Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.04.2014.

22:29

Mota: PSŽ treba pojačanja

Fudbaler Pari Sen Žermena Tijago Mota rekao je da će njegovom timu biti potrebna pojačanja za bolje rezultate u evropskim takmičenjima u narednoj sezoni.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

"Sveci“ su ove sezone uprkos velikim ambicijama takmičenje u Ligi šampiona završili u četvrtfinalu, pošto ih je eliminisao Čelsi.

"Da li su PSŽ-u potrebni novi igrači? Naravno! Ali, ne treba nasumično da biramo pojačanja, već samo igrače koji realno mogu da doprinesu timu. Treba nam veća konkurencija za sve pozicije u timu, počevši od sredine terena", rekao je Mota.

Brazilac sa italijanskim pasošem je dodao da je svestan da će dovođenjem novih igrača i njegova pozicija u timu možda biti ugrožena.

"Znam da bih mogao da izgubim svoju poziciju u timu, ali dobro je znati da uvek postoje igrači koji će biti spremni da se bore, i preuzmu tvoje mesto u tako velikom klubu. Potrebni su nam igrači koji će nam pomoći da trijumfujemo u Evropi, jer samo tako ćemo ostati upamćeni", rekao je Mota.

Parižani su u nacionalnom šampionatu su na korak od ponovnog osvajanja titule, jer su trenutno prvoplasirani sa deset bodova više od Monaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve