Subota, 19.04.2014.

21:07

Murinjo: Čestitam Majku Dinu

Žoze Murinjo pretrpeo je prvi poraz na klupi Čelsija u 78. utakmici na kormilu ’plavaca’, i to na kakav način!

Izvor: B92

Murinjo: Èestitam Majku Dinu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

99 Komentari

Sortiraj po:

Kontra

pre 10 godina

E moj Murinjo i mi imamo klub koji sudije guraju. Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (PIVKE, 19. april 2014 22:35)

Jel mislis na onaj sto je vec 6 godina prvak a sada se neko usudio da bude prvi umjesto njih? (MVP, 19. april 2014 23:32)

Pa kad budeš izguglao i uporedio koliko je u tih 6 godina svirano penala za cz a koliko za Partizan, shvatićeš šta je čovek hteo da kaže...verovatno je cz toliko bila nadmoćnija da je tim penalima i dobijala utakmice...čudno?!

brum

pre 10 godina

Skrtel je vise golova dao od Toresa i Soldada,
Uzmite njega kao spica u Celsi ili Totenhem.
Dali smo najvise golova,pogodili najvise stativa/precki...
Murinjo moj dobri,
cool!

borko

pre 10 godina

Kakav kukac!
Pa i da nije bilo penala ostalo bi 1:1. Kako su onda dali sve od sebe? To znaci da nisu dovoljno dobri ili da tvoja taktika ne valja.
Kad god pobedi to je bila sjajna taktika, kad god izgubi krive su sudije, deca koja skupljaju loptu itd.

Super Aleks

pre 10 godina

Pa i treba da mu cestita kad mu nije iskljucio igraca u 43.min.
...ili mozda niko nije video kad Ramires udara coveka laktom u lice bez lopte!!??

gunner

pre 10 godina

Svi sto kazu da je namssteno za L'pool da se okupe, napiju i isplacu. Ja castim. Ili bolje da sacekaju da prodje i mec sa Celsijem. Novi materijal ce imati.

Gol

pre 10 godina

Lik dobio u ruke tim od 300.000.000 evra i izgubio titulu od Sanderlenda, VBA i Kristal Palasa. Pa jel treba Kavani i Levandovski da dodju da bi uzeo titulu. Jos će kao vrhunac luzerske sezone da pukne u finalu LS i to od Reala. Ako uopste prodju sjajni Atletiko.

nema predaje - ne damo titulu

pre 10 godina

Liverpool, Juventus i Zvezda sampioni.
To je to, fudbalski!
(Dragan BL, 20. april 2014 09:36)

Polako rodjace...ovaj prvi je pobedio u svim bitnim utakmicama, drugi ima veliku razliku u odnosu na pratioca, a treceg ceka provalija na JNA....

dex

pre 10 godina

@premier league fan

Siti ima lak raspored??? Gostuju Evertonu i Kristal Palasu. Palas je posle Liverpula u najboljoj formi, posto su vezali 5 pobeda. S obzirom da Siti nije mogao izaci na kraj sa Sandeelendom, svasta je moguce protiv Palasa, a jos igraju svaka 3 dana...

One night in May

pre 10 godina

To moras da kazes Lazaru (Benfika) Mitru(Anderleht) Jojicu( Dortmund, danas postigao gol u sestom min.) i da ne nabrajam igrace unazad koji su igrali u Partizanu poslednjih 7, 8 god. znas ih ti odlicno a znas i u kojim klubovima sada igraju. E te vidis igrace su kako kazes gurale sudije i Tole?? Jadan si ti.
(069 nikada telekom, 20. april 2014 03:41)

Objasnices nam onda kako su prvi na tabeli Atletiko Madrid, Liverpul i Standard? Niko od njih nije individualno gledano ni medju dva najbolja tima u svojoj zemlji, al' ipak su prvi na tabeli...
Takodje, tim rezonom, Ninkovic, ubedljivo najbolji igrci TSL, i dva daleko, nadmocno, neprikosnoveno najbolja golgetera, Mrdja i Dauda, trebalo bi da su obezbedili titulu jos pre sest-sedam kola...

Generacija Dejana Stankovica (koja je redovno razvaljivala Partizan, pamtis li 4-0) ima tacno NIJEDNU titulu, iako je bila tri klase kvalitetom ispred Partizana, dok je i generacija Nemanje Vidica, egal po broju titula sa Partizanom.

Kad pobrkas individulani i timski kvalitet dobijes tvoj rezon...jadan li si!

Branislav Petrovic

pre 10 godina

Gledao sam ovu utakmicu, kao i mnoge druge ali ova utakmica je bila poslastica, od koje je fudbbalski ljubimac najispunjenij !
Zasto?
Od najranije mladosti uzivam u sportske "kolacice" narocito u fudbal, bavio sam se sportom ali ne profesionalno , bavim se naukom ali uzivam u fudbal jer, ovde igraci nogom upravljaju loptom te samo za nogomet vazi uzrecica "Lopta je okrugla"!
Ne mislim da u sportu ne postoje devijantni dogadjaji ne, u celom Svetu nazhalost, kao i u mnogim sferama ljudske profesije.
Medjutim, vratimo se na fudbalsku, utakmicu koja je trebala biti utakmica "macke i misa" ali samo prema statistickim istrazivanjima!
Verujem da ste i Vi pa i ceo Svet retko ali slatko sa adrenalinom uzbudljivo dozivljavli takve retke trenutke.
Za mene je fudbalski mech uzivanje, rituall. Pre pocetka utakmice na svoj nacin analiziram 2-3 fudbalska mecha i odigram u sportskoj kladionici, tako je bilo i sa Chelsijem i Sunderlandom. To je po meni bio kristalno chist sportsko - sudijski, da nije bilo dosudjenog penala bila bi sportska nepravda jer , prekrsaj je bio ocigledan osim za pristrastrasne navijace Chelsija!
Svetski tim je upravo Chelsi, on je za mene nesto posebno, narocito atraktivno koordiniran od strane svestranog te da se sportski izrazim "lucidno" kreativnim potezima i fudbalskom pobedonosnom taktikom, sa kojom
njegvi igraci ponekada zaista imaju veliki problem da je realizuju njegove ideju iako su svi ti igraci gotovo do savrsenstva savladali fudbalsku charoliju.

tiovolkot#14

pre 10 godina

volim kad svi pljuju arsenal i sprdaju se sa njima a ti isti kad im se povrede dva igraca ne znaju de udaraju..celzi bez jednog azara ne moze nista protiv sanderlenda a siti bez turea i silve jedva x izvuko....voleo bi samo da ih vidim bez 6 prvortimaca dal bi i to 4 mesto imali

Goshev

pre 10 godina

A kada mu je dosudjen penal kuci protiv WBA ove sezone pri rezultatu1-2 u 95 minutu , cist poklon bez fizickog kontakta igrac Celzija pao u jedanaestercu onda nije nista komentarisao a od tada se WBA bori za opstanak toliko su ih pokrali .

sompompirovic

pre 10 godina

Aman, drugi na tabeli, gde najjeftiniji igrac kosta vise od najsklupljeg igraca protivnicke ekipe, na svom terenu, ne moze da da vise od jednog gola, i onda kuka na sudiju zbog dosudjenog penala koji nije morao a mogao je da dosudi (slobodno sudijsko uverenje). Samo se gubitnici u dusi zale na druge (citaj: sudije).

Stiven Dzerard otac fudbala

pre 10 godina

Zamolio bih navijace Liverpul da jos nista ne proslavljaju zato sto jos nista nije osvojeno,a nije ni blizu da se osvoji daleko je kraj prvenstva danas je samo jos jedno finale od cetiri preostala,igra se i kod ludog Palasa ne zaboravite to,vidite kakve su totalno neocekivane kikseve imali Siti i Celsi,samo jedan takav kiks Liverpula i sve je opet otvoreno cak i ako se pobedi danas Noric Siti opet moze da dodje na 3 boda,daleko je kraj ima tu jos dosta grickanja noktiju.

Premier league fan

pre 10 godina

Sada je jedina nada za Chelsea da ponede Liverpool i nadaju se njihovom kiksu na nekoj utakmici nzm sto je Chelsea 2. kandidat za titulu kad je to Man City jer Chelsea ima 75 a Siti 71 uz 2 utakmice manje znaci ako Siti pobedi Aston Villu i WBA a sto je vrlo moguce imace 77 i ako Liverpool pobedi Norvich oni ce imati 80 bodova dakle:
1. Liverpool 80 P
2. Man City 77 P
3. Chelsea 75 P
Dakle zasto sam rekao da je Siti drugi favorit
Zato sto je njima dovoljan remi Chelsea i Liverpoola i jos jedan mozda slucajan kiks Liverpoola i oni moraju da pobede na svim utakmicama i bice sampioni( raspored im je lak sem utakmice protiv Evertona mada mislim da ce se tu snaci) tako da je trka za sampiona idalje otvorena. Kakva sezona!!!!!!

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Dođi u Partizan i povedi sve igrače Čelzija,pa ćeš da vidiš pravu sudijsku režiju,jer i sa njima ne bi osvojio titulu u Srbiji!

069 nikada telekom

pre 10 godina

Jel mislis na onaj sto je vec 6 godina prvak a sada se neko usudio da bude prvi umjesto njih?
(MVP, 19. april 2014 23:32)

To moras da kazes Lazaru (Benfika) Mitru(Anderleht) Jojicu( Dortmund, danas postigao gol u sestom min.) i da ne nabrajam igrace unazad koji su igrali u Partizanu poslednjih 7, 8 god. znas ih ti odlicno a znas i u kojim klubovima sada igraju. E te vidis igrace su kako kazes gurale sudije i Tole?? Jadan si ti.

Ima istine u ovome

pre 10 godina

Ne pratim nesto premijer ligu ove sezone. Gledao sam mec liverpul - siti. Ili je to bilo najgore sudjenje koje sam ikad video, ili je bilo namesteno. Siti je trebalo da odnese cistu pobedu. Postojao je samo jedan tim na terenu. Liverpul postigao ekstremnom slucajnoscu dva brza gola, u nastavku igralo se na jedan gol. Dva cista penala nisu sudjena sitiju nakon izjednacenja. Pola cistih faulova. Liverpulu je davano i sto jeste i sto nije bio faul. Uglavnom su se zbipcili nazad i tukli, a sudije maltene ni jedan faul da daju. Najmanje triput je silva prolazio jednog da bi ga drugi pokosio bez da pipne loptu. I nikom nista. Svaki put tako. Tako da, videvsi to, vrlo lako moguce da su necista posla oko ovog sampionata. Liverpul je drugi najveci engleski klub u istoriji, a nije bio prvak vec najmanje dve dekade. Sad ima sansu. Mozda nije pakovano od pocetka, ali kad je vec dosao u situaciju da bude prvak, sigurno da ima stimanja.

One night in May

pre 10 godina

Zamislite sledeću epizodu: Javor (trenutno poslednji na tabeli) dobija Zvezdu (trenutno prvoplasiranu) na Marakani 2:1, penalom pred kraj meča. Pa, ovde niko živ ostao ne bi!
(Draža, 19. april 2014 21:51)

Sitna razlika je u tome sto Celsi nije bio prvoplasiran (kao Zvezda), nego drugoplasiran (kao Partizan).

rosonero

pre 10 godina

imali su 90 min da pobede , nisu , i bez dosudjenog penala bilo bi nereseno , imaju opasan problem sa realizacijom , ali sa ovim penalom ima savrsen izgovor za los rezultat , pateticno , krajnje , ocekivano.

bata nis

pre 10 godina

Komentar Murinja je za 10.Odise njemu svojstvenom bistrinom I ironijom.Svakako da bi bio prilicno drugaciji da su njegovi igraci iskoristili deo sansi koje su im se ukazale.

Dyne-O-Myte

pre 10 godina

Jesam li ja nesto pomesao ili je Murinjo nekad radio kao prevodioc? On jedva sklopi recenicu na engleskom. Inace, svaka cast za izjavu, izbacio je bes na najbolji moguci nacin.
(zum, 19. april 2014 22:00)

Prevodilac.

Aleksandar

pre 10 godina

Ovom coveku se mora ukazati postovanje pre svega sa intelektualne strane...Doneo je nesto novo igri,nesto van klisea...E sad,cinjenica je da je to zapravo klasicna destrukcija igre,mucno taktiziranje i vecite spletke van terena...Kako iko ko voli fudbal i uziva u njemu pa makar mu i pradedovi bili navijici istih,dakle kako iko moze da navija za ekipe koje sa klupa vode razni Skolariji,Benitezi,Simeone,Murinjo,Mojes,Konte...Spas fudbala cuci u ljudima kakvi su Klop,Rodzers,Zesus,Susic zatim mladji Montela,Hakan Yakin,Sedorf...Dosta vise taktike,pa nismo u ratu !

Morgoroth

pre 10 godina

Volim ga slušati kad plače i kad se žali. Svo ono udaranje od prsa kroz godine, polako uzima danak. Pametni ljudi usitnu se koriste ironijom i sarkazmom. Mourinho jeste inteligentan, ali fali mu poštovanja, i zato ga uglavnom vole samo navijači kluba koji trenira. Nevidim čemu polemike oko penala, bio je čist. Chelseavi navijači neka zahvale sudiji, što nije isključio Ramiresa za čisti crveni i uvaljivanje ruke u lice igraču Sunderlanda. Sudac je tu bio na metar od dešavanja. Što je najgore kad vidi ovakav potez, i ne učini ništa ni FA ga nemože po pravilima kazniti. Oni se ukljčuju samo na situacije koje su promakle sudcu, tj. one koje on nije video. U ovom slučaju pustio je prednost. Neko je napisao i da svo sudjenje ide u korist Liverpoola. To se naročito videlo u sudarima sa Cityem i Chelseam u prvom delu sezone, kada su u nekoliko navrata ostali zakinjeni. Bilo je i situacija kada su ih sudije i pogurale, tipa 3 penal protiv manchestera ili ne dosudjivanje drugog žutog za Suareza protiv Citya. Ali kako njima tako i ostalima. Liverpool je više zakinut ove sezone, nego što je bio poguran. Sudjenje je očajno već godinama. Ali neka, drago mi je da svi pričaju o Liverpoolu, jer momci su to i zaslužili. I ukoliko uzmu titulu, niko neće moći reći da je nezaluženo, jer bi u suprotnom lagali sami sebe.

Liverpool Man

pre 10 godina

Mene bi bilo sramota da sam Murinjo.Pa penal je bio cist,skroz na nogu je startovao francuz,2m je bila udaljena lopta.Jos je ramires trebao crveni da dobije.

against modern football

pre 10 godina

Svaki penal za Liverpool osim treceg penala kad su igrali protiv ManUtd je posteno dosudjen, a bilo je bar jos deset situacija gde je sudija mogao da svira penal... Nazalost navijaca City-ja to je je nadoknadjeno protiv njih , kad je Skrtel igrao rukom u 16... I ove sezone Liverpool zasluzuje titulu, igraju ubedljivo najbolji fudbal!!! Sto se tice Murinjove izjave, smesna prica jako!!! Nije se zalio kad su iskljucili pogresnog igraca arsenala, protiv wba penal, u prvoj utakmici sa Liverpoolom par situcija u njegovu korist mu nisu smetale koliko se secam... Lfc YNWA

MVP

pre 10 godina

E moj Murinjo i mi imamo klub koji sudije guraju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (PIVKE, 19. april 2014 22:35)

Jel mislis na onaj sto je vec 6 godina prvak a sada se neko usudio da bude prvi umjesto njih?

zum

pre 10 godina

Jesam li ja nesto pomesao ili je Murinjo nekad radio kao prevodioc? On jedva sklopi recenicu na engleskom. Inace, svaka cast za izjavu, izbacio je bes na najbolji moguci nacin.

super aleks

pre 10 godina

Celsijeve igre su postale dosadne... i zaista su daleko dogurali bez ijednog konkretnog napadaca.
Glupo je ljutiti se na sudije kad sa igracem vise protiv Svonsija dobijas utakmicu samo 1-0 ili kad ne napunis poslednju ekipu kod kuce sa 4-5 razlike.
Previse taktike i filozofiranja, a malo lepote i uzivanja!
Ove sezone nam je Liverpul svima pokazao kako fudbal moze da bude lep sport!!!

Ivan

pre 10 godina

Ne volite Murinja pa sad svasta pisete u komentarima, kao sto nisu tvoji dali gol vise. 4 puta su igraci sanderlenda igrali rukom u svom senaestercu! A pored toga je trebao da svira i jedan penal zbog faula. I onda na kraju izmisli penal za sanderlend. Liverpul je sa druge strane dobijao penal svaki put kad udju sesnaesterac, samo protiv Mancestera im je svirano 3 komada. Mozes da ne volis Murinja do sutra ali miu je ova izjava potpuno na mestu.

branislav

pre 10 godina

Valjda je u zivotu bitna istina? A,istina kaze da Celsi nema nikakav uticaj u PL kod sudija,bas ih ne vole posle onog poklona protiv VBA. Liverpul ce zasluzeno biti sampiona,ali stvarno su nekorektni prema Romanu Abramovicu... Cak misli da to ima neke veze sa Putinom i ovom krizom,posto je on njegov tajkun

pametnjaković

pre 10 godina

Vec sam jednom prilikom komentarisao, ove godine citav univerzum je na strani Liverpula zato se cudne i neobjašnjive stvari desavaju...

ekonom uneo raketu

pre 10 godina

Zamislite sledeću epizodu: Javor (trenutno poslednji na tabeli) dobija Zvezdu (trenutno prvoplasiranu) na Marakani 2:1, penalom pred kraj meča. Pa, ovde niko živ ostao ne bi!
(Draža, 19. april 2014 21:51)

A protiv Partizana se to desilo?

lecont

pre 10 godina

navijac sam Celzija, ali...nzm, mozda Murinjo zna sta prica, ne ulazim u to, medjutim, da bi bio najbolji, da bi to dokazao, onda si jaci i od sudija, nepostojecih penala, ne igras sa 3 krajnje diskutabilna Brazilca, koji jedino sto znaju je, da trose vreme, guse loptu, nerviraju navijace...Vilijan, Oskar, Ramirez su igraci za tim tipa Njukasl, ne za ekipu koja pretenduje da bude najbolja.Pocinje da mi bude muka dok gledam moj omiljeni tim, jer unapred znam da necu gledati fudbal, vec mucenje lopte, protivnickih igraca, navijaca, redara, sudija, lekara, pomocnih trenera, sakupljaca lopti, slucajno zateknutih ptica na stadionu, gde igra Celzi, jednom recju UZAS OD IGRE!Jos samo jedan savet za Murinja...TRAZI OD SVOJE EKIPE DA IGRAJU ZA GOL VISE, MOZDA ONDA NECES IMATI PROBLEMA SA NEPOSTOJECIM PENALIMA!

Siniša

pre 10 godina

Majkl Din i pomoćnik koji je mahao penal su inače iz Liverpula. "Odlično" odrađen posao, penal za Liverpul! Ovo je kao da Babarogić sudi Partizan - Javor, a Zvezdi odgovara, pogodite šta?!?!

Владимир

pre 10 godina

Које срозавање лика и дела... Тужно га је гледати и слушати.
Чист пенал, а то што не може да меће (како је говорио Воки Костић) фењерашу и поред 5 (пет!) врхуснких нападача је његов проблем.
Појет паркирао аутобус и разбио га на контре. Тако типично. Тако лако.

zadnji levi

pre 10 godina

Celzi je tim koji igra najdosadniji i najodvratniji fudbal u celoj Evropi. Takav tim i nezasluzuje da bude prvak Engleske. Treba ih spreciti na svaki nacin pa makar i kroz sudijske greske.

Gajetano

pre 10 godina

Apsolutno se slazem da nikakav sudija, makar to bio i Majk Din, nije trebalo da dovodi u pitanje ishod ovog meca. Ovo je bio must-win za Celzi i to Mr. Specijalni jako dobro zna. Problem je u tome sto je Celzi bez Azara pola tima i neverovatan uspeh je sto su sa ovakvim ekipom, od koje barem polovina igra u ocajnoj formi vec duze vreme, uopste stigli dovde. Gospodine Murinjo, priznaj titulu Liverpulu, izvedi treci tim sledece nedelje na Enfildu i fokusiraj se na Ligu sampiona. Tu je sansa Celzija ove sezone. Tanak je ovo tim za titulu u Premijershipu. Cak ni mnogo bolji tim Mancester Sitija tu nema vise sta da trazi. Revolucija Brendana Rodzersa se sutra zavrsava i Liverpul zaseda na tron. I TO VISE NEGO ZASLUZENO!!!

Kraj price!

Milos

pre 10 godina

"Želim da čestitam sudiji Majku Dinu na fantastično odrađenom poslu. Želim da čestitam i Majku Rajliju (glavni čovek zadužen za sudije) jer je ove sezone uradio sjajan posao što se tiče kreiranja šampionata. Čestitam im svima, nemam šta više da kažem“.

TO JE TO.Pravo u centar,kratko i jasno od kraljine Murinja,nema šta,sve ove sezone u korist liverpula,sve odluke,moraju po svaku cenu da budu prvaci ove sezone i kraj priče.Nema većih nameštaljki mečeva i prvenstava u svetu fudbala od premier lige.

Dyne-O-Myte

pre 10 godina

Prvi put da se ovako nešto desi u Premijer Ligi, mislim na očigledne nameštaljke komesara za suđenje. Šteta - ostaće mrlja na inače apsolutno zasluženoj tituli Liverpula.

Draža

pre 10 godina

Zamislite sledeću epizodu: Javor (trenutno poslednji na tabeli) dobija Zvezdu (trenutno prvoplasiranu) na Marakani 2:1, penalom pred kraj meča. Pa, ovde niko živ ostao ne bi!

Floro Flores

pre 10 godina

Osteceni su veceras ,kao i za gol Nemanje Matica protiv A.Vile. Neverovatno koliko celsiju fali pravi golgeter!Medjutim,Liverpul igra najbolje ove sezone i zasluzuje titulu!

goran

pre 10 godina

Murinjo je prvi put izgubio zivce. Pa ko mu je kriv sto hoce da svaku utakmicu da dobije 1:0. Liverpool je sam sebi davao golove, ali ppbedjivao je sa 4:3, 6:3, 3:2 i slicnim rezultatima. Sudija je mozda pogresio ali kada hoces titulu onda treba da dajes vise od jednog gola po utakmici. Svejedno je da li je 2:1 ili 1:1, Chelsea je igrala samo pobeda, tako da ova kukumavka apsolutno ne stoji. Murinjo, nije mi zao, lagao bi da jeste, ni po cemu nisi zasluzio titulu ove sezone. Din nije branio tvojom igracima da daju golove. Moze pricati sta ko hoce, ali boriti se za titulu a ne moci nikome dati 2 gola je iluzija. Naravno da su mu sudije krive. ?

:/

pre 10 godina

Sudija direknto uticao na mec uz malu pomoc loseg dana Ramiresa.
Ramires je sve zaje*o sto se moze,a kad je imao sansu za gol lik ga udari kao voz sa ledja,omete u direktnom sutu i sudija to gleda kao cist start i nema penala!?...a posle vidi penal nad mrtvim igracima Sanderlenda i balvanom od napadaca gde ga ovaj celzijev ni pipnuo nije.Sudija je degen,a odmah za njim Ramires!
Ali meni najzalije sto peta Matica za centarsut Ivanovica(glavnog napadaca :D) spoljarom i urdarac Terija glavom nije bio Gol!!!Kako super akcija:solo prodor-cap-cap-cap,ali nema gola :/!

dex

pre 10 godina

Cekaj care, sto se nisi bunio kada su sudije pokrale Liverpul protiv Celzija i Sitija u prvim utakmicama???
Veliki trener, ali sa teskim problemom zbog egomanije. Svakako je sudija pogresio nekoliko puta, ali cekaj, sto izgubi ti od Palasa, sto im nedadoste dana 5 komada??? Celzi potpuno bezopasan u drugom poluvremenu, nereseno je bilo najrealnije.

goran

pre 10 godina

Murinjo je prvi put izgubio zivce. Pa ko mu je kriv sto hoce da svaku utakmicu da dobije 1:0. Liverpool je sam sebi davao golove, ali ppbedjivao je sa 4:3, 6:3, 3:2 i slicnim rezultatima. Sudija je mozda pogresio ali kada hoces titulu onda treba da dajes vise od jednog gola po utakmici. Svejedno je da li je 2:1 ili 1:1, Chelsea je igrala samo pobeda, tako da ova kukumavka apsolutno ne stoji. Murinjo, nije mi zao, lagao bi da jeste, ni po cemu nisi zasluzio titulu ove sezone. Din nije branio tvojom igracima da daju golove. Moze pricati sta ko hoce, ali boriti se za titulu a ne moci nikome dati 2 gola je iluzija. Naravno da su mu sudije krive. ?

Floro Flores

pre 10 godina

Osteceni su veceras ,kao i za gol Nemanje Matica protiv A.Vile. Neverovatno koliko celsiju fali pravi golgeter!Medjutim,Liverpul igra najbolje ove sezone i zasluzuje titulu!

Draža

pre 10 godina

Zamislite sledeću epizodu: Javor (trenutno poslednji na tabeli) dobija Zvezdu (trenutno prvoplasiranu) na Marakani 2:1, penalom pred kraj meča. Pa, ovde niko živ ostao ne bi!

lecont

pre 10 godina

navijac sam Celzija, ali...nzm, mozda Murinjo zna sta prica, ne ulazim u to, medjutim, da bi bio najbolji, da bi to dokazao, onda si jaci i od sudija, nepostojecih penala, ne igras sa 3 krajnje diskutabilna Brazilca, koji jedino sto znaju je, da trose vreme, guse loptu, nerviraju navijace...Vilijan, Oskar, Ramirez su igraci za tim tipa Njukasl, ne za ekipu koja pretenduje da bude najbolja.Pocinje da mi bude muka dok gledam moj omiljeni tim, jer unapred znam da necu gledati fudbal, vec mucenje lopte, protivnickih igraca, navijaca, redara, sudija, lekara, pomocnih trenera, sakupljaca lopti, slucajno zateknutih ptica na stadionu, gde igra Celzi, jednom recju UZAS OD IGRE!Jos samo jedan savet za Murinja...TRAZI OD SVOJE EKIPE DA IGRAJU ZA GOL VISE, MOZDA ONDA NECES IMATI PROBLEMA SA NEPOSTOJECIM PENALIMA!

super aleks

pre 10 godina

Celsijeve igre su postale dosadne... i zaista su daleko dogurali bez ijednog konkretnog napadaca.
Glupo je ljutiti se na sudije kad sa igracem vise protiv Svonsija dobijas utakmicu samo 1-0 ili kad ne napunis poslednju ekipu kod kuce sa 4-5 razlike.
Previse taktike i filozofiranja, a malo lepote i uzivanja!
Ove sezone nam je Liverpul svima pokazao kako fudbal moze da bude lep sport!!!

Gajetano

pre 10 godina

Apsolutno se slazem da nikakav sudija, makar to bio i Majk Din, nije trebalo da dovodi u pitanje ishod ovog meca. Ovo je bio must-win za Celzi i to Mr. Specijalni jako dobro zna. Problem je u tome sto je Celzi bez Azara pola tima i neverovatan uspeh je sto su sa ovakvim ekipom, od koje barem polovina igra u ocajnoj formi vec duze vreme, uopste stigli dovde. Gospodine Murinjo, priznaj titulu Liverpulu, izvedi treci tim sledece nedelje na Enfildu i fokusiraj se na Ligu sampiona. Tu je sansa Celzija ove sezone. Tanak je ovo tim za titulu u Premijershipu. Cak ni mnogo bolji tim Mancester Sitija tu nema vise sta da trazi. Revolucija Brendana Rodzersa se sutra zavrsava i Liverpul zaseda na tron. I TO VISE NEGO ZASLUZENO!!!

Kraj price!

dex

pre 10 godina

Cekaj care, sto se nisi bunio kada su sudije pokrale Liverpul protiv Celzija i Sitija u prvim utakmicama???
Veliki trener, ali sa teskim problemom zbog egomanije. Svakako je sudija pogresio nekoliko puta, ali cekaj, sto izgubi ti od Palasa, sto im nedadoste dana 5 komada??? Celzi potpuno bezopasan u drugom poluvremenu, nereseno je bilo najrealnije.

zadnji levi

pre 10 godina

Celzi je tim koji igra najdosadniji i najodvratniji fudbal u celoj Evropi. Takav tim i nezasluzuje da bude prvak Engleske. Treba ih spreciti na svaki nacin pa makar i kroz sudijske greske.

MVP

pre 10 godina

E moj Murinjo i mi imamo klub koji sudije guraju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (PIVKE, 19. april 2014 22:35)

Jel mislis na onaj sto je vec 6 godina prvak a sada se neko usudio da bude prvi umjesto njih?

against modern football

pre 10 godina

Svaki penal za Liverpool osim treceg penala kad su igrali protiv ManUtd je posteno dosudjen, a bilo je bar jos deset situacija gde je sudija mogao da svira penal... Nazalost navijaca City-ja to je je nadoknadjeno protiv njih , kad je Skrtel igrao rukom u 16... I ove sezone Liverpool zasluzuje titulu, igraju ubedljivo najbolji fudbal!!! Sto se tice Murinjove izjave, smesna prica jako!!! Nije se zalio kad su iskljucili pogresnog igraca arsenala, protiv wba penal, u prvoj utakmici sa Liverpoolom par situcija u njegovu korist mu nisu smetale koliko se secam... Lfc YNWA

Morgoroth

pre 10 godina

Volim ga slušati kad plače i kad se žali. Svo ono udaranje od prsa kroz godine, polako uzima danak. Pametni ljudi usitnu se koriste ironijom i sarkazmom. Mourinho jeste inteligentan, ali fali mu poštovanja, i zato ga uglavnom vole samo navijači kluba koji trenira. Nevidim čemu polemike oko penala, bio je čist. Chelseavi navijači neka zahvale sudiji, što nije isključio Ramiresa za čisti crveni i uvaljivanje ruke u lice igraču Sunderlanda. Sudac je tu bio na metar od dešavanja. Što je najgore kad vidi ovakav potez, i ne učini ništa ni FA ga nemože po pravilima kazniti. Oni se ukljčuju samo na situacije koje su promakle sudcu, tj. one koje on nije video. U ovom slučaju pustio je prednost. Neko je napisao i da svo sudjenje ide u korist Liverpoola. To se naročito videlo u sudarima sa Cityem i Chelseam u prvom delu sezone, kada su u nekoliko navrata ostali zakinjeni. Bilo je i situacija kada su ih sudije i pogurale, tipa 3 penal protiv manchestera ili ne dosudjivanje drugog žutog za Suareza protiv Citya. Ali kako njima tako i ostalima. Liverpool je više zakinut ove sezone, nego što je bio poguran. Sudjenje je očajno već godinama. Ali neka, drago mi je da svi pričaju o Liverpoolu, jer momci su to i zaslužili. I ukoliko uzmu titulu, niko neće moći reći da je nezaluženo, jer bi u suprotnom lagali sami sebe.

Milos

pre 10 godina

"Želim da čestitam sudiji Majku Dinu na fantastično odrađenom poslu. Želim da čestitam i Majku Rajliju (glavni čovek zadužen za sudije) jer je ove sezone uradio sjajan posao što se tiče kreiranja šampionata. Čestitam im svima, nemam šta više da kažem“.

TO JE TO.Pravo u centar,kratko i jasno od kraljine Murinja,nema šta,sve ove sezone u korist liverpula,sve odluke,moraju po svaku cenu da budu prvaci ove sezone i kraj priče.Nema većih nameštaljki mečeva i prvenstava u svetu fudbala od premier lige.

ekonom uneo raketu

pre 10 godina

Zamislite sledeću epizodu: Javor (trenutno poslednji na tabeli) dobija Zvezdu (trenutno prvoplasiranu) na Marakani 2:1, penalom pred kraj meča. Pa, ovde niko živ ostao ne bi!
(Draža, 19. april 2014 21:51)

A protiv Partizana se to desilo?

pametnjaković

pre 10 godina

Vec sam jednom prilikom komentarisao, ove godine citav univerzum je na strani Liverpula zato se cudne i neobjašnjive stvari desavaju...

Dyne-O-Myte

pre 10 godina

Prvi put da se ovako nešto desi u Premijer Ligi, mislim na očigledne nameštaljke komesara za suđenje. Šteta - ostaće mrlja na inače apsolutno zasluženoj tituli Liverpula.

zum

pre 10 godina

Jesam li ja nesto pomesao ili je Murinjo nekad radio kao prevodioc? On jedva sklopi recenicu na engleskom. Inace, svaka cast za izjavu, izbacio je bes na najbolji moguci nacin.

Liverpool Man

pre 10 godina

Mene bi bilo sramota da sam Murinjo.Pa penal je bio cist,skroz na nogu je startovao francuz,2m je bila udaljena lopta.Jos je ramires trebao crveni da dobije.

Владимир

pre 10 godina

Које срозавање лика и дела... Тужно га је гледати и слушати.
Чист пенал, а то што не може да меће (како је говорио Воки Костић) фењерашу и поред 5 (пет!) врхуснких нападача је његов проблем.
Појет паркирао аутобус и разбио га на контре. Тако типично. Тако лако.

branislav

pre 10 godina

Valjda je u zivotu bitna istina? A,istina kaze da Celsi nema nikakav uticaj u PL kod sudija,bas ih ne vole posle onog poklona protiv VBA. Liverpul ce zasluzeno biti sampiona,ali stvarno su nekorektni prema Romanu Abramovicu... Cak misli da to ima neke veze sa Putinom i ovom krizom,posto je on njegov tajkun

Ivan

pre 10 godina

Ne volite Murinja pa sad svasta pisete u komentarima, kao sto nisu tvoji dali gol vise. 4 puta su igraci sanderlenda igrali rukom u svom senaestercu! A pored toga je trebao da svira i jedan penal zbog faula. I onda na kraju izmisli penal za sanderlend. Liverpul je sa druge strane dobijao penal svaki put kad udju sesnaesterac, samo protiv Mancestera im je svirano 3 komada. Mozes da ne volis Murinja do sutra ali miu je ova izjava potpuno na mestu.

:/

pre 10 godina

Sudija direknto uticao na mec uz malu pomoc loseg dana Ramiresa.
Ramires je sve zaje*o sto se moze,a kad je imao sansu za gol lik ga udari kao voz sa ledja,omete u direktnom sutu i sudija to gleda kao cist start i nema penala!?...a posle vidi penal nad mrtvim igracima Sanderlenda i balvanom od napadaca gde ga ovaj celzijev ni pipnuo nije.Sudija je degen,a odmah za njim Ramires!
Ali meni najzalije sto peta Matica za centarsut Ivanovica(glavnog napadaca :D) spoljarom i urdarac Terija glavom nije bio Gol!!!Kako super akcija:solo prodor-cap-cap-cap,ali nema gola :/!

Siniša

pre 10 godina

Majkl Din i pomoćnik koji je mahao penal su inače iz Liverpula. "Odlično" odrađen posao, penal za Liverpul! Ovo je kao da Babarogić sudi Partizan - Javor, a Zvezdi odgovara, pogodite šta?!?!

Stiven Dzerard otac fudbala

pre 10 godina

Zamolio bih navijace Liverpul da jos nista ne proslavljaju zato sto jos nista nije osvojeno,a nije ni blizu da se osvoji daleko je kraj prvenstva danas je samo jos jedno finale od cetiri preostala,igra se i kod ludog Palasa ne zaboravite to,vidite kakve su totalno neocekivane kikseve imali Siti i Celsi,samo jedan takav kiks Liverpula i sve je opet otvoreno cak i ako se pobedi danas Noric Siti opet moze da dodje na 3 boda,daleko je kraj ima tu jos dosta grickanja noktiju.

sompompirovic

pre 10 godina

Aman, drugi na tabeli, gde najjeftiniji igrac kosta vise od najsklupljeg igraca protivnicke ekipe, na svom terenu, ne moze da da vise od jednog gola, i onda kuka na sudiju zbog dosudjenog penala koji nije morao a mogao je da dosudi (slobodno sudijsko uverenje). Samo se gubitnici u dusi zale na druge (citaj: sudije).

Goshev

pre 10 godina

A kada mu je dosudjen penal kuci protiv WBA ove sezone pri rezultatu1-2 u 95 minutu , cist poklon bez fizickog kontakta igrac Celzija pao u jedanaestercu onda nije nista komentarisao a od tada se WBA bori za opstanak toliko su ih pokrali .

tiovolkot#14

pre 10 godina

volim kad svi pljuju arsenal i sprdaju se sa njima a ti isti kad im se povrede dva igraca ne znaju de udaraju..celzi bez jednog azara ne moze nista protiv sanderlenda a siti bez turea i silve jedva x izvuko....voleo bi samo da ih vidim bez 6 prvortimaca dal bi i to 4 mesto imali

rosonero

pre 10 godina

imali su 90 min da pobede , nisu , i bez dosudjenog penala bilo bi nereseno , imaju opasan problem sa realizacijom , ali sa ovim penalom ima savrsen izgovor za los rezultat , pateticno , krajnje , ocekivano.

nema predaje - ne damo titulu

pre 10 godina

Liverpool, Juventus i Zvezda sampioni.
To je to, fudbalski!
(Dragan BL, 20. april 2014 09:36)

Polako rodjace...ovaj prvi je pobedio u svim bitnim utakmicama, drugi ima veliku razliku u odnosu na pratioca, a treceg ceka provalija na JNA....

brum

pre 10 godina

Skrtel je vise golova dao od Toresa i Soldada,
Uzmite njega kao spica u Celsi ili Totenhem.
Dali smo najvise golova,pogodili najvise stativa/precki...
Murinjo moj dobri,
cool!

069 nikada telekom

pre 10 godina

Jel mislis na onaj sto je vec 6 godina prvak a sada se neko usudio da bude prvi umjesto njih?
(MVP, 19. april 2014 23:32)

To moras da kazes Lazaru (Benfika) Mitru(Anderleht) Jojicu( Dortmund, danas postigao gol u sestom min.) i da ne nabrajam igrace unazad koji su igrali u Partizanu poslednjih 7, 8 god. znas ih ti odlicno a znas i u kojim klubovima sada igraju. E te vidis igrace su kako kazes gurale sudije i Tole?? Jadan si ti.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Dođi u Partizan i povedi sve igrače Čelzija,pa ćeš da vidiš pravu sudijsku režiju,jer i sa njima ne bi osvojio titulu u Srbiji!

Super Aleks

pre 10 godina

Pa i treba da mu cestita kad mu nije iskljucio igraca u 43.min.
...ili mozda niko nije video kad Ramires udara coveka laktom u lice bez lopte!!??

Dyne-O-Myte

pre 10 godina

Jesam li ja nesto pomesao ili je Murinjo nekad radio kao prevodioc? On jedva sklopi recenicu na engleskom. Inace, svaka cast za izjavu, izbacio je bes na najbolji moguci nacin.
(zum, 19. april 2014 22:00)

Prevodilac.

Gol

pre 10 godina

Lik dobio u ruke tim od 300.000.000 evra i izgubio titulu od Sanderlenda, VBA i Kristal Palasa. Pa jel treba Kavani i Levandovski da dodju da bi uzeo titulu. Jos će kao vrhunac luzerske sezone da pukne u finalu LS i to od Reala. Ako uopste prodju sjajni Atletiko.

gunner

pre 10 godina

Svi sto kazu da je namssteno za L'pool da se okupe, napiju i isplacu. Ja castim. Ili bolje da sacekaju da prodje i mec sa Celsijem. Novi materijal ce imati.

bata nis

pre 10 godina

Komentar Murinja je za 10.Odise njemu svojstvenom bistrinom I ironijom.Svakako da bi bio prilicno drugaciji da su njegovi igraci iskoristili deo sansi koje su im se ukazale.

Aleksandar

pre 10 godina

Ovom coveku se mora ukazati postovanje pre svega sa intelektualne strane...Doneo je nesto novo igri,nesto van klisea...E sad,cinjenica je da je to zapravo klasicna destrukcija igre,mucno taktiziranje i vecite spletke van terena...Kako iko ko voli fudbal i uziva u njemu pa makar mu i pradedovi bili navijici istih,dakle kako iko moze da navija za ekipe koje sa klupa vode razni Skolariji,Benitezi,Simeone,Murinjo,Mojes,Konte...Spas fudbala cuci u ljudima kakvi su Klop,Rodzers,Zesus,Susic zatim mladji Montela,Hakan Yakin,Sedorf...Dosta vise taktike,pa nismo u ratu !

borko

pre 10 godina

Kakav kukac!
Pa i da nije bilo penala ostalo bi 1:1. Kako su onda dali sve od sebe? To znaci da nisu dovoljno dobri ili da tvoja taktika ne valja.
Kad god pobedi to je bila sjajna taktika, kad god izgubi krive su sudije, deca koja skupljaju loptu itd.

dex

pre 10 godina

@premier league fan

Siti ima lak raspored??? Gostuju Evertonu i Kristal Palasu. Palas je posle Liverpula u najboljoj formi, posto su vezali 5 pobeda. S obzirom da Siti nije mogao izaci na kraj sa Sandeelendom, svasta je moguce protiv Palasa, a jos igraju svaka 3 dana...

One night in May

pre 10 godina

Zamislite sledeću epizodu: Javor (trenutno poslednji na tabeli) dobija Zvezdu (trenutno prvoplasiranu) na Marakani 2:1, penalom pred kraj meča. Pa, ovde niko živ ostao ne bi!
(Draža, 19. april 2014 21:51)

Sitna razlika je u tome sto Celsi nije bio prvoplasiran (kao Zvezda), nego drugoplasiran (kao Partizan).

Premier league fan

pre 10 godina

Sada je jedina nada za Chelsea da ponede Liverpool i nadaju se njihovom kiksu na nekoj utakmici nzm sto je Chelsea 2. kandidat za titulu kad je to Man City jer Chelsea ima 75 a Siti 71 uz 2 utakmice manje znaci ako Siti pobedi Aston Villu i WBA a sto je vrlo moguce imace 77 i ako Liverpool pobedi Norvich oni ce imati 80 bodova dakle:
1. Liverpool 80 P
2. Man City 77 P
3. Chelsea 75 P
Dakle zasto sam rekao da je Siti drugi favorit
Zato sto je njima dovoljan remi Chelsea i Liverpoola i jos jedan mozda slucajan kiks Liverpoola i oni moraju da pobede na svim utakmicama i bice sampioni( raspored im je lak sem utakmice protiv Evertona mada mislim da ce se tu snaci) tako da je trka za sampiona idalje otvorena. Kakva sezona!!!!!!

Ima istine u ovome

pre 10 godina

Ne pratim nesto premijer ligu ove sezone. Gledao sam mec liverpul - siti. Ili je to bilo najgore sudjenje koje sam ikad video, ili je bilo namesteno. Siti je trebalo da odnese cistu pobedu. Postojao je samo jedan tim na terenu. Liverpul postigao ekstremnom slucajnoscu dva brza gola, u nastavku igralo se na jedan gol. Dva cista penala nisu sudjena sitiju nakon izjednacenja. Pola cistih faulova. Liverpulu je davano i sto jeste i sto nije bio faul. Uglavnom su se zbipcili nazad i tukli, a sudije maltene ni jedan faul da daju. Najmanje triput je silva prolazio jednog da bi ga drugi pokosio bez da pipne loptu. I nikom nista. Svaki put tako. Tako da, videvsi to, vrlo lako moguce da su necista posla oko ovog sampionata. Liverpul je drugi najveci engleski klub u istoriji, a nije bio prvak vec najmanje dve dekade. Sad ima sansu. Mozda nije pakovano od pocetka, ali kad je vec dosao u situaciju da bude prvak, sigurno da ima stimanja.

One night in May

pre 10 godina

To moras da kazes Lazaru (Benfika) Mitru(Anderleht) Jojicu( Dortmund, danas postigao gol u sestom min.) i da ne nabrajam igrace unazad koji su igrali u Partizanu poslednjih 7, 8 god. znas ih ti odlicno a znas i u kojim klubovima sada igraju. E te vidis igrace su kako kazes gurale sudije i Tole?? Jadan si ti.
(069 nikada telekom, 20. april 2014 03:41)

Objasnices nam onda kako su prvi na tabeli Atletiko Madrid, Liverpul i Standard? Niko od njih nije individualno gledano ni medju dva najbolja tima u svojoj zemlji, al' ipak su prvi na tabeli...
Takodje, tim rezonom, Ninkovic, ubedljivo najbolji igrci TSL, i dva daleko, nadmocno, neprikosnoveno najbolja golgetera, Mrdja i Dauda, trebalo bi da su obezbedili titulu jos pre sest-sedam kola...

Generacija Dejana Stankovica (koja je redovno razvaljivala Partizan, pamtis li 4-0) ima tacno NIJEDNU titulu, iako je bila tri klase kvalitetom ispred Partizana, dok je i generacija Nemanje Vidica, egal po broju titula sa Partizanom.

Kad pobrkas individulani i timski kvalitet dobijes tvoj rezon...jadan li si!

Branislav Petrovic

pre 10 godina

Gledao sam ovu utakmicu, kao i mnoge druge ali ova utakmica je bila poslastica, od koje je fudbbalski ljubimac najispunjenij !
Zasto?
Od najranije mladosti uzivam u sportske "kolacice" narocito u fudbal, bavio sam se sportom ali ne profesionalno , bavim se naukom ali uzivam u fudbal jer, ovde igraci nogom upravljaju loptom te samo za nogomet vazi uzrecica "Lopta je okrugla"!
Ne mislim da u sportu ne postoje devijantni dogadjaji ne, u celom Svetu nazhalost, kao i u mnogim sferama ljudske profesije.
Medjutim, vratimo se na fudbalsku, utakmicu koja je trebala biti utakmica "macke i misa" ali samo prema statistickim istrazivanjima!
Verujem da ste i Vi pa i ceo Svet retko ali slatko sa adrenalinom uzbudljivo dozivljavli takve retke trenutke.
Za mene je fudbalski mech uzivanje, rituall. Pre pocetka utakmice na svoj nacin analiziram 2-3 fudbalska mecha i odigram u sportskoj kladionici, tako je bilo i sa Chelsijem i Sunderlandom. To je po meni bio kristalno chist sportsko - sudijski, da nije bilo dosudjenog penala bila bi sportska nepravda jer , prekrsaj je bio ocigledan osim za pristrastrasne navijace Chelsija!
Svetski tim je upravo Chelsi, on je za mene nesto posebno, narocito atraktivno koordiniran od strane svestranog te da se sportski izrazim "lucidno" kreativnim potezima i fudbalskom pobedonosnom taktikom, sa kojom
njegvi igraci ponekada zaista imaju veliki problem da je realizuju njegove ideju iako su svi ti igraci gotovo do savrsenstva savladali fudbalsku charoliju.

Kontra

pre 10 godina

E moj Murinjo i mi imamo klub koji sudije guraju. Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (PIVKE, 19. april 2014 22:35)

Jel mislis na onaj sto je vec 6 godina prvak a sada se neko usudio da bude prvi umjesto njih? (MVP, 19. april 2014 23:32)

Pa kad budeš izguglao i uporedio koliko je u tih 6 godina svirano penala za cz a koliko za Partizan, shvatićeš šta je čovek hteo da kaže...verovatno je cz toliko bila nadmoćnija da je tim penalima i dobijala utakmice...čudno?!

Milos

pre 10 godina

"Želim da čestitam sudiji Majku Dinu na fantastično odrađenom poslu. Želim da čestitam i Majku Rajliju (glavni čovek zadužen za sudije) jer je ove sezone uradio sjajan posao što se tiče kreiranja šampionata. Čestitam im svima, nemam šta više da kažem“.

TO JE TO.Pravo u centar,kratko i jasno od kraljine Murinja,nema šta,sve ove sezone u korist liverpula,sve odluke,moraju po svaku cenu da budu prvaci ove sezone i kraj priče.Nema većih nameštaljki mečeva i prvenstava u svetu fudbala od premier lige.

Dyne-O-Myte

pre 10 godina

Prvi put da se ovako nešto desi u Premijer Ligi, mislim na očigledne nameštaljke komesara za suđenje. Šteta - ostaće mrlja na inače apsolutno zasluženoj tituli Liverpula.

Ivan

pre 10 godina

Ne volite Murinja pa sad svasta pisete u komentarima, kao sto nisu tvoji dali gol vise. 4 puta su igraci sanderlenda igrali rukom u svom senaestercu! A pored toga je trebao da svira i jedan penal zbog faula. I onda na kraju izmisli penal za sanderlend. Liverpul je sa druge strane dobijao penal svaki put kad udju sesnaesterac, samo protiv Mancestera im je svirano 3 komada. Mozes da ne volis Murinja do sutra ali miu je ova izjava potpuno na mestu.

Liverpool Man

pre 10 godina

Mene bi bilo sramota da sam Murinjo.Pa penal je bio cist,skroz na nogu je startovao francuz,2m je bila udaljena lopta.Jos je ramires trebao crveni da dobije.

MVP

pre 10 godina

E moj Murinjo i mi imamo klub koji sudije guraju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (PIVKE, 19. april 2014 22:35)

Jel mislis na onaj sto je vec 6 godina prvak a sada se neko usudio da bude prvi umjesto njih?

Siniša

pre 10 godina

Majkl Din i pomoćnik koji je mahao penal su inače iz Liverpula. "Odlično" odrađen posao, penal za Liverpul! Ovo je kao da Babarogić sudi Partizan - Javor, a Zvezdi odgovara, pogodite šta?!?!

zadnji levi

pre 10 godina

Celzi je tim koji igra najdosadniji i najodvratniji fudbal u celoj Evropi. Takav tim i nezasluzuje da bude prvak Engleske. Treba ih spreciti na svaki nacin pa makar i kroz sudijske greske.

goran

pre 10 godina

Murinjo je prvi put izgubio zivce. Pa ko mu je kriv sto hoce da svaku utakmicu da dobije 1:0. Liverpool je sam sebi davao golove, ali ppbedjivao je sa 4:3, 6:3, 3:2 i slicnim rezultatima. Sudija je mozda pogresio ali kada hoces titulu onda treba da dajes vise od jednog gola po utakmici. Svejedno je da li je 2:1 ili 1:1, Chelsea je igrala samo pobeda, tako da ova kukumavka apsolutno ne stoji. Murinjo, nije mi zao, lagao bi da jeste, ni po cemu nisi zasluzio titulu ove sezone. Din nije branio tvojom igracima da daju golove. Moze pricati sta ko hoce, ali boriti se za titulu a ne moci nikome dati 2 gola je iluzija. Naravno da su mu sudije krive. ?

Владимир

pre 10 godina

Које срозавање лика и дела... Тужно га је гледати и слушати.
Чист пенал, а то што не може да меће (како је говорио Воки Костић) фењерашу и поред 5 (пет!) врхуснких нападача је његов проблем.
Појет паркирао аутобус и разбио га на контре. Тако типично. Тако лако.

against modern football

pre 10 godina

Svaki penal za Liverpool osim treceg penala kad su igrali protiv ManUtd je posteno dosudjen, a bilo je bar jos deset situacija gde je sudija mogao da svira penal... Nazalost navijaca City-ja to je je nadoknadjeno protiv njih , kad je Skrtel igrao rukom u 16... I ove sezone Liverpool zasluzuje titulu, igraju ubedljivo najbolji fudbal!!! Sto se tice Murinjove izjave, smesna prica jako!!! Nije se zalio kad su iskljucili pogresnog igraca arsenala, protiv wba penal, u prvoj utakmici sa Liverpoolom par situcija u njegovu korist mu nisu smetale koliko se secam... Lfc YNWA

Morgoroth

pre 10 godina

Volim ga slušati kad plače i kad se žali. Svo ono udaranje od prsa kroz godine, polako uzima danak. Pametni ljudi usitnu se koriste ironijom i sarkazmom. Mourinho jeste inteligentan, ali fali mu poštovanja, i zato ga uglavnom vole samo navijači kluba koji trenira. Nevidim čemu polemike oko penala, bio je čist. Chelseavi navijači neka zahvale sudiji, što nije isključio Ramiresa za čisti crveni i uvaljivanje ruke u lice igraču Sunderlanda. Sudac je tu bio na metar od dešavanja. Što je najgore kad vidi ovakav potez, i ne učini ništa ni FA ga nemože po pravilima kazniti. Oni se ukljčuju samo na situacije koje su promakle sudcu, tj. one koje on nije video. U ovom slučaju pustio je prednost. Neko je napisao i da svo sudjenje ide u korist Liverpoola. To se naročito videlo u sudarima sa Cityem i Chelseam u prvom delu sezone, kada su u nekoliko navrata ostali zakinjeni. Bilo je i situacija kada su ih sudije i pogurale, tipa 3 penal protiv manchestera ili ne dosudjivanje drugog žutog za Suareza protiv Citya. Ali kako njima tako i ostalima. Liverpool je više zakinut ove sezone, nego što je bio poguran. Sudjenje je očajno već godinama. Ali neka, drago mi je da svi pričaju o Liverpoolu, jer momci su to i zaslužili. I ukoliko uzmu titulu, niko neće moći reći da je nezaluženo, jer bi u suprotnom lagali sami sebe.

Ima istine u ovome

pre 10 godina

Ne pratim nesto premijer ligu ove sezone. Gledao sam mec liverpul - siti. Ili je to bilo najgore sudjenje koje sam ikad video, ili je bilo namesteno. Siti je trebalo da odnese cistu pobedu. Postojao je samo jedan tim na terenu. Liverpul postigao ekstremnom slucajnoscu dva brza gola, u nastavku igralo se na jedan gol. Dva cista penala nisu sudjena sitiju nakon izjednacenja. Pola cistih faulova. Liverpulu je davano i sto jeste i sto nije bio faul. Uglavnom su se zbipcili nazad i tukli, a sudije maltene ni jedan faul da daju. Najmanje triput je silva prolazio jednog da bi ga drugi pokosio bez da pipne loptu. I nikom nista. Svaki put tako. Tako da, videvsi to, vrlo lako moguce da su necista posla oko ovog sampionata. Liverpul je drugi najveci engleski klub u istoriji, a nije bio prvak vec najmanje dve dekade. Sad ima sansu. Mozda nije pakovano od pocetka, ali kad je vec dosao u situaciju da bude prvak, sigurno da ima stimanja.

ekonom uneo raketu

pre 10 godina

Zamislite sledeću epizodu: Javor (trenutno poslednji na tabeli) dobija Zvezdu (trenutno prvoplasiranu) na Marakani 2:1, penalom pred kraj meča. Pa, ovde niko živ ostao ne bi!
(Draža, 19. april 2014 21:51)

A protiv Partizana se to desilo?

lecont

pre 10 godina

navijac sam Celzija, ali...nzm, mozda Murinjo zna sta prica, ne ulazim u to, medjutim, da bi bio najbolji, da bi to dokazao, onda si jaci i od sudija, nepostojecih penala, ne igras sa 3 krajnje diskutabilna Brazilca, koji jedino sto znaju je, da trose vreme, guse loptu, nerviraju navijace...Vilijan, Oskar, Ramirez su igraci za tim tipa Njukasl, ne za ekipu koja pretenduje da bude najbolja.Pocinje da mi bude muka dok gledam moj omiljeni tim, jer unapred znam da necu gledati fudbal, vec mucenje lopte, protivnickih igraca, navijaca, redara, sudija, lekara, pomocnih trenera, sakupljaca lopti, slucajno zateknutih ptica na stadionu, gde igra Celzi, jednom recju UZAS OD IGRE!Jos samo jedan savet za Murinja...TRAZI OD SVOJE EKIPE DA IGRAJU ZA GOL VISE, MOZDA ONDA NECES IMATI PROBLEMA SA NEPOSTOJECIM PENALIMA!

Draža

pre 10 godina

Zamislite sledeću epizodu: Javor (trenutno poslednji na tabeli) dobija Zvezdu (trenutno prvoplasiranu) na Marakani 2:1, penalom pred kraj meča. Pa, ovde niko živ ostao ne bi!

:/

pre 10 godina

Sudija direknto uticao na mec uz malu pomoc loseg dana Ramiresa.
Ramires je sve zaje*o sto se moze,a kad je imao sansu za gol lik ga udari kao voz sa ledja,omete u direktnom sutu i sudija to gleda kao cist start i nema penala!?...a posle vidi penal nad mrtvim igracima Sanderlenda i balvanom od napadaca gde ga ovaj celzijev ni pipnuo nije.Sudija je degen,a odmah za njim Ramires!
Ali meni najzalije sto peta Matica za centarsut Ivanovica(glavnog napadaca :D) spoljarom i urdarac Terija glavom nije bio Gol!!!Kako super akcija:solo prodor-cap-cap-cap,ali nema gola :/!

zum

pre 10 godina

Jesam li ja nesto pomesao ili je Murinjo nekad radio kao prevodioc? On jedva sklopi recenicu na engleskom. Inace, svaka cast za izjavu, izbacio je bes na najbolji moguci nacin.

Floro Flores

pre 10 godina

Osteceni su veceras ,kao i za gol Nemanje Matica protiv A.Vile. Neverovatno koliko celsiju fali pravi golgeter!Medjutim,Liverpul igra najbolje ove sezone i zasluzuje titulu!

dex

pre 10 godina

Cekaj care, sto se nisi bunio kada su sudije pokrale Liverpul protiv Celzija i Sitija u prvim utakmicama???
Veliki trener, ali sa teskim problemom zbog egomanije. Svakako je sudija pogresio nekoliko puta, ali cekaj, sto izgubi ti od Palasa, sto im nedadoste dana 5 komada??? Celzi potpuno bezopasan u drugom poluvremenu, nereseno je bilo najrealnije.

Gajetano

pre 10 godina

Apsolutno se slazem da nikakav sudija, makar to bio i Majk Din, nije trebalo da dovodi u pitanje ishod ovog meca. Ovo je bio must-win za Celzi i to Mr. Specijalni jako dobro zna. Problem je u tome sto je Celzi bez Azara pola tima i neverovatan uspeh je sto su sa ovakvim ekipom, od koje barem polovina igra u ocajnoj formi vec duze vreme, uopste stigli dovde. Gospodine Murinjo, priznaj titulu Liverpulu, izvedi treci tim sledece nedelje na Enfildu i fokusiraj se na Ligu sampiona. Tu je sansa Celzija ove sezone. Tanak je ovo tim za titulu u Premijershipu. Cak ni mnogo bolji tim Mancester Sitija tu nema vise sta da trazi. Revolucija Brendana Rodzersa se sutra zavrsava i Liverpul zaseda na tron. I TO VISE NEGO ZASLUZENO!!!

Kraj price!

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Dođi u Partizan i povedi sve igrače Čelzija,pa ćeš da vidiš pravu sudijsku režiju,jer i sa njima ne bi osvojio titulu u Srbiji!

branislav

pre 10 godina

Valjda je u zivotu bitna istina? A,istina kaze da Celsi nema nikakav uticaj u PL kod sudija,bas ih ne vole posle onog poklona protiv VBA. Liverpul ce zasluzeno biti sampiona,ali stvarno su nekorektni prema Romanu Abramovicu... Cak misli da to ima neke veze sa Putinom i ovom krizom,posto je on njegov tajkun

super aleks

pre 10 godina

Celsijeve igre su postale dosadne... i zaista su daleko dogurali bez ijednog konkretnog napadaca.
Glupo je ljutiti se na sudije kad sa igracem vise protiv Svonsija dobijas utakmicu samo 1-0 ili kad ne napunis poslednju ekipu kod kuce sa 4-5 razlike.
Previse taktike i filozofiranja, a malo lepote i uzivanja!
Ove sezone nam je Liverpul svima pokazao kako fudbal moze da bude lep sport!!!

Gol

pre 10 godina

Lik dobio u ruke tim od 300.000.000 evra i izgubio titulu od Sanderlenda, VBA i Kristal Palasa. Pa jel treba Kavani i Levandovski da dodju da bi uzeo titulu. Jos će kao vrhunac luzerske sezone da pukne u finalu LS i to od Reala. Ako uopste prodju sjajni Atletiko.

pametnjaković

pre 10 godina

Vec sam jednom prilikom komentarisao, ove godine citav univerzum je na strani Liverpula zato se cudne i neobjašnjive stvari desavaju...

Premier league fan

pre 10 godina

Sada je jedina nada za Chelsea da ponede Liverpool i nadaju se njihovom kiksu na nekoj utakmici nzm sto je Chelsea 2. kandidat za titulu kad je to Man City jer Chelsea ima 75 a Siti 71 uz 2 utakmice manje znaci ako Siti pobedi Aston Villu i WBA a sto je vrlo moguce imace 77 i ako Liverpool pobedi Norvich oni ce imati 80 bodova dakle:
1. Liverpool 80 P
2. Man City 77 P
3. Chelsea 75 P
Dakle zasto sam rekao da je Siti drugi favorit
Zato sto je njima dovoljan remi Chelsea i Liverpoola i jos jedan mozda slucajan kiks Liverpoola i oni moraju da pobede na svim utakmicama i bice sampioni( raspored im je lak sem utakmice protiv Evertona mada mislim da ce se tu snaci) tako da je trka za sampiona idalje otvorena. Kakva sezona!!!!!!

Branislav Petrovic

pre 10 godina

Gledao sam ovu utakmicu, kao i mnoge druge ali ova utakmica je bila poslastica, od koje je fudbbalski ljubimac najispunjenij !
Zasto?
Od najranije mladosti uzivam u sportske "kolacice" narocito u fudbal, bavio sam se sportom ali ne profesionalno , bavim se naukom ali uzivam u fudbal jer, ovde igraci nogom upravljaju loptom te samo za nogomet vazi uzrecica "Lopta je okrugla"!
Ne mislim da u sportu ne postoje devijantni dogadjaji ne, u celom Svetu nazhalost, kao i u mnogim sferama ljudske profesije.
Medjutim, vratimo se na fudbalsku, utakmicu koja je trebala biti utakmica "macke i misa" ali samo prema statistickim istrazivanjima!
Verujem da ste i Vi pa i ceo Svet retko ali slatko sa adrenalinom uzbudljivo dozivljavli takve retke trenutke.
Za mene je fudbalski mech uzivanje, rituall. Pre pocetka utakmice na svoj nacin analiziram 2-3 fudbalska mecha i odigram u sportskoj kladionici, tako je bilo i sa Chelsijem i Sunderlandom. To je po meni bio kristalno chist sportsko - sudijski, da nije bilo dosudjenog penala bila bi sportska nepravda jer , prekrsaj je bio ocigledan osim za pristrastrasne navijace Chelsija!
Svetski tim je upravo Chelsi, on je za mene nesto posebno, narocito atraktivno koordiniran od strane svestranog te da se sportski izrazim "lucidno" kreativnim potezima i fudbalskom pobedonosnom taktikom, sa kojom
njegvi igraci ponekada zaista imaju veliki problem da je realizuju njegove ideju iako su svi ti igraci gotovo do savrsenstva savladali fudbalsku charoliju.

nema predaje - ne damo titulu

pre 10 godina

Liverpool, Juventus i Zvezda sampioni.
To je to, fudbalski!
(Dragan BL, 20. april 2014 09:36)

Polako rodjace...ovaj prvi je pobedio u svim bitnim utakmicama, drugi ima veliku razliku u odnosu na pratioca, a treceg ceka provalija na JNA....

borko

pre 10 godina

Kakav kukac!
Pa i da nije bilo penala ostalo bi 1:1. Kako su onda dali sve od sebe? To znaci da nisu dovoljno dobri ili da tvoja taktika ne valja.
Kad god pobedi to je bila sjajna taktika, kad god izgubi krive su sudije, deca koja skupljaju loptu itd.

One night in May

pre 10 godina

To moras da kazes Lazaru (Benfika) Mitru(Anderleht) Jojicu( Dortmund, danas postigao gol u sestom min.) i da ne nabrajam igrace unazad koji su igrali u Partizanu poslednjih 7, 8 god. znas ih ti odlicno a znas i u kojim klubovima sada igraju. E te vidis igrace su kako kazes gurale sudije i Tole?? Jadan si ti.
(069 nikada telekom, 20. april 2014 03:41)

Objasnices nam onda kako su prvi na tabeli Atletiko Madrid, Liverpul i Standard? Niko od njih nije individualno gledano ni medju dva najbolja tima u svojoj zemlji, al' ipak su prvi na tabeli...
Takodje, tim rezonom, Ninkovic, ubedljivo najbolji igrci TSL, i dva daleko, nadmocno, neprikosnoveno najbolja golgetera, Mrdja i Dauda, trebalo bi da su obezbedili titulu jos pre sest-sedam kola...

Generacija Dejana Stankovica (koja je redovno razvaljivala Partizan, pamtis li 4-0) ima tacno NIJEDNU titulu, iako je bila tri klase kvalitetom ispred Partizana, dok je i generacija Nemanje Vidica, egal po broju titula sa Partizanom.

Kad pobrkas individulani i timski kvalitet dobijes tvoj rezon...jadan li si!

One night in May

pre 10 godina

Zamislite sledeću epizodu: Javor (trenutno poslednji na tabeli) dobija Zvezdu (trenutno prvoplasiranu) na Marakani 2:1, penalom pred kraj meča. Pa, ovde niko živ ostao ne bi!
(Draža, 19. april 2014 21:51)

Sitna razlika je u tome sto Celsi nije bio prvoplasiran (kao Zvezda), nego drugoplasiran (kao Partizan).

069 nikada telekom

pre 10 godina

Jel mislis na onaj sto je vec 6 godina prvak a sada se neko usudio da bude prvi umjesto njih?
(MVP, 19. april 2014 23:32)

To moras da kazes Lazaru (Benfika) Mitru(Anderleht) Jojicu( Dortmund, danas postigao gol u sestom min.) i da ne nabrajam igrace unazad koji su igrali u Partizanu poslednjih 7, 8 god. znas ih ti odlicno a znas i u kojim klubovima sada igraju. E te vidis igrace su kako kazes gurale sudije i Tole?? Jadan si ti.

gunner

pre 10 godina

Svi sto kazu da je namssteno za L'pool da se okupe, napiju i isplacu. Ja castim. Ili bolje da sacekaju da prodje i mec sa Celsijem. Novi materijal ce imati.

Super Aleks

pre 10 godina

Pa i treba da mu cestita kad mu nije iskljucio igraca u 43.min.
...ili mozda niko nije video kad Ramires udara coveka laktom u lice bez lopte!!??

sompompirovic

pre 10 godina

Aman, drugi na tabeli, gde najjeftiniji igrac kosta vise od najsklupljeg igraca protivnicke ekipe, na svom terenu, ne moze da da vise od jednog gola, i onda kuka na sudiju zbog dosudjenog penala koji nije morao a mogao je da dosudi (slobodno sudijsko uverenje). Samo se gubitnici u dusi zale na druge (citaj: sudije).

Goshev

pre 10 godina

A kada mu je dosudjen penal kuci protiv WBA ove sezone pri rezultatu1-2 u 95 minutu , cist poklon bez fizickog kontakta igrac Celzija pao u jedanaestercu onda nije nista komentarisao a od tada se WBA bori za opstanak toliko su ih pokrali .

Aleksandar

pre 10 godina

Ovom coveku se mora ukazati postovanje pre svega sa intelektualne strane...Doneo je nesto novo igri,nesto van klisea...E sad,cinjenica je da je to zapravo klasicna destrukcija igre,mucno taktiziranje i vecite spletke van terena...Kako iko ko voli fudbal i uziva u njemu pa makar mu i pradedovi bili navijici istih,dakle kako iko moze da navija za ekipe koje sa klupa vode razni Skolariji,Benitezi,Simeone,Murinjo,Mojes,Konte...Spas fudbala cuci u ljudima kakvi su Klop,Rodzers,Zesus,Susic zatim mladji Montela,Hakan Yakin,Sedorf...Dosta vise taktike,pa nismo u ratu !

Kontra

pre 10 godina

E moj Murinjo i mi imamo klub koji sudije guraju. Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (PIVKE, 19. april 2014 22:35)

Jel mislis na onaj sto je vec 6 godina prvak a sada se neko usudio da bude prvi umjesto njih? (MVP, 19. april 2014 23:32)

Pa kad budeš izguglao i uporedio koliko je u tih 6 godina svirano penala za cz a koliko za Partizan, shvatićeš šta je čovek hteo da kaže...verovatno je cz toliko bila nadmoćnija da je tim penalima i dobijala utakmice...čudno?!

brum

pre 10 godina

Skrtel je vise golova dao od Toresa i Soldada,
Uzmite njega kao spica u Celsi ili Totenhem.
Dali smo najvise golova,pogodili najvise stativa/precki...
Murinjo moj dobri,
cool!

bata nis

pre 10 godina

Komentar Murinja je za 10.Odise njemu svojstvenom bistrinom I ironijom.Svakako da bi bio prilicno drugaciji da su njegovi igraci iskoristili deo sansi koje su im se ukazale.

rosonero

pre 10 godina

imali su 90 min da pobede , nisu , i bez dosudjenog penala bilo bi nereseno , imaju opasan problem sa realizacijom , ali sa ovim penalom ima savrsen izgovor za los rezultat , pateticno , krajnje , ocekivano.

Stiven Dzerard otac fudbala

pre 10 godina

Zamolio bih navijace Liverpul da jos nista ne proslavljaju zato sto jos nista nije osvojeno,a nije ni blizu da se osvoji daleko je kraj prvenstva danas je samo jos jedno finale od cetiri preostala,igra se i kod ludog Palasa ne zaboravite to,vidite kakve su totalno neocekivane kikseve imali Siti i Celsi,samo jedan takav kiks Liverpula i sve je opet otvoreno cak i ako se pobedi danas Noric Siti opet moze da dodje na 3 boda,daleko je kraj ima tu jos dosta grickanja noktiju.

tiovolkot#14

pre 10 godina

volim kad svi pljuju arsenal i sprdaju se sa njima a ti isti kad im se povrede dva igraca ne znaju de udaraju..celzi bez jednog azara ne moze nista protiv sanderlenda a siti bez turea i silve jedva x izvuko....voleo bi samo da ih vidim bez 6 prvortimaca dal bi i to 4 mesto imali

Dyne-O-Myte

pre 10 godina

Jesam li ja nesto pomesao ili je Murinjo nekad radio kao prevodioc? On jedva sklopi recenicu na engleskom. Inace, svaka cast za izjavu, izbacio je bes na najbolji moguci nacin.
(zum, 19. april 2014 22:00)

Prevodilac.

dex

pre 10 godina

@premier league fan

Siti ima lak raspored??? Gostuju Evertonu i Kristal Palasu. Palas je posle Liverpula u najboljoj formi, posto su vezali 5 pobeda. S obzirom da Siti nije mogao izaci na kraj sa Sandeelendom, svasta je moguce protiv Palasa, a jos igraju svaka 3 dana...