Večeras premijera “Crne Zorice”

Film "Crna Zorica", komedija sa elementima avanture, u režiji Radoslava Pavkovića i Hristine Hadžiharalambus, biće premijerno prikazan večeras, 20. marta u velikoj sali Sava centra.

Kultura

Izvor: Tanjug

Utorak, 20.03.2012.

09:16

Default images

Radnja filma smeštena je u savremenu istočnu Srbiju, koja je i dalje uronjena u praznoverja i predrasude.

Zorica, koju igra Ljuma Penov, nosi prokletstvo - od kada se njena prva ljubav misteriozno udavila u reci, muškarci u njenoj blizini umiru na najčudnije načine.

Ljuti seljani su joj zbog toga nadenuli nadimak “poljubac smrti“, a priča se komplikuje kada Mane, u tumačenju Branislava Trifunovića, tvrdoglavi policajac koji ne veruje u „bapske priče“ i veštičarenje, pokuša da otkrije da li je Zorica zaista serijski ubica ili samo devojka željna ljubavi.

Scenario su napisali Goran Mojsin i Hristina Hadžiharalambus, direktor fotografije je Vladan Janković, autor muzike Dimitris Fricalas, scenograf Aljoša Spajić, kostimograf Zora Mojsilović, montažer Marko Glušac.

U filmu igraju i Mirjana Karanović, Nikola Pejaković, Mihajlo Miša Janketić, Olga Odanović, Zoran Cvijanović, Miloš Samolov, Dobrila Stojnić, Mladen Andrejević, Dubravko Jovanović i Stefan Bundalo.

Producenti su “Super films“ (Beograd), “Federico film“ (Varšava), “Frame by frame“ (Nikozija) i „Pan entertainment“ (Atina).

Film će nakon beogradske premijere, 21. marta biti prikazan u Novom Sadu, a dan kasnije ekipa filma će se pokloniti kragujevačkoj publici u novootvorenom bioskopu “Sinepleks”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: