Nova vest
Fudbal

Petak, 18.04.2014.

17:51

Azar propušta duel s Atletikom?

Čelsijev najplaćeniji igrač Eden Azar verovatno će propustiti prvi polufinalni duel Lige Šampiona sa Atletikom, rekao je pomoćni trener "Plavaca" Stiv Holand.

Izvor: MLN

Autor: MLN

Default images

On je dodao da Belgijanac sigurno neće nastupiti za klub u subotnjem duelu protiv Sanderlenda, ali i da gaji nadu da će biti spreman za duel sa Madriđanima.

Murinjovi momci imaju priliku da osvoje titulu ukoliko ostvare sve pobede do kraja lige, što uključuje duel sa direktnim konkurentom Liverpulom. U Ligi šampiona ih dočekuje sjajna ekipa Dijega Simeonea.

"Ovo je naporan period za nas. Ne samo fizički, psihički je krajnje stresno za celu ekipu. Iako mi je žao što neću igrati protiv Sanderlenda, verujem u svoje saigraće i znam da mogu da se nose sa pritiscima svake vrste. Što se mene tiče, mislio sam da oporavak ide dobro, ali poslednji nalazi su doneli loše vesti. Trudiću se da budem spreman za sledeći utorak, ali ostaje mi samo da čekam i vidim šta će se desiti", rekao je Azar na konferenciji za štampu ranije tokom nedelje.

Belgijski reprezentativac ove sezone je za Čelsi postigao 17 golova na 46 utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve