Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 17.04.2014.

11:38

Brazilac ima najjači šut u Čuki

Brazilski štoper iz Čukariškog Lukas Piasentin ostvario je najbolji rezultat u svom timu u nastavku nacionalnog takmičenja "Jelen Super šut", sa 121 km/h.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Ipak, njegov udarac je daleko od najboljeg rezultata ove sezone koji je ostvario Stevan Račić iz Javora šutem od 136 km/h.

Račića prati saigrač Ivan Josović sa 131 km/h, dok su Predrag Đorđević (takođe Javor), Budimir Janošević (Spartak) i Marko Jevtović (Novi Pazar) šutirali loptu 130 km/h.

Do kraja sezone, na treninzima klubova Jelen Superlige utorkom i sredom biće postavljen „speedometer“, a proglašenje najboljeg šutera Jelen Super lige Srbije planirano je na svečanoj dodeli pehara na kraju prvenstva.

Priliku da međusobno izmere snagu šuta imaju i predstavnici medija iz svih gradova u kojima se takmičenja budu održavala: Beogradu, Novom Sadu, Novom Pazaru, Subotici, Užicu, Kruševcu, Jagodini, Ivanjici, Kragujevcu i Nišu.

Pravo da se takmiče za „Najjači šut Jelen Super lige“ imaju svi licencirani igrači klubova Jelen Super lige, a nadmeću se igrači i golman iz prve postave timova, prema izboru trenera.

Šutira se sa sedam metara udaljenosti od gola, svaki igrač ima pravo na dva pokušaja, a kao rezultat se uzima najjači šut.

"Jelen Super šut"
1. Stevan Račić (FK Javor) – 136 km/h
2. Ivan Josović (FK Javor) – 131 km/h
3. Predrag Đorđević (FK Javor); Budimir Janošević (FK Spartak); Marko Jevtović (FK Novi Pazar) – 130 km/h
4. Branko Pauljević (FK Radnički); Stefan Mihajlović (FK Sloboda) – 127 km/h
5. Aleksandar Trišović (FK Radnički); Aleksandar Ćivun, FK Sloboda); Nejc Pečnik (FK Crvena zvezda) – 126 km/h
6. Vladimir Milenković (FK Radnički); Nikola Popara (FK Vojvodina) – 124 km/h

U četvrtak se igraju mečevi 24. kola Jelen Superlige, Zvezda gostuje Novom Pazaru, dok Partizan čeka Jagodinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve