Nova vest
Fudbal

Subota, 19.04.2014.

18:29

Benites: Trebalo je da pobedimo

Trener Napolija Rafael Benites nije bio zadovoljan posle meča u kome je njegov tim osvojio samo bod na gostovanju Udinezeu, iako je tim iz Napulja poveo.

Izvor: NL

Autor: NL

Default images

Španski stručnjak je istakao da je Napoli u prvom poluvremenu kontrolisao utakmicu ali da u nastavku njegov tim nije odigrao kako treba.

„Dobro smo igrali u prvom poluvremenu i kontrolisali smo utakmicu. Trebalo je da pobedimo ali smo pogrešili i poklonili gol protivniku. O sudijama neću da govorim, iako je bilo dosta spornih situacija“, izjavio je Benites.

Benites se posebno osvrnuo na pristup igri svog tima i istakao da Napoli još uvek ima mnogo prostora za napredak.

Nisam srećan, tim još uvek mora mnogo da radi i da napreduje da bi igrači shvatili da je svaka utakmica važna“, zaključio je Benites.

Napoli se nalazi na trećem mestu na tabeli Serije A sa 68 bodova i verovatno će i završiti prvenstvo na toj poziciji jer posle nepunog 34. kola ima 11 bodova manje od drugoplasirane Rome i deset bodova više od Fiorentine koja se nalazi na četvrtoj poziciji.

U sledećem kolu Napoli opet igra u gostima kada će se sastati sa Interom na stadionu Đuzepe Meaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve