azarom u prvoj postavi, pa kud puklo da puklo.

Pozdrav,

Milos

pre 10 godina

Ovog sudiju obozavam. Ima sjajan osecaj za igru. Penal je bio i to se iz aviona videlo. Jedino sto je pogresio je to sto nije iskljucio Ramiresa. Ostalo je bilo bez greske.

Православ

pre 10 godina

Ма какав судија, него је Мурке дао бодове јер га интересује само ЛШ !!

Goran ynwa

pre 10 godina

Znamo da navijate za celsi al preyerujete,penal je bio cist ko suza a celsi nista pokazao nije za 95 min,sudija Din je ok sudio,dosta glupiranja sa celsijem,dobice svoje u utorak od Atletika a onda u nedelju od Liverpula idemo crveni oo titulu,celsi veze nema sa fudbalom,ne moze na silu sve,idemo YNWA

danguba

pre 10 godina

Volio bih da Liverpul osvoji titulu, ali očekujem sutra njihovo posrtanje, mogući X i neizvjesnu završnicu do zadnjeg minuta prvenstva. Ipak je pritisak prevelik, a Norič tvrd i izginuće na terenu za bodove spasa...

Kure

pre 10 godina

Pouzdana informacija...Jose Murinjo zvao u Humsku da mu smisle saopštenje (samo reomeniti imena i staviti nova, npr.sudija Din, Džejms Kameron, Megi Tačer...)

Владимир

pre 10 godina

Не знам зашто овакав наслов?

Рекао сам да је Мурињо угушио Челси. Он га вози на 1500 обртаја у 3. брзини?!
Друго, тотално је промашио тајминг у ротацији играча, испали су (из форме ил тима, како који) Оскар и Мата, Ба није ни улазио, однекуд се у пола сезоне појавио Салах, а Ширле као један од најбољих (и најчвршћих карактером) греје клупу!
Вилијан је заиста врхунско појачање, ал он уместо да је за управљачем, седи на задњем седишту!
Врхунац је ово поливање траве (вероватно је то уредио професор фубадала, чим се сви онако клизају) да би убрзао игру, кад оно леви бек (не знам му ни имена) се саплео и продао утакмицу.

Челси последња 2- 3 месеца делује пребијено и потрошено. То нема везе с Дином.

Rajko od Rasine

pre 10 godina

Sudija je bio na 5 metara od igrača, kamera je snimala s leđa, ovoga puta verujem sudiji a i niko od igrača Čelzija nije protestvovao... penal čist k'o suza. Ako pogledamo kako je Čelzi odigrao celu utakmicu rezultat je mogao biti i znatno gori... Murinjo će spakovati kofere posle Madrida garant!!!

o.o

pre 10 godina

Zasto tako tendenciozno komentarisete?Penal je postojao,niko se nije ni bunio.Videcete po komentarima da gresite.Zakacio mu levu nogu.Ni za koga navijam,ali ne mogu da kazem da penal nije bilo.

hawkeye

pre 10 godina

You never walk alone ! Dosta se Murinjo provlačio sa svojim antinogometom,jeste nepostojeći penal ali koliko ih je Čelzi dobio,tada nije dizana galama !

yoyo

pre 10 godina

"Gosti su do pobede došli iz nepostojećeg penala"

Start na noge suparnickog igraca u sesnestercu je u svakom udzbeniku penal , molim vas za malo vise objektivnosti.

fash de la fash

pre 10 godina

pa vraca se gospodo draga! kako je poput kasapina startovao na hendersona na bridzu oko bozica, tako je sada chelsi realno ostecen. da li je to fabio doneo titulu nasem liveru? saznajemo sutra nakon gostovanja kanarincima i nadam se nakon naredne nedelje i overe titule! ludo burazeru, ludo! YNWA!

PimPong

pre 10 godina

Ne slazem se sa konstantacijom da je Chelsea izgubio zbog sudije. Oni samo sebe mogu da krive. Ako su pravi kandidati za titulu, onda nikad ne bi trebali da budu u ovakvoj situaciji, da se grcevito bore za bodove protiv Sunderlenda u Londonu. Isto stoji i za Manchester City. A sto se tice same sporne situacije, mislim da nije bila toliko sporna. Nemam neku omiljenu ekipu u ovoj ligi, ali mi je nekako drago kad male ekipe dobijaju "tajkune" tipa Chelsea ili City.

tika

pre 10 godina

Crveni karton za Ramireza, oprosten.
Inace igrac koji je vec iznudio jedan nepostojeci penal ove sezone, ne secam se da se Murinjo bunio.
Ovo je inace prvi penal koji je sudjen protiv Celzija ove sezone! A bilo je prilike za dosta njih, bar dva protiv Liverpula.
I posle svega toga jos neko kuka na sudija, pa taj Murinjo ima djon umesto obraza.

do mene

pre 10 godina

dobro bi bilo da celzi tuce liverpola i eto cityu tutula..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dejo, 19. april 2014 20:51)

Idi igraj hrkljus, ne smaraj ovde.

andreas kisser

pre 10 godina

@ISKRENO? Liverpul zasluzuje titulu! Celsi pokraden veceras ,kao i protiv Aston Vile za gol Matica! To bi bilo 2 boda vise na kontu!
(Floro Flores, 19. april 2014 21:23)

@(Siniša, 19. april 2014 21:59)

ISKRENO? u prvoj utakmici protiv celsija liverpul je pokraden i to je celsiju dva boda manje, a liverpulu bod vise na kontu. liverpul je pokraden i protiv sitija, opet dva boda manje za njih, bod vise za LFC. sitiju su poklonjena dva boda i protiv njukasla kada je ponisten gol sezone sa 35 metara zbog pasivnog ofsajda (igrac njukasla markirao harta!?), pa siti protiv svonsija kada je silva tri metra u ofsajdu (ne izgledalo vazno zbog krajnjeg rezultata, ali to je bio gol za siti na 1:1 u 44. minutu - vrlo bitan trenutak jer je do tada svonsi bio ravnopravan), pa celsi protiv VBA, pa gol vest hema protiv LFC kada kerol pravi faul nad minjoleom koji pomocni sudija signalizira, a glavni ipak priznaje, itd, itd. jedino sto svi vi simpatizeri celsija, man utd, sitija i ostalih kmecite ovde kad je liverpul u pitanju su penali, od kojih sem jednog protiv mancestera (koji na tada vec 2:0 vise nista nije odlucivao) nijedan nije bio sporan! tako da ako cemo ISKRENO, prvenstvo je posle ovog kiksa celsija danas vec trebalo da bude odluceno, makar za siti kojeg su samo ocigledne sudijske greske u njihovu korist dovele tu gde su! a celsi je sada realno otp. tu gde mu je i mesto u odnosu na liverpul imajuci u vidu igru, htenje, zalaganje, golove, navijace, bukvalno sve, ove sezone.

musa dembele

pre 10 godina

SOKANTNO!Ovo nije floskula,ali ovo moze samo u PL!!! Davljenik ,kome verovatno nema spasa,u tri dana u gostima kod favorita za titulu,resava prvenstvo.Celsi nije zasluzio sa ovakom neefikasnoscu da osvoji pehar.Liverpul sutra sa 3 boda resava prvenstvo!!!! P.S.Murinju se vratilo za poklon protv VBA,ali kad tad je moralo to da se desi

oclone

pre 10 godina

Mislim da je NBA od svih sportova jedino fer takmicenje u kojem ces dobiti sudjenje na maksimalnom nivou! Ocigledno je da se Liverpul poslednjih nedelja gura ka LS a sada i ka tituli. Desava se tako jednom u 50 godina da neki osrednji klub osvoji neku titulu, tako ce i Liverpul a jednom i Arsenal i to ce biti to do 2050 godine ako i tada bude.

budala

pre 10 godina

Ovo nema veze sa temom ali moram da se izjadam negde cekao sam sa ulogom od 5000dinara oko 400.000 dinara i ostao mi Galatasary kec za naplatu spojio sam tiket od srede Galatasary izgubio kuci 0:4 dobio crveni u petom minutu, osecam se jako lose Kunem se da nikada vise necu uci u taj pakao zvani kocka.

Bill Shankley

pre 10 godina

Najlakše je svaliti krivicu na sudiju za poraz. Da je Čelzi igrao bolje i imao neku ideju na sredini terena, taj jedan penal (za koji mnogi kažu da je nepravedno dosuđen) ne bi promenio ništa pri rezultatu. Jednostavno treba da igraju na gol više. Liverpul osvaja titulu. YNWA

offside

pre 10 godina

'Navijam' za Chelsea...ALI... Do kraja sezone sam uz Liverpool! Gerrard zasluzuje titulu! Veliko postovanje imam prema ovoj ekipi Liverpoola! Walk on... And you'll never walk alone!

lane

pre 10 godina

Iako sam navijao da Celzi pobedi,da bi utakmica izmedju Liverpula i Celzija bila utakmica godine(posle finala LS),penal je bio! Glupi Azpilikueta je odigrao ameterski,golman nije iskoristio sansu da postane junak,cak naprotiv i odose bodovi... Steta...

Nemanja

pre 10 godina

Takodje je u svojoj "režiji" Din izostavio isključenje Ramireza za namerno udaranje protivnika u lice. A penal nije neobičan, takvi se stalno sviraju i igrači su naučili da lepo isprate svaki opasan klizeci u šesnaestercu.

zg slavac

pre 10 godina

Kako mi drago. Sad samo još da čujem kmečanje Mou-a i sretan sam! Njegova igra s dva defanzivca u vezi nema ključ za slabije i njihov buker.

inxs

pre 10 godina

Ako se ne varam ovaj isti sudija je pre nekoliko godina priznao gol Drogbe iz ofsajda na Old Trafordu u utakmici koja je prakticno tada odlucila prvenstvo. Sudije te ponekad nagrade, ponekad kazne i Vikam nije u ofsajdu u trenutku kada igrac Sanderlenda sutira na gol, jedan drugi igrac jeste ali ne utice na igru, tako da je tu sve regularno.

lane

pre 10 godina

Iako sam navijao da Celzi pobedi,da bi utakmica izmedju Liverpula i Celzija bila utakmica godine(posle finala LS),penal je bio! Glupi Azpilikueta je odigrao ameterski,golman nije iskoristio sansu da postane junak,cak naprotiv i odose bodovi... Steta...

Polako Anto,polako

pre 10 godina

Matic je ponovo bio najbolje ocenjeni igrac u Celsiju.
(code381, 19. april 2014 20:30)
Nisam primetio da se toliko isticao pa resih da proverim. Ivanovic -7.2
Eto - 7.7 Ramires - 7.6 Vilian- 9.1 Oskar - 7.2 Matic - 7.1

Najbolje ocenjeni posle ove petorice?

Mjau

pre 10 godina

Nije Čelsi bio loš, ispromašivali se, preko 30 šuteva imali, prečke, nesereće i bio je nedosuđen penal za njih u prvom poluvremenu, neko je igrao rukom. Penal je bio smešan, ali dobro, nije im prvi put da kiksnu protiv fenjeraša.
Liverpulu je suđeno da uzme titulu ove godine. Kao što je Čelsiju bila LŠ 2012, tako je PL 2014 namenjena njima.

BgHQ

pre 10 godina

Mislim da bi vecina sudija dosudila penal u toj situaciji.Kontakt je postojao a da li je bio dovoljan za penal,pa postoji slobodno sudijsko uverenje koje ostavlja slobodu arbitrima.

Vox

pre 10 godina

Penal ili ne, Celsi je do tog momenta MORAO da obezbedi pobedu. Pratim Premijer Ligu od nastanka, ali ovo je najneizvesnija i najcudnija sezona /u svakom smislu/ koju pamtim.

On a Cold Rainy Night in Stoke

pre 10 godina

Što kažu ovde, ako hoćeš biti prvi pa moraš biti u stanju ubedljivo nadigrati poslednjeg a ne da kukaš k'o ranjenik. Ali takav je Murinjo, kad njegov tim gubi, drugi su krivi, sudije, sopstveni igrači, klinci što dobacuju lopte, a kad dobija onda je to specijalni, taktičar itd.
A onda pogledam snimak pa i bio je penal. Onaj uklizao a Altindor je doskočio na njegovu nogu na zemlji i izgubio ravnotežu i pao.
A što se tamošnjeg sudijskog kriterijuma i organizacije tiča pa šta da kaže npr Svonsi, oni su prošle godine valjda imali 40 utakmica vezano a da im NIJEDAN penal nije bio dosuđen. Znači za 60 sati igre kao niko nije napravio nikakav prekršaj nad njima u svom šesnaestercu. Pa brate da su igrali dva i po dana sa petogodišnjom decom iz vrtića pa saplelo bi jednom dete nekog slučajno.
Ali tako je to svuda, za mnoge sudije postoje veliki i mali, važni i nevažni.

Bojan Filipovic

pre 10 godina

Nije sudija kriv nego ceo Celsi ,iako navijam za njih ovo me nije zacudilo.Uvek zeznu stvar kad je najvaznije ...prosto ne mogu da verujem kako umeju da pobede sami sebe. Ovi su poslednji na tabeli a Cesli kod kuce ne moze da ih pobedi i ne zasluzuju da budu sampioni...Strasno

osvald

pre 10 godina

Cista statistika. Murinjo nepobedjen 70 utakmica na St. bridzu (ako se ne varam) . I jednom je moralo i to da se desi , a slucaj ne bira...cim je komentator saopstio tan podatak pomislio sam na poraz. Tako je bilo i sa Noletom pre dve godine, cim je pocelo brojanje do rekorda, smrklo mi se.

Goran

pre 10 godina

Kakva kuknjava zbog jednog penala. Pa i da nije dosuđen šta bi to promenilo. Bilo bi 1:1 i opet nema nade. Treba biti objektivan a to u ovoj situaciji znači shvatiti da se ne može svaka utakmica dobijati sa 1:0 i osvajati premier liga. Chelsea je ove sezone dao 67 golova a Liverpool 93 uz utakmicu manje. Skoro 30 golova više, skoro na svakoj utakmici gol više. To je veoma moćan pokazatelj ljudima koji vole i razumeju fudbal. I veoma je dobro za fudbal uopšte da titulu ne izgubi onaj koji u sezoni da 100 golova. To je nepravda, a ne Din ili bilo koji drugi sudija. To je ono što Liverpool izdvaja ove sezone i uz svo poštovanje svih , bila bi kosmička nepravda da Chelsea bude prvak. Iako , hajde da ne dramatizujemo previše, čak i da je Din svirao penal za Chelsea, sledeće subote će svakako biti 4:1 za Liverpool. Samo bi više bolelo nego što će boleti ovako. Barem ćete moći kukati na Dina iako ne vidim šta bi to promenilo do kraja. Nije Liverpool zavisio od Chelsijevih rezultata već od svojih. Tako da nema za čim da žalite.

MilosSt

pre 10 godina

Evo sad gledam Liverpool protiv Norwich-a, ljudi u 15. minutu vode sa 2-0. A vi kukate kako je Chelsea ostecen tj. da im je sudija kriv za poraz. Pa ako su ekipa za tiulu onda moraju tako i da igraju,a e da u 90. minutu jure pobedu protiv poslednje ekipe u Premiership-u. Inace taj Chelsea po imenima ima duplo bolju sredinu i odbrenu od Liverpoola. Inace i naslov je stvarno smesan!

реалан

pre 10 godina

навијач сам челзија, али због овога пратим премијер лигу, кад задњи на табели избаце челзи и сити у борби за титулу и то у гостима, и ако ливерпул освоји, а све изгледа да хоће, биће ми драго... поззз свима који прате најбољу лигу

Kingslayer

pre 10 godina

Ko bi rekao da ce poslednjeplasirana ekipa u samo nekoliko dana odluciti sampiona. Inace navijam za Celzi, ali nemam nista protiv i da Liverpul osvoji.

lecont

pre 10 godina

Celzi...koliko sam voleo taj klub, volim ga i sada, ali...poceli su da mi se gade sa ovakvom igrom...u stvari, ovo nije igra, ovo je mucenje ! mucenje lopte, protivnickih igraca, sudija, gledalaca, dodavaca lopti..ma, cak i ptica, koje se slucajno zadese na stadionu, gde Celzi igra !!! Svako ko se IOLE razume u fudbal, a nije pristrasan, mora da prizna da penal nije postojao, cak je crnac trebao da dobije zuti karton, zbog namere, medjutim, to nije NIKAKVO opravdanje ekipi, koja pretenduje da bude najbolja ! Najbolji gaze sve, ko sto to sad radi Liverpul, moram priznati da ove godine jedino crveni zasluzuju titulu.I jos jedna stvar, sto se tice penala...na zalost, proslo je vreme, kada je VELIKI Fauler (ROBBIE FOWLER )namerno promasivao penale, jer nisu postojali ! Zbog njega, zbog jos mnogih velikih igraca, koje su igrali za Liverpul, zbog navijaca, kopa, covek jednostavno mora, ako ne da voli ovaj klub, onda da ima veliko postovanje za njega ! veliki pozdrav svim navijacima "redsa" od jednog "plavca"