Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.04.2014.

15:47

Sve više dresova za pomoć Nađi

Humanitarna akcija za lečenje Nađe Novaković nastavlja se donacijom dresova poznatih fudbalera.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Aukcija dresova zakazana je za ponedeljak u 19 časova u Osnovnoj školi "Ivo Andrić“, Ulica Ivana Mičurina 32 na Kanarevom brdu.

Devetogodišnjoj Nađi Novaković je hitno potrebno 300.000 evra za operaciju koštane srži u Nemačkoj.

Početkom nedelje pisali smo o tome da će se na aukciji naći dresovi Nemanje Vidića, Lazara Markovića, Marka Pantelića, Robina van Persija, Dejvida Bekama, Nikole Drinčića, Zlatana Ibrahimovića.

U međuvremenu su spisku priključeni dres Vladimira Bogdanovića, sa potpisima prvotimaca Crvene zvezde iz sezone 2008/2009 (Milijaš, Ninkov, Bronovicki, Perović, Burzanović, Marjan Marković, Aval Isah...), dresovi Lazara Markovića iz Benfike, Stefana Šćepovića iz Hihona, Marka Pantelića iz Olimpijakosa, Nenada Kovačevića iz Lansa i Ramba Petkovića iz Venecije.

Bivši golman Partizana Đorđe Pantić ustupio je dres koji je uzeo od Alberta Đilardina na utakmici Lige Šampiona Debrecen – Fiorentina, a tu je i dres Estebana Kambijasa sa meča Partizan – Inter.

Pratite sve novosti vezane za aukciju na Facebook strani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve