Nova vest
Fudbal

Subota, 19.04.2014.

18:47

Handanović: Daleko od perfektnog

Golman Intera Samir Handanović izrazio je zadovoljstvo pobedom svog tima nad Parmom 2:0, ali istakao da je forma Intera daleko od sjajne.

Izvor: NL

Autor: NL

Default images

Ovo je bio jako bitan meč u borbi za mesto u Ligi Evrope, a Handanović je pomogao svom timu da se odlepi na pet bodova od Parme tako što je Antoniju Kasanu odbranio penal.

„Znali smo da je meč ekstremno težak, a promašeni penal je svakako bio vrlo bitan momenat. Ovo je bila sjajna pobeda, ali naša forma je daleko od perfektne“, zaključio je 29-godišnji Handanović.

Slovenački golman je izjavio da njegov tim čekaju teške utakmice do kraja sezone i istakao je da tim ne sme da se opusti u finišu prvenstva.

Imamo nekoliko teških mečeva pred nama, a kao što smo videli danas stvari mogu brzo da se promene u svakom meču. Moramo ostati koncentrisani do kraja sezone“, zaključio je Handanović.

Inter u sledećem kolu dočekuje trećeplasirani Napoli na stadionu Đuzepe Meaca, a do kraja prvenstva "ner-azuri" igraju i sa Milanom, Laciom i Kjevom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve