Nova vest
Fudbal

Subota, 18.05.2013.

16:02

Tito u Njujorku, dvojac u timu

Havijer Maskerano i Viktor Valdes biće na raspolaganju pomoćniku Tita Vilanove Đordiju Rouri, dok se prvi trener Barselone vraća u Njujork na terapije.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Katalonski klub je saopštio da se Maskerano oporavio od povrede ligamenata desnog kolena, dok je Valdes zalečio povređeno stopalo.

Sa druge strane, Vilanova se u ponedeljak vraća u Njujork, gde će nastaviti lečenje tumora pljuvačnih žlezdi, posle druge operacije koju je imao u decembru.

Barselona je prošlog vikenda obezbedila 22. titulu prvaka Španije, pošto je drugoplasirani Real odigrao nerešeno (1:1) sa Espanjolom i zaostaje deset bodova.

Katalonci se u 36. kolu prvenstva u nedelju sastaju sa Valjadolidom, a tu utakmicu će propustiti najbolji igrač tima Lionel Mesi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve