Nova vest
Fudbal

Petak, 14.06.2013.

13:05

Modrić: Želim da vodim igru Reala

Fudbaler Real Madrida Luka Modrić rekao je da u klubu nisu zadovoljni sezonom jer nisu uzeli nijedan trofej.

Izvor: MS

Autor: MS

Default images

Modrić je pričao za špansku’ Marku’ da zadovoljstvo bilo raditi sa Murinjom i da je postao agresivniji otkad mu je on trener.

„Ne možemo biti zadovoljni ovom sezonom u celini jer klub kao što je Real Madrid ne može sebi da dozvoli da ne osvoji nijedan trofej“, rekao je Modrić.

On je rekao da je pokazao kakav je igrač u duelima osmine finala Lige šampiona sa Mančester Junajtedom.

Pokazao sam na Old Trafordu šta se od mene očekuje. Pronašao sam svoju formu u pravo vreme. To je bilo neverovatnih 30 minuta i to je bio samo početak, biće još takvih utakmica“, reči su Modrića.

Modrić je naveo da se najbolje snalazi na poziciji centralnog veznog igrača.

„Igrao sam četiri godine u Totenhemu na poziciji centralnog veznog igrača, a to igram i u reprezentaciji Hrvatske. To je pozicija na kojoj se osećam kao kod kuće i odatle mogu najbolje da organizujem i da vodim tim, kao dirigent orkestra“, jasan je Luka Modrić.

On nije hteo da izdvoji nijednog saigrača i rekao da se radi o sjajnom timu.

„Neverovatno koliko je Kristijano Ronaldo posvećen treninzima svakoga dana, kako se priprema za utakmice.... Onda vidite kvalitet Mesuta Ezila, Šabi Alonsa, Karimama Benzeme... Ipak, ne bih želeo da izdvajam nijednog pojedinca“, rekao je hrvatski reprezentativac.

Trener Žoze Murinjo napustiio je Madriđane i vratio se u Čelsi, a Modrić ima samo reči hvale za trenera koji ga je doveo u Real.

„Mogu da pričam samo dobre stvari o njemu. On je fantastičan trener i bilo je zadovoljstvo raditi sa njim. Naučio me je kako da igram agresivnije i izvlačio je maksimum iz svih igrača. Ako date 100 odsto, on traži 110 odsto. Ako ne igrate najbolje što možete, drugi će zauzeti vaše mesto“, zaključio je Luka Modrić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve