Izvor: B92

Velika plaža, koja je poslednjih dana juna bila gotovo pusta, početkom jula napunila se toliko da se traži mesto više

Izvor: Večernje novosti

ULCINjSKA rivijera prevazišla je i najoptimističkija očekivanja. Velika plaža, koja je poslednjih dana juna bila gotovo pusta, početkom jula napunila se toliko da se traži mesto više! Zvanični podaci turističke organizacije ne poklapaju se sa realnom slikom. U privatnom smeštaju registrovano je samo oko 2.000 gostiju, pa mnogi sumnjaju da svi gosti nisu prijavljeni.

Hotelski smeštaj u jeku sezone beleži uspeh: gotovo svi hoteli su popunjeni, a hoteli HTP „Ulcinjska rivijera“ čak puni!

- Trenutno imamo duplo više gostiju nego u istom periodu lane! Hotel „Belvi“ sada ima 400 gostiju, „Olipmik“ 180 (oba na Velikoj plaži), dok na Adi Bojani imamo 170 gostiju i 30 u auto-kampu - kaže Ana Živanović iz ovog HTP i navodi da sjajnom startu treba da zahvale lepom vremenu (prošle godine je do 10.jula padala kiša), unapređenju kvaliteta smeštaja (gotovo svi objekti su renovirani) i promociji ponude(posetili su sve turističke sajmove i potpisali 60 ugovora sa agencijama i sindikatima).

U HTP „Ulcinjska rivijera“ prosečna cena polupansiona (doručak i večera, švedski sto) iznosi oko 24 evra.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.