Košarka 57

Sreda, 22.02.2012.

11:37

Pešić preuzima selekciju Nemačke

Trener Crvene zvezde Diva Svetislav Pešić preuzeće nacionalnu selekciju Nemačke objavio je sajt tog kluba, ali to neće uticati na njegov rad u klubu.

Pešiæ preuzima selekciju Nemaèke IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

izgubio kompas pa ne zna 'de udara

pre 12 godina

Milslim da je treci razlog presudio.

U prevodu: ako je zbog Evrope i Evropske unije onda vam je sve oprosteno :)

Mirko

pre 12 godina

Podržavam i svi razlozi su na mestu. Jedino mi se ne dopada što će verovatno igrati protiv nas i onda će nam to biti problem, i ovako i onako...
Pozdrav za Karija, jeste jedan od najboljih i to treba da se vidi i zna, a i potvrđuje budućim uspesima.

djordjevic

pre 12 godina

Grobari, bice malo teze u buducnosti, pominje se neki kk crvena zvezda beograd diva dojcland. Naravno, dominacija ce ipak rutinski biti nastavljena.

KODAR68

pre 12 godina

Vise puta je spominjan Dule Vujosevic u vezi njegovog angazmana samo da razjasnim da ima vazeci ugovor sa CSKA gde mu se isplacuju rate po ugovoru negde preko milion evra po godini. U slucaju da nekog drugog pocne da trenira, usta netreba sumljati da takav trener moze da nadje angazman, od Rusa vise nebi dobijao nista. Matematika je jednostavna.

br12

pre 12 godina

1.Godišnji odmor kod trenere NE postoji. Znam jednog koji je prošle godine proveo u plićaku sa kompom u ruci ,radeći sve vreme!!! Neko mora biti zapostavljen.
2.Ako dodje do razlaza nema obaveze po ugovoru za klub jer su dali saglasnost tj. ako se jedna stolica izmakne Pirke sedi na drugoj a Ćoki ne troši kintu na otpuštenog trenera !!!
3.Ćoki ako ste zadovoljavali Medlin Olbrajt ne dirajte ovu Merkelovu jer nas ova prva još uvek nije zaboravila !!!

bobcha

pre 12 godina

@jelena

Ako lepo saberes trofeje FK i KK Partizan do 1990, i od 1990 shvatices sta znaci podrska drzave zadnjih 20 godina.

Trofeji pre 1990 i posle te godine ne mogu ni da se porede, ustvari mogu, pre 1990 su bile lige medju prvih 10 na svetu, a posle 1990 je najveca boranija na svetu

istina...

pre 12 godina

Ako ne smeta navijacima Olimpijakosa ne vidim zasto bi nama smetalo. Cestitam Pesicu, veliko priznanje za njega i nas klub.
(czv, 22. februar 2012 12:29)

pa zato sto vam ne smeta i osvajate te silne trofeje i vi i Olimpijakos...isti ste po tom pitanju

TIGER

pre 12 godina

(stanko, 22. februar 2012 14:44)
Neinformisani covece!
Dule Vujosevic je predsednik natrofejnijeg SD u nasoj zemlji. Nema on vremena da se bakce sa neki prosecnim reprezentacijama i klubovima...
A koliki je talenat taj kojeg toliko falis, pogledaj gde je danas Dinamo iz Moskve koji je trenirao veliki Pesic, kada je Dinamo imao najveci budzet u Rusiji i veliku zelju da smakne CSKA sa trona! Doticni ih je upropastio, uzeo novac i zapalio... Mislis da ce sa vame uraditi nesto drugo... :)))

stanko

pre 12 godina

Pa Dule V im je bio slobodan! Kako takvu trenersku veličinu da previde? Kako su mogli da zanemare sve njegove uspehe sa reprezentacijom ? A tek one sa CSKA! Pa on čita knjige! On zna sve o svemu! E Nemci, Nemci.... Drugi put se informišite!

jelena

pre 12 godina

Koliko je crvena zvezda veliki kosarkaski klub, govori jedna cinjenica.
U poslednjih 50 godina, od 1962 do 2012, kk crvena zvezda je osvojila ukupno 11 trofeja. 5 puta su bili pobednici kupa ('71, '73, '75, '04 i '06), 5 puta pobednici prvenstva drzave ('69, '72, '93, '94 i '98) i pobednici kupa kupova '74.
Ako na tih 11 trofeja dodamo i 3 kupa i dve jadranske lige koje je osvojio KK FMP, dolazimo do zapanjujuce brojke od cak 16 trofeja osvojenih za samo 50 godina...
Fantastican uspeh velikog kluba.
Pozdrav :)

Samo napred Kari

pre 12 godina

@Čovek radi za novac, podržavam,

A sto ne bi radio na dva fronta.kao da ima ne znam koliko obaveza sa Reprezentacijom Nemacke.Ima isto koliko i Duda sa nasom reprezentacijom. Kvalifikacije za EP. Mladji je od Dude barem deset godina.Drugo covek zna jezik tolike godine radio u Nemackoj i sa njimao svojio EP

Sasa

pre 12 godina

Hvala na lepim zeljama, Draguljce, bas si vickast... ali, ako si mislio na g-dina Pesica, njegov nadimak je Kari.
(Garry, 22. februar 2012 13:01)

# Link komentara

Mnogo ti znas. Prijatelji ga zovu Gari. Postoji i anegdota o tome , ali necu da ti pricam - raspricaces.

(Pirocanac, al` pravi)

Garry

pre 12 godina

@ Grobar sam, ali o Pešiću sve najbolje. Može on uspešno da vodi i Nemačku i Crveno bele(ma kako se zvali). Na kraju krajeva, Piroćancima nikad dosta. Mala šala...Gari samo napred. Još jedno priznanje našim ljudima u Evropi.
(Draguljče, 22. februar 2012 12:00)
Hvala na lepim zeljama, Draguljce, bas si vickast... ali, ako si mislio na g-dina Pesica, njegov nadimak je Kari.

vasa

pre 12 godina

Srecno, pa da privolis nekoga dobroga tamo da predje u Zvezdu! :)
(Manager, 22. februar 2012 12:10)

Još kada bi moglo za dzabe, bilo bi super!!! Oskudacija, pare su poskupele...

GrobaR

pre 12 godina

Dok je Vujosevic vodio CG mi se nismo mogli sastavitit do januara, ovo je veliki minus za CZB Divu. Niste jos ni svesni kakve ce ovo posledice imati za rezultate vaseg kluba jer preko leta Pesic nece raditi sa igracima individualno i takticki. Znam da vam je cilj Evropa ali posle ovoga jako tesko, nazalost Karija interesuju samo pare a to je njegovo legitimno pravo. Samo pitam zasto nije uzeo Srbiju kada je trenirao Lotomatiku a sad se izivljava i ucenjuje domaci klub.

zoran kg

pre 12 godina

Sta ce nama selektor kad imamo Dudu Ivkovica? Pojedinci nisu ni svesni kakve mi velicine imamo od trenera. Pesicu svaka ti cast i guraj samo napred. Zelim ti puno uspeha kako u zivotu tako i na poslovnom planu,a mi cemo se radovati tvojim uspesima jer Indijanapolis nikada necu zaboraviti ,a mogu da te kritikuju samo oni koji ne znaju tvoju velicinu i koji su navikli da mrze i da omalazavaju druge i tudje rezultate. Svaka cast i tebi i Dudi, Zeljku, Bogdanu, Duletu, Sakoti, Zeravici i mnogim drugima koji su doveli nasu kosarku tu gde jeste ,a niko ne shvata koliko smo mi mala zemlja. U Kragujevcu na poslednjoj utakmici Radnicki- Zvezda ,cela hala je ustala i pozdravila Pesica i tako treba da se svi mi ponasamo i da negujemo zdrave odnose,a ne da ovakvim komentarima omalovazavamo velicine i sve vise dokazujemo koliko nam je kolektivna svest niska-bez obzira kojoj navijackoj grupaciji pripadali.

UrosBg

pre 12 godina

Neka je sa srecom na novoj funkciji. Nadam se da Zvezda nece biti zapostavljena Karijevim angazmanom u Nemackoj reprezentaciji. Ovo se vec dugo ocekivalo i verujem da je vec odavno sve bilo dogovoreno, samo je trebalo naci najbolji nacin da se uklope obaveze u Zvezdi i Nemackoj reprezentaciji.

Nemanja Cvetkovic Klupa

pre 12 godina

Samo ti napravi igrace od Cveleta i Nedovica, pa budi selektor i Albanije ako zelis, uopste nije bitno! Rad u reprezentaciji Nemacke nije samo rad u vreme godisnjeg odmora koga se gospodin Pesic "odrice" zarad velikog ugovora, ima tu mnooogo vise posla i to usred prelaznog roka koji ce ove godine biti kljucan za Zvezdu ove godine. Najiskusnijim igracima naseg tima istice ugovor (Popovic Petar, Popovic Bojan, Omar Tomas, Mile Ilic), a najperspektivniji igraci imaju mizernu minutazu (osim Milutinovica).
U petak svi u Pionir da pruzimo podrsku momcima, a utiske cemo da sredjujemo na kraju sezone. Nadamo se najboljem, ali ne treba ni slepo verovati svemu sto kazu celnici kluba i gospodin Pesic.

alejandro

pre 12 godina

a jel grobari,dok je vujosevic vodio partizan i bio selektor crne gore,to vam je bilo ok?saberite se malo!
(nn, 22. februar 2012 13:00)

Brate niko nije lose nista rekao o tome sto Pesic vodi i Nemacku. Procitaj malo bolje! Sve najbolje na klupi Nemaca Kari, a na klupi zvezde neka bude kao i do sada! ;)

Čovek radi za novac, podržavam

pre 12 godina

Pre pola godine nije ga niko zvao, ostao je bez angažmana i onda je Čoviću uzeo verovatno dobar honorar. Sad kad su ga prihvatili Nemci, uskoro će biti ono - teško je raditi na dva fronta, putovati tamo i ovamo, a nisam više ni tako mlad i biće to adio FMP-u. Ništa strašno. Nema on ovde tim koji može nešto da uradi. I njemu je dosta poraza - sa ABA i našim kupom ima ih 13 komada, a biće još.

alejandro

pre 12 godina

Svaka cast Pesicu! Sve najbolje na klupi Nemacke zeli ti Partizanovac!
P.s. Covic zeli da odobrovolji Merkelovu?! E to je vec za zanimljive komentare! Navalite :)))

ST

pre 12 godina

Već vidim Tadića kako ga odlikuje za dobijanja kandidature, jer da njega nije bilo ništa od EU...mnogo ste smešni. Čovek je prihvatio novi posao i to je to, i ne treba da nam pričate ove budalaštine.

Joki

pre 12 godina

Meni je Kari simpatican covek a i usrecio me je evropskom i svetskom titulom sa reprezentacijom. Takodje ono sto je napravio sa Nemcima ili Barselonom pa i sa Zvezdom je za skinuti kapu. Uh, zaboravih Bormio. Ali hteo sam da pitam nesto sasvim drugo: razume li njega neko , ljudi , sta prica kad gostuje na tv ili daje izjave? U rangu , ako ne i bolje , od Cede Jovanovica i Mila Djukanovica.
Oni imaju razloge da tako ciljano govore ali Kari nema. Vise puta sam pokusavao da vratim snimak i da dokucim o cemu se radi ali nista.

Riki

pre 12 godina

Pesicu cestitke na angazmanu. Nemacka je dovoljno ambiciozna a taman nedovoljno kvalitetna i organizovana pa eto prilike da se opet iskaze. Covic bi da ispadne vickast ali ne vredi-iz svake njegove izjave izbija politikantstvo.

Mile

pre 12 godina

A nasu reprezentaciju je permanentno je odbijao,uz obrazlozenje da joj treba ,,profesionalac" a kada dosao poziv Svaba,Pirocanac je odmah to prihvatio.E moj patrioto....Nikad necu da zaboravim 2006. kada je trebao da se vrati na kormilo Srbije ali je odbio jer je kao imao obaveze u Romi,a nakon mesec dana je dobio otkaz u istom timu. Svaka mu cast kao treneru,ali je mali kao covek

Draguljče

pre 12 godina

Grobar sam, ali o Pešiću sve najbolje. Može on uspešno da vodi i Nemačku i Crveno bele(ma kako se zvali). Na kraju krajeva, Piroćancima nikad dosta. Mala šala...Gari samo napred. Još jedno priznanje našim ljudima u Evropi.

Oliver

pre 12 godina

Mislim da ove tri stvari vredjaju inteligenciju svakog normalnog coveka:
1.razlog: Za Zvezdu je čast da njen trener bude selektor reprezentacije Nemačke
2.razlog: Pešić je sam pristao da se odrekne godišnjeg odmora pa se njegov angažman u selekciji Nemačke neće odraziti na rad u Crvenoj Zvezdi
3.razlog: Na ovaj način cemo pokušati da odobrovoljimo gospođu Merkel da Srbiji da zeleno svetlo za kandidaturu za ulazak u Evropsku uniju...
I posle onog prvog POKUŠAJA u Zvezdi sam rekao da je Pešić jedan jako neozbiljan covek. Svaka čast na stručnosti, ali jos uvek nema nikakvih rezultata. A sad jos i ovo... Najvise nade sam polagao u njegov rad sa mladjim selekcijama. Pored ovoga, to ce biti nemoguce. Sramota. Nemam reči.

Dragutin

pre 12 godina

Odlicno resenje za njega previse je visok kalibar da gubi vreme samo na Zvezdu i da sve prodje idealno u sta sumnjam ,Zvezda nece biti faktor ni za 3 godine .Ko to da ceka ?

Xin Zhao

pre 12 godina

Bila bi ovo lepsa vest da je Pesic dobio zeleno svetlo da bude selektor nase reprezentacije. Ovako znaci samo da ce imati manje vremena da se posveti radu u Zvezdi koja je konacno pocela da izgleda kao ozbiljan tim...

Draguljče

pre 12 godina

Grobar sam, ali o Pešiću sve najbolje. Može on uspešno da vodi i Nemačku i Crveno bele(ma kako se zvali). Na kraju krajeva, Piroćancima nikad dosta. Mala šala...Gari samo napred. Još jedno priznanje našim ljudima u Evropi.

Dragutin

pre 12 godina

Odlicno resenje za njega previse je visok kalibar da gubi vreme samo na Zvezdu i da sve prodje idealno u sta sumnjam ,Zvezda nece biti faktor ni za 3 godine .Ko to da ceka ?

Mile

pre 12 godina

A nasu reprezentaciju je permanentno je odbijao,uz obrazlozenje da joj treba ,,profesionalac" a kada dosao poziv Svaba,Pirocanac je odmah to prihvatio.E moj patrioto....Nikad necu da zaboravim 2006. kada je trebao da se vrati na kormilo Srbije ali je odbio jer je kao imao obaveze u Romi,a nakon mesec dana je dobio otkaz u istom timu. Svaka mu cast kao treneru,ali je mali kao covek

Riki

pre 12 godina

Pesicu cestitke na angazmanu. Nemacka je dovoljno ambiciozna a taman nedovoljno kvalitetna i organizovana pa eto prilike da se opet iskaze. Covic bi da ispadne vickast ali ne vredi-iz svake njegove izjave izbija politikantstvo.

zoran kg

pre 12 godina

Sta ce nama selektor kad imamo Dudu Ivkovica? Pojedinci nisu ni svesni kakve mi velicine imamo od trenera. Pesicu svaka ti cast i guraj samo napred. Zelim ti puno uspeha kako u zivotu tako i na poslovnom planu,a mi cemo se radovati tvojim uspesima jer Indijanapolis nikada necu zaboraviti ,a mogu da te kritikuju samo oni koji ne znaju tvoju velicinu i koji su navikli da mrze i da omalazavaju druge i tudje rezultate. Svaka cast i tebi i Dudi, Zeljku, Bogdanu, Duletu, Sakoti, Zeravici i mnogim drugima koji su doveli nasu kosarku tu gde jeste ,a niko ne shvata koliko smo mi mala zemlja. U Kragujevcu na poslednjoj utakmici Radnicki- Zvezda ,cela hala je ustala i pozdravila Pesica i tako treba da se svi mi ponasamo i da negujemo zdrave odnose,a ne da ovakvim komentarima omalovazavamo velicine i sve vise dokazujemo koliko nam je kolektivna svest niska-bez obzira kojoj navijackoj grupaciji pripadali.

istina...

pre 12 godina

Ako ne smeta navijacima Olimpijakosa ne vidim zasto bi nama smetalo. Cestitam Pesicu, veliko priznanje za njega i nas klub.
(czv, 22. februar 2012 12:29)

pa zato sto vam ne smeta i osvajate te silne trofeje i vi i Olimpijakos...isti ste po tom pitanju

Xin Zhao

pre 12 godina

Bila bi ovo lepsa vest da je Pesic dobio zeleno svetlo da bude selektor nase reprezentacije. Ovako znaci samo da ce imati manje vremena da se posveti radu u Zvezdi koja je konacno pocela da izgleda kao ozbiljan tim...

alejandro

pre 12 godina

a jel grobari,dok je vujosevic vodio partizan i bio selektor crne gore,to vam je bilo ok?saberite se malo!
(nn, 22. februar 2012 13:00)

Brate niko nije lose nista rekao o tome sto Pesic vodi i Nemacku. Procitaj malo bolje! Sve najbolje na klupi Nemaca Kari, a na klupi zvezde neka bude kao i do sada! ;)

jelena

pre 12 godina

Koliko je crvena zvezda veliki kosarkaski klub, govori jedna cinjenica.
U poslednjih 50 godina, od 1962 do 2012, kk crvena zvezda je osvojila ukupno 11 trofeja. 5 puta su bili pobednici kupa ('71, '73, '75, '04 i '06), 5 puta pobednici prvenstva drzave ('69, '72, '93, '94 i '98) i pobednici kupa kupova '74.
Ako na tih 11 trofeja dodamo i 3 kupa i dve jadranske lige koje je osvojio KK FMP, dolazimo do zapanjujuce brojke od cak 16 trofeja osvojenih za samo 50 godina...
Fantastican uspeh velikog kluba.
Pozdrav :)

GrobaR

pre 12 godina

Dok je Vujosevic vodio CG mi se nismo mogli sastavitit do januara, ovo je veliki minus za CZB Divu. Niste jos ni svesni kakve ce ovo posledice imati za rezultate vaseg kluba jer preko leta Pesic nece raditi sa igracima individualno i takticki. Znam da vam je cilj Evropa ali posle ovoga jako tesko, nazalost Karija interesuju samo pare a to je njegovo legitimno pravo. Samo pitam zasto nije uzeo Srbiju kada je trenirao Lotomatiku a sad se izivljava i ucenjuje domaci klub.

TIGER

pre 12 godina

(stanko, 22. februar 2012 14:44)
Neinformisani covece!
Dule Vujosevic je predsednik natrofejnijeg SD u nasoj zemlji. Nema on vremena da se bakce sa neki prosecnim reprezentacijama i klubovima...
A koliki je talenat taj kojeg toliko falis, pogledaj gde je danas Dinamo iz Moskve koji je trenirao veliki Pesic, kada je Dinamo imao najveci budzet u Rusiji i veliku zelju da smakne CSKA sa trona! Doticni ih je upropastio, uzeo novac i zapalio... Mislis da ce sa vame uraditi nesto drugo... :)))

vasa

pre 12 godina

Srecno, pa da privolis nekoga dobroga tamo da predje u Zvezdu! :)
(Manager, 22. februar 2012 12:10)

Još kada bi moglo za dzabe, bilo bi super!!! Oskudacija, pare su poskupele...

stanko

pre 12 godina

Pa Dule V im je bio slobodan! Kako takvu trenersku veličinu da previde? Kako su mogli da zanemare sve njegove uspehe sa reprezentacijom ? A tek one sa CSKA! Pa on čita knjige! On zna sve o svemu! E Nemci, Nemci.... Drugi put se informišite!

Garry

pre 12 godina

@ Grobar sam, ali o Pešiću sve najbolje. Može on uspešno da vodi i Nemačku i Crveno bele(ma kako se zvali). Na kraju krajeva, Piroćancima nikad dosta. Mala šala...Gari samo napred. Još jedno priznanje našim ljudima u Evropi.
(Draguljče, 22. februar 2012 12:00)
Hvala na lepim zeljama, Draguljce, bas si vickast... ali, ako si mislio na g-dina Pesica, njegov nadimak je Kari.

alejandro

pre 12 godina

Svaka cast Pesicu! Sve najbolje na klupi Nemacke zeli ti Partizanovac!
P.s. Covic zeli da odobrovolji Merkelovu?! E to je vec za zanimljive komentare! Navalite :)))

KODAR68

pre 12 godina

Vise puta je spominjan Dule Vujosevic u vezi njegovog angazmana samo da razjasnim da ima vazeci ugovor sa CSKA gde mu se isplacuju rate po ugovoru negde preko milion evra po godini. U slucaju da nekog drugog pocne da trenira, usta netreba sumljati da takav trener moze da nadje angazman, od Rusa vise nebi dobijao nista. Matematika je jednostavna.

Čovek radi za novac, podržavam

pre 12 godina

Pre pola godine nije ga niko zvao, ostao je bez angažmana i onda je Čoviću uzeo verovatno dobar honorar. Sad kad su ga prihvatili Nemci, uskoro će biti ono - teško je raditi na dva fronta, putovati tamo i ovamo, a nisam više ni tako mlad i biće to adio FMP-u. Ništa strašno. Nema on ovde tim koji može nešto da uradi. I njemu je dosta poraza - sa ABA i našim kupom ima ih 13 komada, a biće još.

Sasa

pre 12 godina

Hvala na lepim zeljama, Draguljce, bas si vickast... ali, ako si mislio na g-dina Pesica, njegov nadimak je Kari.
(Garry, 22. februar 2012 13:01)

# Link komentara

Mnogo ti znas. Prijatelji ga zovu Gari. Postoji i anegdota o tome , ali necu da ti pricam - raspricaces.

(Pirocanac, al` pravi)

Joki

pre 12 godina

Meni je Kari simpatican covek a i usrecio me je evropskom i svetskom titulom sa reprezentacijom. Takodje ono sto je napravio sa Nemcima ili Barselonom pa i sa Zvezdom je za skinuti kapu. Uh, zaboravih Bormio. Ali hteo sam da pitam nesto sasvim drugo: razume li njega neko , ljudi , sta prica kad gostuje na tv ili daje izjave? U rangu , ako ne i bolje , od Cede Jovanovica i Mila Djukanovica.
Oni imaju razloge da tako ciljano govore ali Kari nema. Vise puta sam pokusavao da vratim snimak i da dokucim o cemu se radi ali nista.

ST

pre 12 godina

Već vidim Tadića kako ga odlikuje za dobijanja kandidature, jer da njega nije bilo ništa od EU...mnogo ste smešni. Čovek je prihvatio novi posao i to je to, i ne treba da nam pričate ove budalaštine.

Samo napred Kari

pre 12 godina

@Čovek radi za novac, podržavam,

A sto ne bi radio na dva fronta.kao da ima ne znam koliko obaveza sa Reprezentacijom Nemacke.Ima isto koliko i Duda sa nasom reprezentacijom. Kvalifikacije za EP. Mladji je od Dude barem deset godina.Drugo covek zna jezik tolike godine radio u Nemackoj i sa njimao svojio EP

djordjevic

pre 12 godina

Grobari, bice malo teze u buducnosti, pominje se neki kk crvena zvezda beograd diva dojcland. Naravno, dominacija ce ipak rutinski biti nastavljena.

Oliver

pre 12 godina

Mislim da ove tri stvari vredjaju inteligenciju svakog normalnog coveka:
1.razlog: Za Zvezdu je čast da njen trener bude selektor reprezentacije Nemačke
2.razlog: Pešić je sam pristao da se odrekne godišnjeg odmora pa se njegov angažman u selekciji Nemačke neće odraziti na rad u Crvenoj Zvezdi
3.razlog: Na ovaj način cemo pokušati da odobrovoljimo gospođu Merkel da Srbiji da zeleno svetlo za kandidaturu za ulazak u Evropsku uniju...
I posle onog prvog POKUŠAJA u Zvezdi sam rekao da je Pešić jedan jako neozbiljan covek. Svaka čast na stručnosti, ali jos uvek nema nikakvih rezultata. A sad jos i ovo... Najvise nade sam polagao u njegov rad sa mladjim selekcijama. Pored ovoga, to ce biti nemoguce. Sramota. Nemam reči.

bobcha

pre 12 godina

@jelena

Ako lepo saberes trofeje FK i KK Partizan do 1990, i od 1990 shvatices sta znaci podrska drzave zadnjih 20 godina.

Trofeji pre 1990 i posle te godine ne mogu ni da se porede, ustvari mogu, pre 1990 su bile lige medju prvih 10 na svetu, a posle 1990 je najveca boranija na svetu

br12

pre 12 godina

1.Godišnji odmor kod trenere NE postoji. Znam jednog koji je prošle godine proveo u plićaku sa kompom u ruci ,radeći sve vreme!!! Neko mora biti zapostavljen.
2.Ako dodje do razlaza nema obaveze po ugovoru za klub jer su dali saglasnost tj. ako se jedna stolica izmakne Pirke sedi na drugoj a Ćoki ne troši kintu na otpuštenog trenera !!!
3.Ćoki ako ste zadovoljavali Medlin Olbrajt ne dirajte ovu Merkelovu jer nas ova prva još uvek nije zaboravila !!!

Nemanja Cvetkovic Klupa

pre 12 godina

Samo ti napravi igrace od Cveleta i Nedovica, pa budi selektor i Albanije ako zelis, uopste nije bitno! Rad u reprezentaciji Nemacke nije samo rad u vreme godisnjeg odmora koga se gospodin Pesic "odrice" zarad velikog ugovora, ima tu mnooogo vise posla i to usred prelaznog roka koji ce ove godine biti kljucan za Zvezdu ove godine. Najiskusnijim igracima naseg tima istice ugovor (Popovic Petar, Popovic Bojan, Omar Tomas, Mile Ilic), a najperspektivniji igraci imaju mizernu minutazu (osim Milutinovica).
U petak svi u Pionir da pruzimo podrsku momcima, a utiske cemo da sredjujemo na kraju sezone. Nadamo se najboljem, ali ne treba ni slepo verovati svemu sto kazu celnici kluba i gospodin Pesic.

izgubio kompas pa ne zna 'de udara

pre 12 godina

Milslim da je treci razlog presudio.

U prevodu: ako je zbog Evrope i Evropske unije onda vam je sve oprosteno :)

UrosBg

pre 12 godina

Neka je sa srecom na novoj funkciji. Nadam se da Zvezda nece biti zapostavljena Karijevim angazmanom u Nemackoj reprezentaciji. Ovo se vec dugo ocekivalo i verujem da je vec odavno sve bilo dogovoreno, samo je trebalo naci najbolji nacin da se uklope obaveze u Zvezdi i Nemackoj reprezentaciji.

Mirko

pre 12 godina

Podržavam i svi razlozi su na mestu. Jedino mi se ne dopada što će verovatno igrati protiv nas i onda će nam to biti problem, i ovako i onako...
Pozdrav za Karija, jeste jedan od najboljih i to treba da se vidi i zna, a i potvrđuje budućim uspesima.

Mile

pre 12 godina

A nasu reprezentaciju je permanentno je odbijao,uz obrazlozenje da joj treba ,,profesionalac" a kada dosao poziv Svaba,Pirocanac je odmah to prihvatio.E moj patrioto....Nikad necu da zaboravim 2006. kada je trebao da se vrati na kormilo Srbije ali je odbio jer je kao imao obaveze u Romi,a nakon mesec dana je dobio otkaz u istom timu. Svaka mu cast kao treneru,ali je mali kao covek

Dragutin

pre 12 godina

Odlicno resenje za njega previse je visok kalibar da gubi vreme samo na Zvezdu i da sve prodje idealno u sta sumnjam ,Zvezda nece biti faktor ni za 3 godine .Ko to da ceka ?

stanko

pre 12 godina

Pa Dule V im je bio slobodan! Kako takvu trenersku veličinu da previde? Kako su mogli da zanemare sve njegove uspehe sa reprezentacijom ? A tek one sa CSKA! Pa on čita knjige! On zna sve o svemu! E Nemci, Nemci.... Drugi put se informišite!

bobcha

pre 12 godina

@jelena

Ako lepo saberes trofeje FK i KK Partizan do 1990, i od 1990 shvatices sta znaci podrska drzave zadnjih 20 godina.

Trofeji pre 1990 i posle te godine ne mogu ni da se porede, ustvari mogu, pre 1990 su bile lige medju prvih 10 na svetu, a posle 1990 je najveca boranija na svetu

Xin Zhao

pre 12 godina

Bila bi ovo lepsa vest da je Pesic dobio zeleno svetlo da bude selektor nase reprezentacije. Ovako znaci samo da ce imati manje vremena da se posveti radu u Zvezdi koja je konacno pocela da izgleda kao ozbiljan tim...

Oliver

pre 12 godina

Mislim da ove tri stvari vredjaju inteligenciju svakog normalnog coveka:
1.razlog: Za Zvezdu je čast da njen trener bude selektor reprezentacije Nemačke
2.razlog: Pešić je sam pristao da se odrekne godišnjeg odmora pa se njegov angažman u selekciji Nemačke neće odraziti na rad u Crvenoj Zvezdi
3.razlog: Na ovaj način cemo pokušati da odobrovoljimo gospođu Merkel da Srbiji da zeleno svetlo za kandidaturu za ulazak u Evropsku uniju...
I posle onog prvog POKUŠAJA u Zvezdi sam rekao da je Pešić jedan jako neozbiljan covek. Svaka čast na stručnosti, ali jos uvek nema nikakvih rezultata. A sad jos i ovo... Najvise nade sam polagao u njegov rad sa mladjim selekcijama. Pored ovoga, to ce biti nemoguce. Sramota. Nemam reči.

Čovek radi za novac, podržavam

pre 12 godina

Pre pola godine nije ga niko zvao, ostao je bez angažmana i onda je Čoviću uzeo verovatno dobar honorar. Sad kad su ga prihvatili Nemci, uskoro će biti ono - teško je raditi na dva fronta, putovati tamo i ovamo, a nisam više ni tako mlad i biće to adio FMP-u. Ništa strašno. Nema on ovde tim koji može nešto da uradi. I njemu je dosta poraza - sa ABA i našim kupom ima ih 13 komada, a biće još.

Draguljče

pre 12 godina

Grobar sam, ali o Pešiću sve najbolje. Može on uspešno da vodi i Nemačku i Crveno bele(ma kako se zvali). Na kraju krajeva, Piroćancima nikad dosta. Mala šala...Gari samo napred. Još jedno priznanje našim ljudima u Evropi.

jelena

pre 12 godina

Koliko je crvena zvezda veliki kosarkaski klub, govori jedna cinjenica.
U poslednjih 50 godina, od 1962 do 2012, kk crvena zvezda je osvojila ukupno 11 trofeja. 5 puta su bili pobednici kupa ('71, '73, '75, '04 i '06), 5 puta pobednici prvenstva drzave ('69, '72, '93, '94 i '98) i pobednici kupa kupova '74.
Ako na tih 11 trofeja dodamo i 3 kupa i dve jadranske lige koje je osvojio KK FMP, dolazimo do zapanjujuce brojke od cak 16 trofeja osvojenih za samo 50 godina...
Fantastican uspeh velikog kluba.
Pozdrav :)

TIGER

pre 12 godina

(stanko, 22. februar 2012 14:44)
Neinformisani covece!
Dule Vujosevic je predsednik natrofejnijeg SD u nasoj zemlji. Nema on vremena da se bakce sa neki prosecnim reprezentacijama i klubovima...
A koliki je talenat taj kojeg toliko falis, pogledaj gde je danas Dinamo iz Moskve koji je trenirao veliki Pesic, kada je Dinamo imao najveci budzet u Rusiji i veliku zelju da smakne CSKA sa trona! Doticni ih je upropastio, uzeo novac i zapalio... Mislis da ce sa vame uraditi nesto drugo... :)))

Riki

pre 12 godina

Pesicu cestitke na angazmanu. Nemacka je dovoljno ambiciozna a taman nedovoljno kvalitetna i organizovana pa eto prilike da se opet iskaze. Covic bi da ispadne vickast ali ne vredi-iz svake njegove izjave izbija politikantstvo.

GrobaR

pre 12 godina

Dok je Vujosevic vodio CG mi se nismo mogli sastavitit do januara, ovo je veliki minus za CZB Divu. Niste jos ni svesni kakve ce ovo posledice imati za rezultate vaseg kluba jer preko leta Pesic nece raditi sa igracima individualno i takticki. Znam da vam je cilj Evropa ali posle ovoga jako tesko, nazalost Karija interesuju samo pare a to je njegovo legitimno pravo. Samo pitam zasto nije uzeo Srbiju kada je trenirao Lotomatiku a sad se izivljava i ucenjuje domaci klub.

Garry

pre 12 godina

@ Grobar sam, ali o Pešiću sve najbolje. Može on uspešno da vodi i Nemačku i Crveno bele(ma kako se zvali). Na kraju krajeva, Piroćancima nikad dosta. Mala šala...Gari samo napred. Još jedno priznanje našim ljudima u Evropi.
(Draguljče, 22. februar 2012 12:00)
Hvala na lepim zeljama, Draguljce, bas si vickast... ali, ako si mislio na g-dina Pesica, njegov nadimak je Kari.

Samo napred Kari

pre 12 godina

@Čovek radi za novac, podržavam,

A sto ne bi radio na dva fronta.kao da ima ne znam koliko obaveza sa Reprezentacijom Nemacke.Ima isto koliko i Duda sa nasom reprezentacijom. Kvalifikacije za EP. Mladji je od Dude barem deset godina.Drugo covek zna jezik tolike godine radio u Nemackoj i sa njimao svojio EP

istina...

pre 12 godina

Ako ne smeta navijacima Olimpijakosa ne vidim zasto bi nama smetalo. Cestitam Pesicu, veliko priznanje za njega i nas klub.
(czv, 22. februar 2012 12:29)

pa zato sto vam ne smeta i osvajate te silne trofeje i vi i Olimpijakos...isti ste po tom pitanju

ST

pre 12 godina

Već vidim Tadića kako ga odlikuje za dobijanja kandidature, jer da njega nije bilo ništa od EU...mnogo ste smešni. Čovek je prihvatio novi posao i to je to, i ne treba da nam pričate ove budalaštine.

Mirko

pre 12 godina

Podržavam i svi razlozi su na mestu. Jedino mi se ne dopada što će verovatno igrati protiv nas i onda će nam to biti problem, i ovako i onako...
Pozdrav za Karija, jeste jedan od najboljih i to treba da se vidi i zna, a i potvrđuje budućim uspesima.

Nemanja Cvetkovic Klupa

pre 12 godina

Samo ti napravi igrace od Cveleta i Nedovica, pa budi selektor i Albanije ako zelis, uopste nije bitno! Rad u reprezentaciji Nemacke nije samo rad u vreme godisnjeg odmora koga se gospodin Pesic "odrice" zarad velikog ugovora, ima tu mnooogo vise posla i to usred prelaznog roka koji ce ove godine biti kljucan za Zvezdu ove godine. Najiskusnijim igracima naseg tima istice ugovor (Popovic Petar, Popovic Bojan, Omar Tomas, Mile Ilic), a najperspektivniji igraci imaju mizernu minutazu (osim Milutinovica).
U petak svi u Pionir da pruzimo podrsku momcima, a utiske cemo da sredjujemo na kraju sezone. Nadamo se najboljem, ali ne treba ni slepo verovati svemu sto kazu celnici kluba i gospodin Pesic.

Joki

pre 12 godina

Meni je Kari simpatican covek a i usrecio me je evropskom i svetskom titulom sa reprezentacijom. Takodje ono sto je napravio sa Nemcima ili Barselonom pa i sa Zvezdom je za skinuti kapu. Uh, zaboravih Bormio. Ali hteo sam da pitam nesto sasvim drugo: razume li njega neko , ljudi , sta prica kad gostuje na tv ili daje izjave? U rangu , ako ne i bolje , od Cede Jovanovica i Mila Djukanovica.
Oni imaju razloge da tako ciljano govore ali Kari nema. Vise puta sam pokusavao da vratim snimak i da dokucim o cemu se radi ali nista.

djordjevic

pre 12 godina

Grobari, bice malo teze u buducnosti, pominje se neki kk crvena zvezda beograd diva dojcland. Naravno, dominacija ce ipak rutinski biti nastavljena.

zoran kg

pre 12 godina

Sta ce nama selektor kad imamo Dudu Ivkovica? Pojedinci nisu ni svesni kakve mi velicine imamo od trenera. Pesicu svaka ti cast i guraj samo napred. Zelim ti puno uspeha kako u zivotu tako i na poslovnom planu,a mi cemo se radovati tvojim uspesima jer Indijanapolis nikada necu zaboraviti ,a mogu da te kritikuju samo oni koji ne znaju tvoju velicinu i koji su navikli da mrze i da omalazavaju druge i tudje rezultate. Svaka cast i tebi i Dudi, Zeljku, Bogdanu, Duletu, Sakoti, Zeravici i mnogim drugima koji su doveli nasu kosarku tu gde jeste ,a niko ne shvata koliko smo mi mala zemlja. U Kragujevcu na poslednjoj utakmici Radnicki- Zvezda ,cela hala je ustala i pozdravila Pesica i tako treba da se svi mi ponasamo i da negujemo zdrave odnose,a ne da ovakvim komentarima omalovazavamo velicine i sve vise dokazujemo koliko nam je kolektivna svest niska-bez obzira kojoj navijackoj grupaciji pripadali.

KODAR68

pre 12 godina

Vise puta je spominjan Dule Vujosevic u vezi njegovog angazmana samo da razjasnim da ima vazeci ugovor sa CSKA gde mu se isplacuju rate po ugovoru negde preko milion evra po godini. U slucaju da nekog drugog pocne da trenira, usta netreba sumljati da takav trener moze da nadje angazman, od Rusa vise nebi dobijao nista. Matematika je jednostavna.

UrosBg

pre 12 godina

Neka je sa srecom na novoj funkciji. Nadam se da Zvezda nece biti zapostavljena Karijevim angazmanom u Nemackoj reprezentaciji. Ovo se vec dugo ocekivalo i verujem da je vec odavno sve bilo dogovoreno, samo je trebalo naci najbolji nacin da se uklope obaveze u Zvezdi i Nemackoj reprezentaciji.

vasa

pre 12 godina

Srecno, pa da privolis nekoga dobroga tamo da predje u Zvezdu! :)
(Manager, 22. februar 2012 12:10)

Još kada bi moglo za dzabe, bilo bi super!!! Oskudacija, pare su poskupele...

izgubio kompas pa ne zna 'de udara

pre 12 godina

Milslim da je treci razlog presudio.

U prevodu: ako je zbog Evrope i Evropske unije onda vam je sve oprosteno :)

alejandro

pre 12 godina

a jel grobari,dok je vujosevic vodio partizan i bio selektor crne gore,to vam je bilo ok?saberite se malo!
(nn, 22. februar 2012 13:00)

Brate niko nije lose nista rekao o tome sto Pesic vodi i Nemacku. Procitaj malo bolje! Sve najbolje na klupi Nemaca Kari, a na klupi zvezde neka bude kao i do sada! ;)

br12

pre 12 godina

1.Godišnji odmor kod trenere NE postoji. Znam jednog koji je prošle godine proveo u plićaku sa kompom u ruci ,radeći sve vreme!!! Neko mora biti zapostavljen.
2.Ako dodje do razlaza nema obaveze po ugovoru za klub jer su dali saglasnost tj. ako se jedna stolica izmakne Pirke sedi na drugoj a Ćoki ne troši kintu na otpuštenog trenera !!!
3.Ćoki ako ste zadovoljavali Medlin Olbrajt ne dirajte ovu Merkelovu jer nas ova prva još uvek nije zaboravila !!!

Sasa

pre 12 godina

Hvala na lepim zeljama, Draguljce, bas si vickast... ali, ako si mislio na g-dina Pesica, njegov nadimak je Kari.
(Garry, 22. februar 2012 13:01)

# Link komentara

Mnogo ti znas. Prijatelji ga zovu Gari. Postoji i anegdota o tome , ali necu da ti pricam - raspricaces.

(Pirocanac, al` pravi)

alejandro

pre 12 godina

Svaka cast Pesicu! Sve najbolje na klupi Nemacke zeli ti Partizanovac!
P.s. Covic zeli da odobrovolji Merkelovu?! E to je vec za zanimljive komentare! Navalite :)))