Premijera "Pozdrava iz Beograda"

U ponedeljak 19. marta u 20h, u bifeu Ventil, Kapetan Mišina 14, zakazana je projekcija novog filma reditelja Marka Backovića "Pozdrav iz Beograda".

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.03.2012.

10:01

Default images

To je priča o prvom beogradskom serijskom ubici, ispričana iz njegovog ugla. Svaka sličnost sa ljudima i događajima iz stvarnog života je slučajna. Uloge tumače Jovan Ristić, Ivana Prodanović i Radivoje Rašković. Ovo će biti beogradska premijera filma, a publika je do sada ovo ostvarenje mogla da vidi samo u Pančevu na "In tresh" festivalu kratkometražnog amaterskog filma krajem prošle godine.

"Pozdrav iz Beograda je Backovicevo nastojanje da napravi ozbiljniji film, koji će odudarati od njegovih prethodnih radova - suludih treš slapstik komedija, koje su uglavnom omaž Bonelijevim stripovima (Marti Misterija, Zagor, Dilan Dog, Nik Rajder) i kultnim američkim filmovima kao što su "Oslobađanje" (Deliverance), "Teksaški masakr motornom testerom", "Predator", i serijal "Indijana Džons". "

Ovaj pančevački reditelj, autor je i filmova Kukuruz (2007), Devojački bunar (2008), Marti Miserija: Između smrti i Jave ( 2010) i Prvi maj - Devojački bunar (2010).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: