Filmska "Snežana" stiže u bioskope

Igrana verzija jedne od najpopularnih bajki svih vremena pretpremijerno se u Srbiji prikazuje u biskopu Kolosej u Beogradu, a od 22. marta film "Ogledalce, Ogledalce" biće na redovnom bioskopskom repertoaru.

Izvor: B92

Utorak, 20.03.2012.

13:32

Default images

Od 22. marta, "Ogledalce ogledalce" će se naći na redovnim repertoarima bioskopa Kolosej, Cineplexx, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza (Kragujevac) i Cineplexx Mne (Podgorica).

U ovom raskošnom igranom filmu, u kome glavnu ulogu Snežane igra Lili Kolins (Mrtav ugao), a oskarovka Džulija Roberts igra zlu kraljicu, ponovo se oživljava ova vanvremenska priča.

Film je zabavan rimejk klasične bajke u kome princa glumi Armi Hamer („Društvena mreža“), kralja igra Šon Bin („Igra prestola“), a kraljičinog smotanog slugu Brajtona igra Nejtan Lejn („Kavez za ptice“). Kad voljeni kralj nestane, njegova nemilosrdna žena će preuzeti kontrolu nad kraljevstvom i držaće lepu osamnaestogodišnjui pastorku, Snežanu, skrivenu u palati.

Ali kad princeza privuče pažnju šarmantnog i bogatog princa, ljubomorna kraljica će proterati devojku u obližnju šumu.Tamo će je prihvatiti banda buntovnih, ali dobrodušnih patuljaka i Snežana će procvetati u hrabru mladu ženu, odlučnu u tome da spasi svoju zemlju od kraljice.

Uz pomoć svojih novih prijatelja, ona će žustro krenuti u akciju da povrati ono što joj po pravu pripada i da ponovo osvoji njenog princa u ovoj magičnoj avanturi i komediji koja će očarati publiku širom sveta.

Audicije za ulogu Snežane su trajale mesec dana. Pre nego što su pronašli Lili Kolins, autori filma su pogledali oko 300 kandidatkinja.

"Čim se pojavila, svi smo znali da je Lili naša Snežana. Dobila je ulogu 1. aprila i kad je agent pozvao 24h posle njene audicije da joj kaže da je dobila ulogu, pomislila je da je to prvoaprilska šala. Mnogo je teško naći savremenu glumicu koja je oličenje dostojanstvenosti Odri Hepburn i šarma Elizabet Tejlor i koja izgleda kao da je nisu dotakli savremeni poroci. Lili izgleda kao oličenje klasične dobrote koja je bila potrebna za ovaj lik“ saopštili su producenti nakon izbora glavne glumice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: