Jedna karta za Noć muzeja otvara 75 vrata

Ulaznice za 11. Noć muzeja, koja će 17. maja biti održana na 75 lokacija u Beogradu, od četvrtka 24. aprila u prodaji.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 23.04.2014.

11:43

Default images

Cena pretprodajne ulaznice za Noć muzeja jeste 400 RSD dok će na dan manifestacije karta koštati 450 RSD. Jedna karta za Noć muzeja, kao i do sada, važi za po jedan ulazak na svih 75 beogradskih lokacija.

Ulaznice mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima: na Trgu republike 5, TC Ušće, blagajni Doma omladine, Knižari Delfi SKC ali i na ostalim mestima u Beogradu i celoj Srbiji. Više informacija o lokacijama mogu se pronaći na www.eventim.rs. Deca do 5 godina, uz pratnju roditelja, ne plaćaju ulaznicu.

„Moja staza“ je aktuelni servis na sajtu www.nocmuzeja.rs gde svi posetioci mogu da isplaniraju svoju šetnju kroz muzeje 17. maja.

Kreirana lista može biti podeljena sa prijateljima na društvenim mrežama ili odštampana kao lični podsetnik.

Prijavljivanje na servis „Moja staza“ vrši se posredstvom Fejsbuk naloga ili e-mail adresom. Sadržaji se ubacuju klikom na simbol + koji se nalazi na svakoj stranici dešavanja ispred naslova.

Ponosni sponzor nacionalne 11. Noći muzeja je Viasat History Kanal.

Pokrovitelj Nacionalne Noći muzeja je Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, a prijatelj manifestacije je kompanija Telekom Srbija sa brendom MTS. Ostali sponzori su IDEA, Koka-kola, Alfa banka, Fiat automobili, Samsung, Elektroprivreda Srbije i Grafix.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: