Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 17.04.2014.

09:33

Policija: Neće biti izgreda u NP

Policija u Novom Pazaru ne očekuje izgrede navijača tokom gostovanja Crvene zvezde, već fer i sportsko navijanje.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Crveno-beli gostuju u gradu na Jošanici u četvrtak u 24. kolu Jelen Superlige, a dana pred duel sa Novim Pazarom obeležile su spekulacije u vezi sa gostovanjem "delija".

Novi Pazar je zbog divljanja svojih navijača u Kruševcu prošlog vikenda kažnjen od FSS, ali je dozvoljeno da na domaćem terenu igra pred publikom. Domaćin je želeo da se zabrani dolazak navijača Zvezde, ali će oni ipak biti na stadionu.

"Policijska uprava Novog Pazara preduzeće sve mere da utakmica protekne bez ijednog incidenta. Na osnovu dosadašnjih saznanja, apsolutno ne postoji nijedan pokazatelj o mogućim navijačkim izgredima. Naša očekivanja su da će utakmica proteći u maksimalnom redu i da će biti praznik sporta i fudbala", rekao je načelnik odeljenja policije u Novom Pazaru Saša Gemaljević.

Gamaljević je dodao da će biti izvršene adekvatne kontrole svih u blizini i na stadionu, "kao i svuda u Srbiji i svetu".

"Utakmica je od strane FSS proglasena utakmicom visokog rizika i mi ćemo apsolutno primenjivati sve odredbe zakona o sprečavanju nereda na sportskim priredbama. Vršićemo potrebne kontrole, usmeravati gradjane i slično. Sve će biti bezbedno i preduzećemo mere da se sačuva javni red i mir", zaključio je Gemaljević.

Utakmica između Novog Pazara i Crvene zvezde igra se od 16 sati, a 24. kolo otvara duel Spartaka i Voždovca sat vremena ranije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve