Nova vest
Fudbal

Sreda, 24.04.2013.

23:03

Vijali: Ibra pravo rešenje za Juve

Bivši fudbaler Juventusa Djanluka Vijali rekao je da bi torinski klub rešio sve probleme u napadu kada bi doveo igrača Pari Sen Žermena Zlatana Ibrahimovića.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Italijanski mediji preneli su vest da čelnici Juventusa ozbiljno planiraju da u klub vrate Ibrahimovića, iako švedskom reprezentativcu ugovor sa Pari Sen Žermenom ističe na leto 2015. godine.

Mogu da zamislim njegov povratak u Juventus. Da se ja pitam, pre bih izabrao Kavanija, ali i Ibrahimović može da bude rešenje za sve Juventusove probleme. Zlatanovim dolaskom, tim bi postao konkurentan ne samo u Italiji, već i u Evropi“, rekao je Vijali.

Vijali je dodao da bi dolaskom Ibrahimovića ostali igrači Juventusa dobili na samopouzdanju.

Mnogo toga se menja kada imate Ibrahimovića u timu. Njegovo prisustvo se oseća, ne mogu da kažem da je lider na terenu, ali on pomaže saigračima da izvuku maksimum iz sebe“, objasnio je Vijali.

Vijali je dres Juventusa nosio od 1992. do 1996. godine, a tokom igračke karijere nastupao je za Kremoneze, Sampdoriju i Čelsi. Za reprezentaciju Italije odigrao je 59 utakmica i postigao 16 golova, dok je neko vreme bio menadžer Čelsija i Votforda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve