Nova vest
Fudbal

Sreda, 24.04.2013.

08:19

"Bajern bio bolji, brži, jači..."

Fudbaler Barselone Đerar Pike priznao je da su Bavarci potpuno zasluženio slavili i da su u svemu bili bolji od njegovog tima u prvom meču polufinala LŠ.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Novi nemački prvak je spektakularnom igrom na Alijanc areni pobedio Barselonu sa 4:0 i širom otvorio vrata finala elitnog takmičenja.

"Bajern je bio bolji, brži i jači od nas. Gotovo je nemoguće da se nadoknadi ovaj rezultat, ali daćemo sve od sebe u revanšu", izjavio je Pike posle meča u kojem su Katalonci bili prosto nokautirani.

Strelac trećeg gola za Bajern, holandski napadač Arjen Roben, rekao je da su on i saigrači "veoma ponosni" što su deklasirali tim kakav je Barselona, koji je dominirao u Evropi poslednjih pet godina.

"Odigrali smo perfektno, od početka do kraja borili smo se za svaki deo terena. Bili smo mnogo bolji, nismo im dali prostora da igraju, pa su tokom celog meča imali samo jednu ili dve prilike. Možemo da uživamo sada, medjutim, moramo da ostanemo mirni, jer nas čeka revanš", poručio je Roben, koji je mogao još najmanje par puta da savlada golmana Valdesa.

Revanš utakmica izmedju Barselone i Bajerna igra se 1. maja na Nou Kampu.

U drugom polufinalu Lige šampiona sutra u Dortmundu od 20.45 sati sastaju se Borusija i Real Madrid.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

12 h

U fokusu

Vidi sve