Mačka sa ulice - od straha do ljubavi

Bila je gladna, preplašena i izgubljena na ulici. Njeni spasioci su proveli sa njom dva sata i kada je konačno zaspala, znali su da je ona njihova buduća ljubimica.

Izvor: B92

Utorak, 15.04.2014.

16:53

Default images

"Pre nekoliko meseci, u toku vožnje, videli smo mačku lutalicu kako luta pored auto-puta. Zastali smo i krenuli da je pratimo. Bilo je lako stići je i nije se borila, pošto je jedva imala nešto energije onako umorna i izgladnela", napisali su njeni vlasnici na Imguru.

Bila je prekrivena buvama i svaka kost na telu se videla. "Okupali smo je u pokušaju da je oslobodimo od buva".

"Bila je uplašena, ali sam je mazila naredna dva sata i zaspala mi je u krilu. Tada sam znala da je moja."

Istog dana odveli su je veterinaru, sterilisali je i dali lekove i hranu za naredni mesec, a potom je, kada je mesec prošao, odneli kući.

"Ne zna da mjauče. Ima preduge očnjake. Jezik joj je predug. Plaši se visine. Ali me budi svako jutro i zaspi u mojim rukama. Ona je moja mačka. Zove se Kori", napisala je Caligulag na svom imgur nalogu.
caligulag/Imgur
.
caligulag/Imgur
.
caligulag/Imgur
.
caligulag/Imgur
.
caligulag/Imgur
.
caligulag/Imgur
.
caligulag/Imgur
.
caligulag/Imgur
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: