Nova vest
Fudbal

Subota, 26.04.2014.

17:10

Pretres igrača ispred svlačionice

Pripadnici MUP su ipak pretresli stvari fudbalera Partizana, kako je i najavljeno, ali to nije učinjeno ispred stadiona, već ispred svlačionica.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Uprkos najavama da je Uprava FK Partizan u saradnji sa navijačima odlučila da pokuša da prekine 146. večiti derbi, tako što će fudbaleri i članovi stručnog štaba uneti pirotehnička sredstva, u torbama igrača nije bilo ničega osim neophodne sportske opreme.

Ispred stadiona Partizana je sat vremena pre početka meča bilo mirno, policija drži situaciju pod kontrolom, pretres je rigorozan, navodno ima i uhapšenih, mada te informacije još čekaju zvaničnu potvrdu.

Kako prenose pojedini beogradski mediji operativna saznanja policije o prekidu su potvrđena, pošto su na zapadnoj tribini, kod magacina, pronađena dva ranca puna pirotehnike.

Nađene su još 64 velike dimne bombe, 86 manjih dimnih bombi, 80 baklji, jedan bokser i jedna replika pištolja.

Takođe, povrđeno je da je ograda na severnoj tribina namazana lepkom kako navijači Crvene zvezde ne bi mogli da okače transparente.

MUP je imao saznanja da je Uprava kluba u saradnji sa navijačima nameravala da prekine utakmicu, zbog, kako se navodi, nepovoljne bodovne razlike u odnosu na rivala.

Tu informaciju je prethodno prenelo nekoliko beogradskih medija i za B92 je nezvanično potvrđeno, a potom je predsednik FK Partizan Dragan Đurić za B92 demantovao sve informacije.

U izjavi za B92 Đurić je naveo da je to još jedna u nizu laži, potom je objavljeno i neformalno saopštenje kluba.

MUP je potvrdio da će biti obavljen pretres prostorija, navijača, stručnog štaba i igrača Partizana, kao i što je prethodno saznala B92.

Utakmica startuje od 19.00 na stadionu u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve