Nova vest
Fudbal

Petak, 18.04.2014.

17:27

NP: Provokator Vulin i 'čist' penal

Novi Pazar saopštio je da se maksimalno potrudio u organizaciji utakmice sa Crvenom zvezdom, a da je najveći problem napravio ministar Aleksandar Vulin.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Cela javnost očekivala je incidente, ali sve je proteklo sa manjim propustima. Najveći problem nastao je kad je publika počela da napušta tribine, a ministar Vulin, sa četiri žandarma, preko terena otišao do navijača Crvene zvezde", navodi se u saopštenju Novog Pazara.

"Iziritirana publika počela je da lomi stolice, ali je pre toga pokazala da ceni prave vrednosti i pozdravila legendu fudbala Dragana Džajića", dodaje se u saopštenju Novog Pazara.

U tom superligašu su naglasili da su drugi put u ovoj sezoni drastično oštećeni od sudije Boška Jovanetića, kao i da će tražiti izuzeće arbitara koji su im delili pravdu u porazu od Crvene zvezde.

"Nakon analize spornih situacija, ispostavilo se da su naše tvrdnje tačne i da smo još jednom drastično oštećeni. Svima je jasno da nam Jovanetić uvek sudi 'po zadatku'. Nije dosudio jedanesterac za nas, prekinuo nam je napad zbog nepostojećeg ofsajda, a sve to je direktno uticalo na konačan ishod", navode Pazarci.

Crvena zvezda je u četvrtak savladala domaći Novi Pazar sa 1:0, evrogolom Nenada Milijaša u 17. minute, a po završetku meča došlo je i do manjeg sukoba između domaćih navijača i igrača gostiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

115 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve