Nova vest
Fudbal

Subota, 19.04.2014.

17:11

"Betis mora da pobedi"

Trener Betisa Gabrijel Kalderon izjavio je da će verovati da njegov tim može da opstane u ligi dokle god je to matematički moguće.

Izvor: NL

Autor: NL

Default images

Tim iz Sevilje pet kola pre kraja ima deset bodova manje od Valjadolida koji je bezbednom 17. mestu a Kalderon istakao je važnost nedeljnog meča sa Rajom.

„U ovoj situaciji na tu utakmicu moramo da gledamo kao da je poslednja i da moramo da pobedimo. Možemo da kalkulišemo koliko hoćemo ali ako u nedelju ne pobedimo nema nam spasa“, izjavio je Kalderon.

Kalderon je pohvalio navijače Betisa i istakao da su standardi kluba visoki i da će tim u preostalih pet utakmica pokušati da ih dostigne.

Navijači ovde su drugačiji, to što sam doživeo na ovom stadionu nisam video u dosadašnjoj karijeri. Kada sam dolazio ovde pre tri meseca tim je bio poslednji na tabeli, ali kao i uvek najveći krivac za rezultate je trener. Standardi ovog kluba su visoki, i svi imamo veliku odgovornost prema navijačima da ostvarimo te ambicije“, izjavio je Kalderon.

Betis se pred 34. kolo Primere nalazi na poslednjem mestu na tabeli, sa samo 22 boda iz 33 meča, čak osam manje od pretposlednje Almerije i deset manje od prvog tima koji se nalazi na mestu koje garantuje opstanak u ligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve