Nova vest
Fudbal

Nedelja, 20.04.2014.

11:59

"Nepošteni smo prema Mesiju"

Predsednik Barselone Josep Marija Bartomeu rekao je da su se svi nepravedno okrenuli protiv Lionela Mesija jer ne pruža partije na očekivanom nivou.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

„Nepošteni smo prema Leo. On je vođa ove ekipe već nekoliko godina i svi su se sada obrušili na njega zbog slabijih igara. Mesi će nastaviti da bude vođa ove ekipe i to je naša velika želja. Mlad je i još je najbolji fudbaler sveta, bez obzira na to šta drugi govore“, rekao je Bartomeu.

Bartomeu je istakao i da neće biti velikih promena u klubu, uprkos tome što je katalonski klub doživeo tri poraza zaredom, od Atletika, Granade i Reala.

Imamo projekat do 2016. godine i toga ćemo se držati“, rekao je Bartomeu i poručio da će Herardo Martino sigurno ostati na klupi Barselone do leta, „Poštujemo Martina i do kraja sezone ostalo nam je još pet utamkmica. Blizu smo vodećih ekipa koje mogu da kiksnu do kraja Primere. Trener ima našu podršku do kraja sezone“.

Fudbaleri Barselone od 21 čas dočekuju Atletiko, a pet kola pre kraja sezone u Primeri imaju sedam bodova manje od vodećeg Atletika iz Madrida, koji ima utakmicu više.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve