Nova vest
Fudbal

Petak, 18.04.2014.

16:29

Ronaldo: Rad me izdvaja od ostalih

Zvezda Real Madrida Kristijano Ronaldo izjavio je u intervjuu za španske medije da je konstantan rad uzrok njegovog napretka kao fudbalera i čoveka.

Izvor: MLN

Autor: MLN

Default images

Portugalac je dodao da želi da se poboljša na svakom mogućem polju, kao i da je razlika između dobrog i uzornog sportiste posvećenost treninzima svakog dana.

Ronaldo je u januaru ove godine dobio Zlatnu loptu, nagradu FIFA za najboljeg igrača na planeti, a u tekućoj sezoni ima 45 pogodaka na 41 meču.

"Ne mislim da sam arogantan, samo sam svestan svega što mogu da uradim. Pravio sam greške u svom životu, ali greške pravimo svi, trudim se da uz njih napredujem. Fudbal je moja ljubav i ne postoji vreme kada ne želim da razmišljam o lopti, golovima i saigračima. Jako je lepo kad neko može da kaže da uživa u onome čime se bavi, a ja to svakako mogu" rekao je Ronaldo, koji je zbog povrede propustio finale Kupa kralja u kome je njegov Real savladao rivala Barselonu i tako došao do prvog trofeja u sezoni.

Gigant španskog i svetskog fudbala nalazi se na tri boda od prvog mesta Primere, iza Atletika, dok se u Ligi šampiona sastaje sa braniocem titule Bajernom u polufinalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve